Let Pula - Zadar cijene od 43€

Početi od
43€
Otkriti

Od Pula do Zadar s letom

Putovanje od Pula do Zadar od strane let je 138,4 km i traje 35 min. Postoji 10 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:00 i posljednjim na 19:25. Moguće je putovati od Pula do Zadar preko let za samo 43€ ili čak 678€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 43€.

Najbolja cijena 43€
Trajanje putovanja 35 min
Veza po danu 10
Najniža cijena 43€
Najviša cijena 678€
Prvi odlazak 07:00
Zadnji odlazak 19:25
Udaljenost 138,4 km
Polazak Pula
Dolazak Zadar
Prijevoznici Austrian Airlines, ITA Airways,

Vremena polaska Leta od Pula do Zadar

  Sep 21
  62€
  23°
  Sep 22
  43€
  26°
  Sep 23
  Više
  24°
  Sep 24
  Više
  20°
  Sep 25
  Više
  20°
  Sep 26
  Više
  22°
  Sep 27
  Više
  22°
  Sep 28
  Više
  22°
  Sep 29
  Više
  23°
  Sep 30
  Više
  24°
  Oct 01
  Više
  24°
  Oct 02
  Više
  24°
  Oct 03
  Više
  22°
  Oct 04
  Više
  19°
  Oct 05
  Više
  19°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

Nađi low-cost letovi iz Pula na Zadar na virail

Zahvaljujući virail možete usporediti stotine web stranice i pronaći najjeftinije let iz Pula u Zadar. Vi samo trebate umetnuti datum svog putovanja i virail će učiniti ostalo: filtrirate rezultate i rezervirati jeftini ulaznicu za svoj let iz Pula u Zadar.

Što je najjeftiniji let ulaznica možete dobiti od Pula do Zadar?

Ako možete unaprijed rezervirati i fleksibilan s datumima leta, najjeftiniji ulaznice od Pula do Zadar su iz 51€.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Pula do Zadar

 
Sep 21
četvrtak
23°
29,70€
62€
Sep 22
petak
26°
29,70€
43€
Sep 23
subota
24°
Više
Više
Sep 24
nedjelja
20°
Više
Više
Sep 25
ponedjeljak
20°
Više
Više
Sep 26
utorak
22°
Više
Više
Sep 27
srijeda
22°
Više
Više
Jeftine karte od Pula do Zadar
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Pula do Zadar.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Pula do Zadar, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Pula do Zadar.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Pula do Zadar

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Pronađite najbolji dan za putovanje do Zadar avionom

Kada putujete u Zadar avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

Croatia Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Osnovan je 1989. godine i obavlja redovne domaće i međunarodne letove u više od 30 odredišta u Europi. Flotu zrakoplovne kompanije čine zrakoplovi Airbus A319, A320 i Dash 8-Q400. Croatia Airlines članica je Star Alliancea, globalnog saveza zračnih prijevoznika, te ima codeshare ugovore s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, obroke i pića. Croatia Airlines predan je pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog zračnog putovanja svojim klijentima.

Czech Airlines je nacionalni zrakoplovni prijevoznik Češke Republike sa sjedištem u Pragu. Osnovan je 1923. godine i jedan je od najstarijih zračnih prijevoznika u Europi. Czech Airlines obavlja letove do više od 50 odredišta u Europi, Aziji i na Bliskom istoku, s fokusom na povezivanje Praga s većim gradovima diljem svijeta. Zračni prijevoznik je član alijanse SkyTeam i nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti. Czech Airlines ima flotu modernih zrakoplova, uključujući Airbus A319, A320 i A321, kao i turboelisne ATR 72.

ITA Airways novi je talijanski zračni prijevoznik koji je osnovan 2021. godine kako bi zamijenio Alitaliu u stečaju. Zračni prijevoznik je u vlasništvu talijanske vlade i cilj mu je pružanje visokokvalitetnih usluga putnicima uz promicanje održivog i odgovornog turizma. ITA Airways planira upravljati flotom modernih zrakoplova i ponuditi niz domaćih i međunarodnih linija. Zrakoplovna tvrtka također se obvezala smanjiti svoj utjecaj na okoliš ulaganjem u zrakoplove s učinkovitom potrošnjom goriva i usvajanjem održivih praksi. Očekuje se da će ITA Airways igrati ključnu ulogu u oporavku talijanske zrakoplovne industrije i pridonijeti gospodarskom rastu zemlje.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

Turkish Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Turske sa sjedištem u Istanbulu. Obavlja redovite letove do više od 300 odredišta u Europi, Aziji, Africi i Americi, što ga čini jednim od najvećih zračnih prijevoznika na svijetu po broju odredišta koja poslužuje. Turkish Airlines osvojio je brojne nagrade za svoje usluge, uključujući "Najbolji zrakoplovni prijevoznik u Europi" šest godina zaredom od 2011. do 2016. Zračni prijevoznik upravlja modernom flotom od preko 350 zrakoplova, uključujući Airbusove A320s, A330s, A340s, A350s i Boeing 737., 777. i 787. Turkish Airlines je član Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika Austrian Airlines, ITA Airways i Croatia Airlines od Pula do Zadar
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Pula do Zadar s letom
Sadržaj Austrian Airlines ITA Airways Croatia Airlines Wizz Air LOT Turkish Airlines Czech Airlines Lufthansa Ryanair Eurowings
WiFi
Prtljaga
Hrana i piće

Pula do Zadar emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
4.3kg
Autobus
28.2kg
Let
1,127.7kg
Automobil
108.8kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Pula do Zadar?
Karta za let od Pula do Zadar košta 202,59€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 43€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Pula do Zadar?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Pula do Zadar je 43€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Pula i Zadar ?
Udaljenost od Pula do Zadar je 138,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Pula i Zadar?
Pula do Zadar je u prosjeku 12 h 31 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 35 min.
Koji prijevoznici voze od Pula do Zadar?
Put odPula do Zadar pokriva 11 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Austrian Airlines, ITA Airways, Croatia Airlines, Wizz Air, LOT, Turkish Airlines, Czech Airlines, Lufthansa, Ryanair, Eurowings, easyJet UK
Koliko puta dnevno ide let od Pula do Zadar?
Pula do Zadar u prosjeku ima 10 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Pula do Zadar?
Najraniji let od Pula do Zadar polazi na 07:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Pula do Zadar?
Najnoviji let od Pula do Zadar polazi na 19:25. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Pula do Zadar?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 43€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Pula do Zadar?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Pula da biste otišli na Zadar. Možete ići s Pula i možete stići na Zadar.
Koliko izravnih veza ide od Pula do Zadar?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Pula do Zadar.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Pula i Zadar s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Pula i Zadar je 35 min.
Postoji li izravni let od Pula do Zadar?
Da, postoji direktni let između Pula i Zadar.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Pula do Zadar slet?
Putovanje s let od Pula do Zadar stvara 1,127.7kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu