Pronađite vlak od Osijek do Lužani

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 64,60 kn
Trajanje putovanja 6 h 48 min
Veza dnevno 8
Prvi polazak 13:15
Posljednji polazak 00:31
Razdaljina 88 km

Jeftini karte za vlak od Osijek do Lužani na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Osijek do Lužani u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Lužani. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Osijek u Lužani, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Lužani?

Prosječna cijena željezničkih karata od Osijek do Lužani je 70,29 kn. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Osijek do Lužani može biti oko 64,60 kn.

Koje tvrtke se uzme od Osijek do Lužani vlakom?

Da biste dobili na Lužani vlakom, možete se osloniti na HZPP, samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Vlakovi od Osijek do Lužani

Koliko dugo će trajati od Osijek do Lužani i kada su vlakovi otišli?

U prosjeku, to traje 6 h 48 min doći do Lužani vlakom, ali trebat će vam 2 h 13 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 13:15, dok je posljednji ostavlja Osijek na 00:31.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Lužani i gdje će vam stići?

Vlakovi na Lužani mogu ostaviti s Osijek, Osijek Dravski Most i dolazimo na Lužani-Malino.

Ako postoje promjene u ruti, pobrinite se da uvijek imate dovoljno vremena da hoda s jedne platforme na drugu i nikad ne zaboravite na mogućnost odgode koji bi mogao napraviti propustite drugi vlak.

Ako se raspored vlak ne stane u svoj raspored ili proračuna, autobusa i carpooling može pružiti neke vrijeme i cijenu alternative, bez bitno mijenja trajanje putovanja.