Let Rijeka - Pula cijene od 143,06 €

Početi od
143,06 €
Otkriti

Od Rijeka do Pula s letom

Putovanje od Rijeka do Pula od strane let je 68,82 km i traje 24 h i 14 min. Postoji 11 veza dnevno, s prvim polaskom na 08:00 i posljednjim na 22:20. Moguće je putovati od Rijeka do Pula preko let za samo 143,06 € ili čak 1.747,50 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 143,06 €.

Najniža cijena143,06 €
Trajanje putovanja24 h i 14 min
Veza po danu11
Najniža cijena143,06 €
Najviša cijena1.747,50 €
Prvi odlazak08:00
Zadnji odlazak22:20
Udaljenost68,82 km
PolazakRijeka
DolazakPula
PrijevozniciWizz Air, Royal Khmer AirlinesViše

Vremena polaska Leta od Rijeka do Pula, Istria

Datum polaska
ponedjeljak, 11. pro 2023.

Nađi jeftine letove iz Rijeka u Pula s virail

Virail je potraga platforma pronaći najbolje travel rješenje, usporedbom stotine ponude od različitih web stranice kako bi pronašli jeftini ulaznice za letove iz Rijeka do Pula. Nakon što odaberete datum svog putovanja, samo ćete morati filtrirati rezultate i pronaći svoj jeftini let ulaznice za Pula.

Koje su cijene za zrakoplovne karte iz Rijeka na Pula?

Ako možete unaprijed rezervirati i fleksibilan s datumima leta, najjeftiniji ulaznice od Rijeka do Pula su iz 143,06 €.

Što je raspored letova iz Rijeka na Pula?

Da bi došli do Pula avionom ona će vas odvesti u prosjeku 24 h i 14 min. Najbrži letovi vas odvesti od Rijeka do Pula u 5 h i 15 min.

Odakle letovi iz Rijeka na Pula otići iz te u kojem zračne luke oni zemlju?

U Pula ćete otići s , onda sletjeti u .

Usporedite cijene karata od Rijeka do Pula, Istria

Jeftine let karte od Rijeka do Pula
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Rijeka do Pula.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Rijeka do Pula, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Rijeka do Pula.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Rijeka do Pula, Istria

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Pula avionom

Kada putujete u Pula avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Aegean Airlines najveći je zračni prijevoznik u Grčkoj koji obavlja domaće i međunarodne letove do više od 150 odredišta. Osnovan 1987. godine, zrakoplovni prijevoznik izrastao je u glavnog igrača na europskom tržištu zrakoplovstva, s flotom od preko 60 zrakoplova i reputacijom usluge visoke kvalitete. Aegean Airlines je član Star Alliancea, globalne mreže zračnih prijevoznika koja uključuje neke od najvećih svjetskih prijevoznika. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući nagradu Skytrax za najboljeg regionalnog zračnog prijevoznika u Europi devet godina zaredom.

Air France je glavni francuski zračni prijevoznik sa sjedištem u Tremblay-en-France. Podružnica je Air France-KLM grupe i osnivač globalnog saveza zrakoplovnih kompanija SkyTeam. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 200 zrakoplova koji opslužuju više od 200 odredišta diljem svijeta. Air France nudi niz klasa putovanja, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku, poslovnu i La Première (prva klasa). Zrakoplovna tvrtka poznata je po visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i mogućnostima zabave tijekom leta. Air France je predan održivosti i proveo je razne inicijative za smanjenje svog utjecaja na okoliš, kao što je ulaganje u zrakoplove s nižom potrošnjom goriva i smanjenje plastike za jednokratnu upotrebu.

