Pronađite vlak od Virovitica do Kutina

Službeni partner

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje


Unajmite vozilo po povoljnoj cijeni u gradu

Detalji putovanja

Najbolja cijena 73,30 kn
Trajanje putovanja 7 h 19 min
Veza dnevno 12
Prvi polazak 05:21
Posljednji polazak 20:51
Razdaljina 61 km

Usporedite najbolje cijene vlak od Virovitica do Kutina.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koliko su karte za vlak iz Virovitica na Kutina?

U prosjeku, vlak ulaznice iz Virovitica na Kutina troškova 94,37 kn, ali ako možete rezervirati unaprijed, ili odabrati manje popularne datume i vremena, možete pronaći jeftini karte za vlak iz 73,30 kn.

Koje tvrtke služe rutu od Virovitica do Kutina?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i HZPP izdržavaju vlaka Virovitica - Kutina

Vlakovi od Virovitica do Kutina

Koliko dugo je potrebno da bi se Kutina vlakom?

Dok je prvi vlak za Kutina ostavlja na 05:21, zadnji je na rasporedu za 20:51. Prosječno trajanje putovanja je 7 h 19 min, ali najbrži vlakovi mogu dobiti da Kutina u 3 h 27 min.

Koji stanice ne vlakovi na Kutina otići iz?

Možete uzeti vlak za Kutina na Virovitica, Virovitica Grad, koja stiže u Kutina.

Ako ste fleksibilni sa svojim datume putovanja, uvijek uzeti u obzir da možete kupiti vrlo jeftini karte za vlak ako izbjegavaju putovanja u vikende, a ako se odlučite putovati u niskoj sezoni.

Kada je riječ o malim udaljenostima, autobusa i carpooling predstavljaju dobru alternativu za vlakom, pogotovo ako ste na putovanju s ograničenim proračunom.