Pronađite vlak od Delnice do Rijeka

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 40,60 kn
Trajanje putovanja 1 h 11 min
Veza dnevno 4
Prvi polazak 07:19
Posljednji polazak 19:08
Razdaljina 31 km

Jeftini karte za vlak od Delnice do Rijeka na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Delnice do Rijeka u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Rijeka. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Delnice u Rijeka, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Delnice do Rijeka?

Prosječna cijena željezničkih karata od Delnice do Rijeka je 40,65 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Delnice do Rijeka može biti oko 40,60 kn.

Vlakovi od Delnice do Rijeka: koji tvrtke mogu li putovati s?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći HZPP, pružajući željezničke veze između Delnice i Rijeka.

Vlakovi od Delnice do Rijeka

Koliko dugo je potrebno da bi se Rijeka vlakom?

Prvi vlak na Rijeka ostavlja na 19:08, dok je posljednji na 19:08. U prosjeku, putovanje traje 1 h 11 min, ali s najbrže veze što će biti u Rijeka u 1 h 4 min.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Rijeka i gdje će vam stići?

Vlakovi na Rijeka će ostaviti s Delnice i da će stići na Rijeka.

Kada putujete na takve kratke udaljenosti, možete uzeti u obzir i autobuse i carpooling mogućnosti: s malo sreće naći ćete vrlo jeftini opcije, čak i ako knjiga u kratkom roku .