Vlak Münster - Hamm cijene od 9,90€

Početi od
9,90€
Otkriti

Od Münster do Hamm s vlakom

Putovanje od Münster do Hamm od strane vlak je 34,1 km i traje 18 min. Postoji 118 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:10 i posljednjim na 00:43. Moguće je putovati od Münster do Hamm preko vlak za samo 9,90€ ili čak 31,90€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 9,90€.

Najbolja cijena 9,90€
Trajanje putovanja 18 min
Veza po danu 118
Najniža cijena 9,90€
Najviša cijena 31,90€
Prvi odlazak 01:10
Zadnji odlazak 00:43
Udaljenost 34,1 km
Polazak Münster
Dolazak Hamm
Prijevoznici DB - InterCity Express (ICE), Linien Taxi,

Vremena polaska Vlaka od Münster do Hamm

  Sep 21
  Više
  23°
  Sep 22
  Više
  19°
  Sep 23
  Više
  16°
  Sep 24
  Više
  16°
  Sep 25
  Više
  19°
  Sep 26
  Više
  20°
  Sep 27
  Više
  19°
  Sep 28
  Više
  19°
  Sep 29
  Više
  20°
  Sep 30
  Više
  20°
  Oct 01
  Više
  16°
  Oct 02
  Više
  16°
  Oct 03
  Više
  16°
  Oct 04
  Više
  16°
  Oct 05
  Više
  15°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

Usporedite najbolje cijene vlak od Münster do Hamm.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Münster do Hamm u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Hamm. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Münster u Hamm, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Hamm?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Münster na Hamm troškova 11,86€, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 9,90€.

Koje tvrtke putovati od Münster do Hamm vlakom?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći Bahn, Deutsche Bahn, Saveatrain, Eurobahn, National Express, Intercity, Intercity Express, pružajući željezničke veze između Münster i Hamm.

Deutsche Bahn je njemačka nacionalna tvrtka. On obuhvaća ne samo nacionalne i međunarodne međugradske rute na susjedne zemlje, ali i regionalne, lokalne i prigradski prijevoz.n.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Münster do Hamm
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Münster do Hamm.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Münster do Hamm, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Münster do Hamm.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Münster do Hamm

Najjeftinije Münster - Hamm karte za vlak možete pronaći već za 4€ ako imate sreće ili 10€ u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 13€.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Hamm vlakom

Ako putujete do Hamm vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Eurobahn je privatna željeznička kompanija koja posluje u Njemačkoj. Osnovan je 1998. godine i nudi regionalne i prigradske željezničke usluge u regiji Sjeverna Rajna-Vestfalija. Eurobahn radi na nekoliko linija, uključujući S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 i RB 52. Tvrtka je poznata po svojim modernim vlakovima i visokokvalitetnoj usluzi, uključujući besplatni Wi-Fi i klimatizaciju. Eurobahn je predan održivosti i proveo je nekoliko mjera za smanjenje svog utjecaja na okoliš, poput korištenja energetski učinkovitih vlakova i promicanja javnog prijevoza kao alternative vožnji.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Münster - Hamm

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Münster - Hamm.

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika DB - InterCity Express (ICE), Linien Taxi i DB - Regional Express od Münster do Hamm
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Münster do Hamm s vlakom
Sadržaj DB - InterCity Express (ICE) Linien Taxi DB - Regional Express National Express DB - Regionalbahn DB - Intercity Eurobahn
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Münster do Hamm emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
0.3kg
Autobus
1.8kg
Let
70.3kg
Automobil
6.8kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Münster do Hamm ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Münster - Hamm su 0.3kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Münster - Hamm? Putovanjem vlakom na linijiMünster - Hamm uštedjet ćete 70.0kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.5kg u odnosu na autobus i 6.5kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Münster do Hamm?
Karta za vlak od Münster do Hamm košta 11,76€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 9,90€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Münster do Hamm?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Münster do Hamm je 9,90€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Münster i Hamm ?
Udaljenost od Münster do Hamm je 34,1 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Münster i Hamm?
Münster do Hamm je u prosjeku 46 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 18 min.
Koji prijevoznici voze od Münster do Hamm?
Put odMünster do Hamm pokriva 7 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - InterCity Express (ICE), Linien Taxi, DB - Regional Express, National Express, DB - Regionalbahn, DB - Intercity, Eurobahn
Koliko puta dnevno ide vlak od Münster do Hamm?
Münster do Hamm u prosjeku ima 118 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Münster do Hamm?
Najraniji vlak od Münster do Hamm polazi na 01:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Münster do Hamm?
Najnoviji vlak od Münster do Hamm polazi na 00:43. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Münster do Hamm?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 9,90€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Münster do Hamm?
Postoje 4 postaje(e) s kojih možete krenuti s Münster da biste otišli na Hamm. Možete ići s Münster(westf)hbf, Münster-häger, Münster-albachten, Albachten Bahnhof, Münster (westf) i možete stići na Hamm(westf)hbf, Hamm.
Koliko izravnih veza ide od Münster do Hamm?
U prosjeku ima 51 veza(e) od Münster do Hamm.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Münster i Hamm s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Münster i Hamm je 18 min.
Postoji li izravni vlak od Münster do Hamm?
Da, postoji direktni vlak između Münster i Hamm.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Münster do Hamm svlak?
Putovanje s vlak od Münster do Hamm stvara 0.3kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Münster

Vikend izleti s Münster

Međunarodne rute s Münster i obližnjih područja

Ostala odredišta s Münster

Glavne rute do Hamm

Ostale popularne rute