Pronađite vlak od Nova Gradiška do Osijek

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 77,50 kn
Trajanje putovanja 12 h 30 min
Veza dnevno 60
Prvi polazak 06:30
Posljednji polazak 00:54
Razdaljina 107 km

Usporedite najbolje cijene vlak od Nova Gradiška do Osijek.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koja je cijena željezničke karte od Nova Gradiška do Osijek?

Prosječna cijena željezničkih karata od Nova Gradiška do Osijek je 82,05 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Nova Gradiška do Osijek može biti oko 77,50 kn.

Koje tvrtke služe rutu od Nova Gradiška do Osijek?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i HZPP izdržavaju vlaka Nova Gradiška - Osijek

Vlakovi od Nova Gradiška do Osijek

Koliko je sati vlakove na Osijek dopust i koliko dugo je putovanje?

U prosjeku, to traje 12 h 30 min doći do Osijek vlakom, ali trebat će vam 1 h 43 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 06:30, dok je posljednji ostavlja Nova Gradiška na 00:54.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Osijek i gdje će vam stići?

Vlakovi Osijek ostaviti Nova Gradiška Nova Gradiška i dolazimo u Osijek, Osijek Donji Grad, Osijek OLT, Osijek Luka, Osijek Dravski Most.

Ponekad je moguće dobiti jeftinije rješenje koje imaju pogled na ograničenim ponuda ili na vjernost programa koja je dostupna na web stranicama poduzeća.

Kada je riječ o malim udaljenostima, autobusa i carpooling predstavljaju dobru alternativu za vlakom, pogotovo ako ste na putovanju s ograničenim proračunom.