Pronađite vlak od Osijek do Varaždin

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 111,10 kn
Trajanje putovanja 8 h 10 min
Veza dnevno 14
Prvi polazak 02:04
Posljednji polazak 21:30
Razdaljina 201 km

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Osijek do Varaždin.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Osijek do Varaždin u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Varaždin. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Osijek u Varaždin, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Osijek do Varaždin?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Osijek do Varaždin i samo 111,10 kn, dok je prosječna cijena 139,44 kn.

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Osijek na Varaždin?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći HZPP, pružajući željezničke veze između Osijek i Varaždin.

Cijena karte - svaki dan

Danas Sutra Za 2 dana Za 3 dana Za 4 dana Za 5 dana Za 6 dana
Više Više Više 111,10 kn Više Više Više

Vlakovi od Osijek do Varaždin

Koliko dugo će trajati od Osijek do Varaždin i kada su vlakovi otišli?

Uz najbrže veze što će biti u Varaždin u 4 h 13 min, ali u prosjeku je potrebno 9 h 4 min. Prvi vlak na čelu s Varaždin je na 06:27, a posljednji ostavlja Osijek na 21:30.

Koji stanice ne vlakovi na Varaždin otići iz?

Vlakovi na Varaždin će ostaviti s Osijek, Osijek Dravski Most, Osijek Donji Grad, Osijek OLT, Osijek Luka i da će stići na Varazdin, Varaždin.

Ako ste fleksibilni sa svojim datume putovanja, uvijek uzeti u obzir da možete kupiti vrlo jeftini karte za vlak ako izbjegavaju putovanja u vikende, a ako se odlučite putovati u niskoj sezoni.

Ako se raspored vlak ne stane u svoj raspored ili proračuna, autobusa i carpooling može pružiti neke vrijeme i cijenu alternative, bez bitno mijenja trajanje putovanja.