Vlak Zagreb - Milano cijene od 5€

Početi od
5€
Otkriti

Od Zagreb do Milano s vlakom

Putovanje od Zagreb do Milano od strane vlak je 529 km i traje 11 h 42 min. Postoji 20 veza dnevno, s prvim polaskom na 20:38 i posljednjim na 00:35. Moguće je putovati od Zagreb do Milano preko vlak za samo 5€ ili čak 92,90€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 5€.

Najbolja cijena 5€
Trajanje putovanja 11 h 42 min
Veza po danu 20
Najniža cijena 5€
Najviša cijena 92,90€
Prvi odlazak 20:38
Zadnji odlazak 00:35
Udaljenost 529 km
Polazak Zagreb
Dolazak Milano
Prijevoznici Nightjet, Railjet,

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Milano

  Sep 21
  28,80€
  23°
  Sep 22
  5,20€
  27°
  Sep 23
  5,20€
  25°
  Sep 24
  28,80€
  18°
  Sep 25
  28,80€
  15°
  Sep 26
  12,75€
  20°
  Sep 27
  20,77€
  22°
  Sep 28
  28,80€
  24°
  Sep 29
  5€
  23°
  Sep 30
  12,93€
  23°
  Oct 01
  20,87€
  25°
  Oct 02
  28,80€
  21°
  Oct 03
  28,80€
  19°
  Oct 04
  28,80€
  20°
  Oct 05
  28,80€
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
23°

Jeftini karte za vlak od Zagreb do Milano na virail.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Zagreb na Milano nudi Sbb, Euro Night.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Milano?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Zagreb do Milano od 5€. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 36,99€.

Vlakovi od Zagreb do Milano: koji tvrtke mogu li putovati s?

Da biste dobili na Milano vlakom, možete se osloniti na Sbb, Euro Night, samo jedan primjer među svim našim partnerima.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Milano

 
Sep 21
četvrtak
23°
28,80€
44,06€
24,50€
Sep 22
petak
27°
5,20€
48,06€
16€
Sep 23
subota
25°
5,20€
29,99€
20€
Sep 24
nedjelja
18°
28,80€
19,95€
19€
Sep 25
ponedjeljak
15°
28,80€
20,03€
15€
Sep 26
utorak
20°
12,75€
30,98€
15€
Sep 27
srijeda
22°
20,77€
30,48€
15€
Jeftine karte od Zagreb do Milano
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Milano.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Milano, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Milano.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Milano

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 24€ do 35€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 29% na svom putovanju!

Pronađite najbolji dan za putovanje do Milano vlakom

Ako putujete do Milano vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

Railjet Xpress usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB) koja povezuje veće gradove u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Mađarskoj. Vlakovi Railjet Xpress imaju najveću brzinu od 230 km/h i nude mogućnost sjedenja u prvom i drugom razredu. Od prosinca 2018. brži Railjet vlakovi koji voze između Salzburga i Beča označeni su kao Railjet Express (RJX). Ovi vlakovi zaustavljaju se samo u Linzu i Sankt Pöltenu, što ih razlikuje od onih koji uključuju dodatna zaustavljanja u Vöcklabrucku, Attnang-Puchheimu, Welsu, Sankt Valentinu, Amstettenu i Tullnerfeldu.

Eurocity je prekogranična željeznička usluga koja povezuje velike gradove u Europi. To je joint venture između nacionalnih željezničkih kompanija u različitim zemljama, kao što su Deutsche Bahn u Njemačkoj, SNCF u Francuskoj i SBB u Švicarskoj. Vlakovi Eurocity nude udobne i praktične mogućnosti putovanja za putnike, sa sadržajima kao što su klima uređaj, vagoni-restorani i Wi-Fi. Usluga radi po redovnom rasporedu i omogućuje veze između gradova kao što su Pariz, Berlin, Milano i Beč. Eurocity vlakovi popularan su izbor za putnike koji žele istražiti više odredišta u Europi bez gnjavaže vožnje ili leta.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

Frecciarossa, kojom upravlja Trenitalia, nacionalna željeznička kompanija, poznata je usluga brzih vlakova u Italiji. Vlakovi FRECCIAROSSA, koji postižu brzine do 300 km/h, povezuju velike gradove uključujući Rim, Milano, Napulj, Firencu i Torino.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Milano

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, Frecciarossa i Nightjetna relaciji Zagreb - Milano.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Standard

Standard je osnovna razina usluge i uključuje udobno sjedalo i pristup osnovnim uslugama na brodu. Autobusi 5-8 su za standardnu razinu sa sjedalima presvučenim sivom eko kožom.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Premium

Premium usluga uključuje šire sjedalo, više prostora za noge i pristup dodatnim pogodnostima kao što su piće dobrodošlice i izbor novina. Vagon 4 na vlaku Frecciarossa 1000 rezerviran je za Premium razinu.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Executive

Executive je najviša razina usluge i uključuje sve pogodnosti poslovne razine, kao i sustav za osobnu zabavu i gurmanske obroke koje poslužuje predani kuhar na brodu.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business

Poslovna usluga osmišljena je za poslovne putnike i uključuje sve pogodnosti Premium razine, kao i pristup posebnom poslovnom salonu i prioritetni ukrcaj. Autobusi 2 i 3 Frecciarossa 1000 rezervirani su za Business razinu usluge.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.

Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.

WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.

WiFi
Mirna zona
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Usluge prijevoznika Nightjet, Railjet i EuroNight od Zagreb do Milano
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Milano s vlakom
Sadržaj Nightjet Railjet EuroNight Railjet Xpress EuroCity Frecciarossa DB - Intercity
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Pristupačnost
Hrana i piće
Klimatizacija
Bicikl
Spavaći vagon

Zagreb do Milano emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
5.4kg
Autobus
35.6kg
Let
1,423.9kg
Automobil
137.3kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Milano ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Milano su 5.4kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Milano? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Milano uštedjet ćete 1,418.5kg emisije CO2 u odnosu na let, 30.2kg u odnosu na autobus i 131.9kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Milano?
Karta za vlak od Zagreb do Milano košta 38,60€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 5€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Milano?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Milano je 5€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Milano ?
Udaljenost od Zagreb do Milano je 529 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Milano?
Zagreb do Milano je u prosjeku 15 h 49 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 11 h 42 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Milano?
Put odZagreb do Milano pokriva 10 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Nightjet, Railjet, EuroNight, Eurocity Brenner, Railjet Xpress, InterCityNotte, EuroCity, Frecciarossa, Regionale Veloce, DB - Intercity
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Milano?
Zagreb do Milano u prosjeku ima 20 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Milano?
Najraniji vlak od Zagreb do Milano polazi na 20:38. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Milano?
Najnoviji vlak od Zagreb do Milano polazi na 00:35. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Milano?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 5€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Milano?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Milano. Možete ići s Zagreb Glavni Kolodvor i možete stići na Milano Porta Garibaldi Passante, Milano Centrale, Sesto S. Giovanni, Malpensa Aeroporto T1.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Milano s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Milano je 11 h 42 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Milano?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Milano.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Milano svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Milano stvara 5.4kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu

Idi lokalno s Zagreb

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Milano

Povezane rute

Ostale popularne rute