Pronađite vlak od Opatija do Zadar

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 204,60 kn
Trajanje putovanja 22 h 20 min
Veza dnevno 1
Prvi polazak 19:33
Posljednji polazak 15:37
Razdaljina 154 km

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Opatija na Zadar.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Opatija do Zadar u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Zadar. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Opatija u Zadar, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko su karte za vlak iz Opatija na Zadar?

Prosječna cijena željezničkih karata od Opatija do Zadar je 204,76 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Opatija do Zadar može biti oko 204,60 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Opatija na Zadar?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s HZPP, služeći željezničke put između Opatija y i Zadar.

Vlakovi od Opatija do Zadar

Koliko je sati vlakove na Zadar dopust i koliko dugo je putovanje?

Prvi vlak na Zadar ostavlja na 15:37, dok je posljednji na 15:37. U prosjeku, putovanje traje 22 h 20 min, ali s najbrže veze što će biti u Zadar u 17 h 47 min.

Koji stanice ne vlakovi na Zadar otići iz?

Vlakovi ostaviti Opatija Opatija-Matulji i dolazimo na Zadar.

Kada putujete vlakom, nikada ne zaboravite da svoju ulaznicu s vama: pobrinite se da ga ispisati unaprijed ili preuzeti mobilnu verziju ako dopušteno.

Kada je riječ o malim udaljenostima, autobusa i carpooling predstavljaju dobru alternativu za vlakom, pogotovo ako ste na putovanju s ograničenim proračunom.