Pronađite vlak od Beli Manastir do Osijek

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 14,30 kn
Trajanje putovanja 4 h 17 min
Veza dnevno 31
Prvi polazak 08:00
Posljednji polazak 19:50
Razdaljina 25 km

Najbolje ponude za vlak od Beli Manastir do Osijek na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Beli Manastir do Osijek u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Osijek. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Beli Manastir u Osijek, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Beli Manastir na Osijek?

Prosječna cijena željezničkih karata od Beli Manastir do Osijek je 21 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Beli Manastir do Osijek može biti oko 14,30 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Beli Manastir na Osijek?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s HZPP, služeći željezničke put između Beli Manastir y i Osijek.

Vlakovi od Beli Manastir do Osijek

Koliko dugo je potrebno da bi se Osijek vlakom?

Prvi vlak na Osijek ostavlja na 19:50, dok je posljednji na 19:50. U prosjeku, putovanje traje 4 h 17 min, ali s najbrže veze što će biti u Osijek u 24 min.

Koji stanice ne vlakovi na Osijek otići iz?

Možete uzeti vlak za Osijek na Beli Manastir, koja stiže u Osijek Dravski Most, Osijek, Osijek Donji Grad, Osijek OLT.

Za kratke udaljenosti kao što je između Beli Manastir i Osijek, autobusi i carpooling su dobra alternativa za vlak, zahvaljujući svojim niskim troškovima. Također, autobusi imaju prednost za dobivanje najmanjih gradova u kojima nema željezničke stanice.