Pronađite vlak od Karlovac do Rijeka

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 87,20 kn
Trajanje putovanja 3 h 33 min
Veza dnevno 3
Prvi polazak 11:07
Posljednji polazak 11:10
Razdaljina 90 km

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Karlovac do Rijeka.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Karlovac do Rijeka u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Rijeka. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Karlovac u Rijeka, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Rijeka?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Karlovac do Rijeka i samo 87,20 kn, dok je prosječna cijena 87,27 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Karlovac na Rijeka?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i HZPP izdržavaju vlaka Karlovac - Rijeka

Vlakovi od Karlovac do Rijeka

Kada su Frist i zadnji vlakovi iz Karlovac na Rijeka rasporedu?

Uz najbrže veze što će biti u Rijeka u 3 h 3 min, ali u prosjeku je potrebno 3 h 33 min. Prvi vlak na čelu s Rijeka je na 11:07, a posljednji ostavlja Karlovac na 11:10.

Koji stanice ne vlakovi na Rijeka otići iz?

Vlakovi na Rijeka će ostaviti s Karlovac, Karlovac Centar i da će stići na Rijeka.

Ako postoje promjene u ruti, pobrinite se da uvijek imate dovoljno vremena da hoda s jedne platforme na drugu i nikad ne zaboravite na mogućnost odgode koji bi mogao napraviti propustite drugi vlak.

Budući da je putovanje između Karlovac i Rijeka je relativno kratka, možete uzeti u obzir carpooling ili autobusom kao alternativnih načina prijevoza s najjeftinije cijene i sličnog trajanja.