Pronađite vlak od Rijeka do Opatija

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 9,90 kn
Trajanje putovanja 16 min
Veza dnevno 2
Prvi polazak 13:50
Posljednji polazak 22:45
Razdaljina 8 km

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Rijeka do Opatija.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Rijeka do Opatija u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Opatija. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Rijeka u Opatija, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koja je cijena željezničke karte od Rijeka do Opatija?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Rijeka na Opatija troškova 9,94 kn, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 9,90 kn.

Koje tvrtke putovati od Rijeka do Opatija vlakom?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s HZPP, služeći željezničke put između Rijeka y i Opatija.

Vlakovi od Rijeka do Opatija

Koliko dugo će vas odvesti od Rijeka do Opatija vlakom i kada su vlakovi otišli?

Prosječno trajanje putovanja je 16 min, ali najbrže veze vas odvesti na Opatija u 16 min. Prvi vlak kreće iz Rijeka u 08:12, a posljednji ostavlja na 22:45.

Koje su polaska i dolaska postaje u Rijeka i Opatija?,Koje stanice služe pruga : Rijeka - Opatija?

Vlakovi na Opatija će ostaviti s Rijeka i da će stići na Opatija-Matulji.

Ne zaboravite kupiti hranu i piće unaprijed ako ih je potrebno: željezničke stanice ne moraju uvijek trgovine, dok je na brodu OS RH e nisu uvijek dostupni i često vrlo skupo .

Kada putujete na takve kratke udaljenosti, možete uzeti u obzir i autobuse i carpooling mogućnosti: s malo sreće naći ćete vrlo jeftini opcije, čak i ako knjiga u kratkom roku .