Vlak Hamm - Dortmund cijene od 4,99€

Početi od
4,99€
Otkriti

Od Hamm do Dortmund s vlakom

Putovanje od Hamm do Dortmund od strane vlak je 30,6 km i traje 15 min. Postoji 293 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:09 i posljednjim na 00:44. Moguće je putovati od Hamm do Dortmund preko vlak za samo 4,99€ ili čak 19,90€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 4,99€.

Najbolja cijena 4,99€
Trajanje putovanja 15 min
Veza po danu 293
Najniža cijena 4,99€
Najviša cijena 19,90€
Prvi odlazak 01:09
Zadnji odlazak 00:44
Udaljenost 30,6 km
Polazak Hamm
Dolazak Dortmund
Prijevoznici DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE),

Vremena polaska Vlaka od Hamm do Dortmund

  Sep 21
  Više
  24°
  Sep 22
  Više
  19°
  Sep 23
  4,99€
  16°
  Sep 24
  Više
  17°
  Sep 25
  Više
  19°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  19°
  Sep 28
  Više
  19°
  Sep 29
  Više
  20°
  Sep 30
  Više
  20°
  Oct 01
  Više
  16°
  Oct 02
  Više
  16°
  Oct 03
  Više
  16°
  Oct 04
  Više
  16°
  Oct 05
  Više
  16°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
24°

Jeftini karte za vlak od Hamm do Dortmund na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Hamm do Dortmund u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Dortmund. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Hamm u Dortmund, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko su karte za vlak iz Hamm na Dortmund?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Hamm do Dortmund od 4,09€. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 12,55€.

Koje tvrtke se uzme od Hamm do Dortmund vlakom?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i Bahn, Deutsche Bahn, Flixtrain, Saveatrain, National Express, Eurobahn, Intercity Express, Intercity, Sev Bus, Tri Train Rental Gmbh izdržavaju vlaka Hamm - Dortmund

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n. Flixtrain pripada lider autobus tvrtke FlixBus i to je bio uveden kao novi low-cost željeznica, trenutno radi u Njemačkoj sa staze u Berlinu Stuttgart i Hamburg-Köln.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Hamm do Dortmund

 
Sep 21
četvrtak
24°
Više
Sep 22
petak
19°
Više
Sep 23
subota
16°
4,99€
Sep 24
nedjelja
17°
Više
Sep 25
ponedjeljak
19°
Više
Sep 26
utorak
20°
Više
Sep 27
srijeda
19°
Više
Jeftine karte od Hamm do Dortmund
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Hamm do Dortmund.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Hamm do Dortmund, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Hamm do Dortmund.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Hamm do Dortmund

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Pronađite najbolji dan za putovanje do Dortmund vlakom

Ako putujete do Dortmund vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Eurobahn je privatna željeznička kompanija koja posluje u Njemačkoj. Osnovan je 1998. godine i nudi regionalne i prigradske željezničke usluge u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Eurobahn radi na nekoliko linija, uključujući S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 i RB 52. Tvrtka je poznata po svojim modernim vlakovima i visokokvalitetnoj usluzi, uključujući besplatni Wi-Fi i klimatizaciju. Eurobahn je predan održivosti i proveo je nekoliko mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput korištenja energetski učinkovitih vlakova i promicanja javnog prijevoza kao alternative vožnji.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Hamm - Dortmund

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Hamm - Dortmund.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE) i FlixTrain od Hamm do Dortmund
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Hamm do Dortmund s vlakom
Sadržaj DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain National Express DB - Regionalbahn TRI Train Rental Linien Taxi Eurobahn
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Hrana i piće
Mirna zona
Pristupačnost
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Hamm do Dortmund emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
0.2kg
Autobus
1.6kg
Let
62.5kg
Automobil
6.0kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Hamm do Dortmund ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Hamm - Dortmund su 0.2kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Hamm - Dortmund? Putovanjem vlakom na linijiHamm - Dortmund uštedjet ćete 62.2kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.3kg u odnosu na autobus i 5.8kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Hamm do Dortmund?
Karta za vlak od Hamm do Dortmund košta 6,86€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 4,99€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Hamm do Dortmund?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Hamm do Dortmund je 4,99€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Hamm i Dortmund ?
Udaljenost od Hamm do Dortmund je 30,6 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Hamm i Dortmund?
Hamm do Dortmund je u prosjeku 41 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 15 min.
Koji prijevoznici voze od Hamm do Dortmund?
Put odHamm do Dortmund pokriva 8 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, National Express, DB - Regionalbahn, TRI Train Rental , Linien Taxi, Eurobahn
Koliko puta dnevno ide vlak od Hamm do Dortmund?
Hamm do Dortmund u prosjeku ima 293 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Hamm do Dortmund?
Najraniji vlak od Hamm do Dortmund polazi na 01:09. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Hamm do Dortmund?
Najnoviji vlak od Hamm do Dortmund polazi na 00:44. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Hamm do Dortmund?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 4,99€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Hamm do Dortmund?
Postoje 4 postaje(e) s kojih možete krenuti s Hamm da biste otišli na Dortmund. Možete ići s Hamm, Hamm(westf)hbf, Leipzig Hbf, Hamm, Hamm, Hamm (westf) Central Station (train) i možete stići na Dortmund Hbf, Aplerbeck Südbahnhof, Dortmund, Dortmund-aplerbeck Süd, Dortmund-derne.
Koliko izravnih veza ide od Hamm do Dortmund?
U prosjeku ima 110 veza(e) od Hamm do Dortmund.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Hamm i Dortmund s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Hamm i Dortmund je 15 min.
Postoji li izravni vlak od Hamm do Dortmund?
Da, postoji direktni vlak između Hamm i Dortmund.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Hamm do Dortmund svlak?
Putovanje s vlak od Hamm do Dortmund stvara 0.2kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Hamm

Popularne rute

Vikend izleti s Hamm

Međunarodne rute s Hamm i obližnjih područja

Ostala odredišta s Hamm

Glavne rute do Dortmund

Povezane rute

Ostale popularne rute