Air Serbia je nacionalni zračni prijevoznik Srbije sa sjedištem u Beogradu. Osnovan je 2013. godine kao nasljednik bivšeg nacionalnog prijevoznika Jat Airways. Air Serbia leti do više od 50 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Sjevernoj Americi, s flotom modernih Airbus zrakoplova. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom Etihad Guest. Air Serbia je članica grupe Etihad Airways Partners, koja uključuje nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Zrakoplovna tvrtka je osvojila nekoliko nagrada za svoje usluge i performanse, uključujući najbolju zrakoplovnu tvrtku u istočnoj Europi na dodjeli World Airline Awards.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

British Airways je glavni zračni prijevoznik Ujedinjenog Kraljevstva sa sjedištem u Londonu. Jedan je od najvećih zračnih prijevoznika u Europi i leti u više od 180 svjetskih odredišta. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 1974. godine i od tada je postala glavni igrač u zrakoplovnoj industriji. British Airways poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i širokoj mreži ruta. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 250 zrakoplova, uključujući Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. British Airways je član saveza zračnih prijevoznika Oneworld i ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zračnih prijevoznika.

Croatia Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Osnovan je 1989. godine i obavlja redovne domaće i međunarodne letove u više od 30 odredišta u Europi. Flotu zrakoplovne kompanije čine zrakoplovi Airbus A319, A320 i Dash 8-Q400. Croatia Airlines članica je Star Alliancea, globalnog saveza zračnih prijevoznika, te ima codeshare ugovore s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, obroke i pića. Croatia Airlines predan je pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog zračnog putovanja svojim klijentima.

ITA Airways novi je talijanski zračni prijevoznik koji je osnovan 2021. godine kako bi zamijenio Alitaliu u stečaju. Zračni prijevoznik je u vlasništvu talijanske vlade i cilj mu je pružanje visokokvalitetnih usluga putnicima uz promicanje održivog i odgovornog turizma. ITA Airways planira upravljati flotom modernih zrakoplova i ponuditi niz domaćih i međunarodnih linija. Zrakoplovna tvrtka također se obvezala smanjiti svoj utjecaj na okoliš ulaganjem u zrakoplove s učinkovitom potrošnjom goriva i usvajanjem održivih praksi. Očekuje se da će ITA Airways igrati ključnu ulogu u oporavku talijanske zrakoplovne industrije i pridonijeti gospodarskom rastu zemlje.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika Wizz Air, Croatia Airlines, British Airways od Rijeka do Pula
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Rijeka do Pula s planeom
Sadržaj Wizz Air Croatia Airlines British Airways LOT ITA Airways Aegean Airlines Austrian Airlines Ryanair Air France Lufthansa Eurowings SunExpress Finnair Air Serbia Vueling KLM
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check check check check check check check cross check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check check cross check cross cross cross check cross cross

Rijeka do Pula emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
4.82kg
Autobus
5.16kg
Let
13.76kg
Automobil
11.01kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Rijeka do Pula?
Karta za let od Rijeka do Pula košta 499,46 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 143,06 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Rijeka do Pula?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Rijeka do Pula je 143,06 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Rijeka i Pula ?
Udaljenost od Rijeka do Pula je 68,82 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Rijeka i Pula?
Rijeka do Pula je u prosjeku 24 h i 14 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 5 h i 15 min.
Koji prijevoznici voze od Rijeka do Pula?
Put odRijeka do Pula pokriva 32 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Wizz Air, Royal Khmer Airlines, XZ, Air Bagan, Croatia Airlines, British Airways, LOT, ITA Airways, SAS Braathens, Condor Flugdienst, Aegean Airlines, Independent Carrier (ICAR), HV, Norwegian Air Sweden, TUI fly Deutschland, Norwegian Air Shuttle, Austrian Airlines, LATAM Argentina, easyJet UK, Ryanair, Air Baltic, OR, Air France, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Eurowings, Air Fiji, SunExpress, Finnair, Air Serbia, Aero Services Executive, Vueling, KLM
Koliko puta dnevno ide let od Rijeka do Pula?
Rijeka do Pula u prosjeku ima 11 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Rijeka do Pula?
Najraniji let od Rijeka do Pula polazi na 08:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Rijeka do Pula?
Najnoviji let od Rijeka do Pula polazi na 22:20. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Rijeka do Pula?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 143,06 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Rijeka i Pula s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Rijeka i Pula je 5 h i 15 min.
Postoji li izravni let od Rijeka do Pula?
Da, postoji direktni let između Rijeka i Pula.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Rijeka do Pula slet?
Putovanje s let od Rijeka do Pula stvara 13.76kg emisije CO2.