Vlak München - Wiesbaden cijene od 17,90€

Početi od
17,90€
Otkriti

Od München do Wiesbaden s vlakom

Putovanje od München do Wiesbaden od strane vlak je 324,6 km i traje 3 h 46 min. Postoji 471 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:01 i posljednjim na 00:59. Moguće je putovati od München do Wiesbaden preko vlak za samo 17,90€ ili čak 111,70€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,90€.

Najbolja cijena 17,90€
Trajanje putovanja 3 h 46 min
Veza po danu 471
Najniža cijena 17,90€
Najviša cijena 111,70€
Prvi odlazak 01:01
Zadnji odlazak 00:59
Udaljenost 324,6 km
Polazak München
Dolazak Wiesbaden
Prijevoznici Railjet, DB - EuroCity Express (ECE),

Vremena polaska Vlaka od München do Wiesbaden

  Sep 21
  Više
  22°
  Sep 22
  Više
  19°
  Sep 23
  Više
  15°
  Sep 24
  Više
  13°
  Sep 25
  Više
  17°
  Sep 26
  Više
  24°
  Sep 27
  Više
  24°
  Sep 28
  Više
  24°
  Sep 29
  Više
  22°
  Sep 30
  Više
  24°
  Oct 01
  Više
  22°
  Oct 02
  Više
  15°
  Oct 03
  Više
  20°
  Oct 04
  Više
  22°
  Oct 05
  Više
  20°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
22°

Najbolje ponude za vlak od München do Wiesbaden na virail.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa München na Wiesbaden?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od München do Wiesbaden i samo 17,10€, dok je prosječna cijena 69,36€.

Koje tvrtke se uzme od München do Wiesbaden vlakom?

Da biste dobili na Wiesbaden vlakom, možete se osloniti na Bahn, Deutsche Bahn, Sbb, Intercity Express, samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od München do Wiesbaden
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od München do Wiesbaden.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od München do Wiesbaden, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od München do Wiesbaden.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od München do Wiesbaden

Najjeftinije München - Wiesbaden karte za vlak možete pronaći već za 24€ ako imate sreće ili 40€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 53€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Wiesbaden vlakom

Ako putujete do Wiesbaden vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

HLB Hessenbahn je njemačka željeznička kompanija koja upravlja regionalnim putničkim vlakovima u pokrajini Hesse. Tvrtka je osnovana 2005. godine i podružnica je HLB Basis AG. HLB Hessenbahn posluje na nekoliko linija u regiji, uključujući željeznicu Frankfurt-Königstein, željeznicu Taunus i željeznicu Main-Lahn. Tvrtka također upravlja Frankfurt Airport Expressom, koji omogućuje izravne veze između zračne luke Frankfurt i nekoliko gradova u regiji. HLB Hessenbahn predan je pružanju sigurnih, pouzdanih i ekološki prihvatljivih usluga prijevoza svojim putnicima.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

VIAS Rail je belgijska željeznička kompanija koja upravlja putničkim i teretnim vlakovima u Belgiji i Nizozemskoj. Osnovan je 2014. godine kao zajedničko ulaganje francuske željezničke kompanije SNCF i belgijske željezničke kompanije SNCB. VIAS Rail upravlja brzim vlakovima, regionalnim vlakovima i prigradskim vlakovima, kao i pružanjem usluga željezničkog teretnog prometa. Tvrtka ima za cilj pružiti sigurna, pouzdana i održiva prijevozna rješenja svojim klijentima. VIAS Rail je predan smanjenju svog utjecaja na okoliš ulaganjem u energetski učinkovite vlakove i promicanjem održivih praksi kroz svoje poslovanje.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji München - Wiesbaden

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, Nightjet i Railjetna relaciji München - Wiesbaden.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Railjet, DB - EuroCity Express (ECE) i VIAS Rail od München do Wiesbaden
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od München do Wiesbaden s vlakom
Sadržaj Railjet DB - EuroCity Express (ECE) VIAS Rail HLB Hessenbahn EuroCity DB - InterCity Express (ICE) Nightjet DB - Regional Express DB - Intercity DB - Regionalbahn
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

München do Wiesbaden emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
1.6kg
Autobus
10.8kg
Let
430.7kg
Automobil
41.5kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od München do Wiesbaden ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji München - Wiesbaden su 1.6kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji München - Wiesbaden? Putovanjem vlakom na linijiMünchen - Wiesbaden uštedjet ćete 429.1kg emisije CO2 u odnosu na let, 9.1kg u odnosu na autobus i 39.9kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od München do Wiesbaden?
Karta za vlak od München do Wiesbaden košta 62,80€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od München do Wiesbaden?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od München do Wiesbaden je 17,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između München i Wiesbaden ?
Udaljenost od München do Wiesbaden je 324,6 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između München i Wiesbaden?
München do Wiesbaden je u prosjeku 4 h 47 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h 46 min.
Koji prijevoznici voze od München do Wiesbaden?
Put odMünchen do Wiesbaden pokriva 10 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Railjet, DB - EuroCity Express (ECE), VIAS Rail, HLB Hessenbahn, EuroCity, DB - InterCity Express (ICE), Nightjet, DB - Regional Express, DB - Intercity, DB - Regionalbahn
Koliko puta dnevno ide vlak od München do Wiesbaden?
München do Wiesbaden u prosjeku ima 471 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od München do Wiesbaden?
Najraniji vlak od München do Wiesbaden polazi na 01:01. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od München do Wiesbaden?
Najnoviji vlak od München do Wiesbaden polazi na 00:59. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od München do Wiesbaden?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od München do Wiesbaden?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s München da biste otišli na Wiesbaden. Možete ići s München Hbf i možete stići na Wiesbaden Hbf, Auringen-medenbach.
Koliko izravnih veza ide od München do Wiesbaden?
U prosjeku ima 1 veza(e) od München do Wiesbaden.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između München i Wiesbaden s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između München i Wiesbaden je 3 h 46 min.
Postoji li izravni vlak od München do Wiesbaden?
Da, postoji direktni vlak između München i Wiesbaden.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od München do Wiesbaden svlak?
Putovanje s vlak od München do Wiesbaden stvara 1.6kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s München

Popularne rute

Vikend izleti s München

Međunarodne rute s München i obližnjih područja

Ostala odredišta s München

Glavne rute do Wiesbaden

Povezane rute

Ostale popularne rute