Pronađite vlak od Bjelovar do Kutina

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 66,30 kn
Trajanje putovanja 10 h 46 min
Veza dnevno 6
Prvi polazak 07:58
Posljednji polazak 19:10
Razdaljina 47 km

Jeftini karte za vlak od Bjelovar do Kutina na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Bjelovar na Kutina?

Prosječna cijena željezničkih karata od Bjelovar do Kutina je 72,16 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Bjelovar do Kutina može biti oko 66,30 kn.

Koje tvrtke služe rutu od Bjelovar do Kutina?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći HZPP, pružajući željezničke veze između Bjelovar i Kutina.

Vlakovi od Bjelovar do Kutina

Koliko dugo će vas odvesti od Bjelovar do Kutina vlakom i kada su vlakovi otišli?

U prosjeku, to traje 10 h 46 min doći do Kutina vlakom, ali trebat će vam 2 h 24 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 07:58, dok je posljednji ostavlja Bjelovar na 19:10.

Koji stanice ne vlakovi na Kutina otići iz?

Vlakovi Kutina ostaviti Bjelovar Bjelovar i dolazimo u Kutina.

Ako postoje promjene u ruti, pobrinite se da uvijek imate dovoljno vremena da hoda s jedne platforme na drugu i nikad ne zaboravite na mogućnost odgode koji bi mogao napraviti propustite drugi vlak.

Za kratke udaljenosti kao što je između Bjelovar i Kutina, autobusi i carpooling su dobra alternativa za vlak, zahvaljujući svojim niskim troškovima. Također, autobusi imaju prednost za dobivanje najmanjih gradova u kojima nema željezničke stanice.