Vlak Zagreb - Ulm cijene od 39,90 €

Početi od
39,90 €
Otkriti

Od Zagreb do Ulm s vlakom

Putovanje od Zagreb do Ulm od strane vlak je 536,86 km i traje 11 h i 54 min. Postoji 13 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:35 i posljednjim na 19:40. Moguće je putovati od Zagreb do Ulm preko vlak za samo 39,90 € ili čak 157,25 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 39,90 €.

Najniža cijena39,90 €
Trajanje putovanja11 h i 54 min
Veza po danu13
Najniža cijena39,90 €
Najviša cijena157,25 €
Prvi odlazak00:35
Zadnji odlazak19:40
Udaljenost536,86 km
PolazakZagreb
DolazakUlm
PrijevozniciEuroNight, Go-Ahead BayernViše

Vremena polaska Vlaka od Zagreb do Ulm, Baden-Württemberg

Datum polaska
ponedjeljak, 11. pro 2023.

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Zagreb na Ulm.

Ako ste u potrazi za najlakši način da pronađete najbolju cijenu za svoj vlak rute, virail je ono što su tražili. Vi samo trebate odabrati datum i virail će vam pokazati sve veze koje nude naši partneri: filtriranjem rezultata možete pronaći savršeno rješenje za proračun i raspored. Virail će vas preusmjeriti na web stranice tvrtke za jednostavan i siguran rezervacije.

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Ulm?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Zagreb do Ulm od 39,90 €. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 75,28 €.

Vlakovi od Zagreb do Ulm: koji tvrtke mogu li putovati s?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i izdržavaju vlaka Zagreb - Ulm

Koliko dugo je potrebno da bi se Ulm vlakom?

Prvi vlak na Ulm ostavlja na 00:35, dok je posljednji na 19:40. Da biste dobili od Zagreb do Ulm vlakom, morat ćete 11 h i 54 min. Prvi vlak na Ulm ostavlja na 19:40, dok je posljednji na 19:40. U prosjeku, putovanje traje 11 h i 54 min, ali s najbrže veze što će biti u Ulm u 9 h i 56 min.

Koje su polaska i dolaska postaje u Zagreb i Ulm?,Koje stanice služe pruga : Zagreb - Ulm?

Vlakovi ostaviti Zagreb i dolazimo na .

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Zagreb do Ulm, Baden-Württemberg

Jeftine vlak karte od Zagreb do Ulm
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Ulm.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Ulm, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Ulm.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Ulm, Baden-Württemberg

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 39,90 € do 153,21 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 74% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Zagreb do Ulm

Najjeftinije Zagreb - Ulm karte za vlak možete pronaći već za 56,76 € ako imate sreće ili 74,25 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 95,83 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Ulm vlakom

Ako putujete do Ulm vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Ulm

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi Railjet i DB - InterCity Express (ICE)na relaciji Zagreb - Ulm.

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Bez obzira na klasu, očekujte udobne pogodnosti, uključujući besplatan WiFi.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Railjet nudi tihe zone za mirno putovanje. Za udobnost svih, molimo vas da održavate tišinu u ovim područjima za 1. i 2. razred.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo opremljeno je utičnicom za struju, pogodnom i za punjenje baterija za invalidska kolica.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete Railetom, niste ograničeni određenim ograničenjem prtljage. Međutim, morate osigurati da vaša torba stane u policu iznad glave ili u predviđene prostore za prtljagu u vlaku.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Prostori prilagođeni osobama u invalidskim kolicima prisutni su u vlakovima Regiojet.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Uživajte u raznim grickalicama i pićima na brodu. Cijeli jelovnik potražite u aplikaciji Regiojet. Svaki putnik dobiva besplatnu bocu vode, a ako ste u Relax ili Business klasi, uživajte u besplatnoj talijanskoj kavi ili čaju od mente.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Railjet vlakovi opremljeni su klima uređajima za vašu udobnost.
bicycle Bicikl open icon close icon
U većini ÖBB vlakova možete s posebnom kartom za bicikl, koja iznosi 10% redovne karte ili najmanje 2 € za drugi razred. Doplate za bicikle u vlaku Railjet variraju, stoga provjerite njihov vozni red. Jedan bicikl po osobi, a ako se radi o e-biciklu, provjerite je li baterija napunjena jer punjenje na vozilu nije dostupno. Za praktičnost unutar Austrije postoji usluga prijevoza bicikala od vrata do vrata.
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
Usluge prijevoznika EuroNight, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) od Zagreb do Ulm
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Ulm s trainom
Sadržaj EuroNight DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Regionalbahn Railjet EuroCity
quiet_zone Mirna zona check check check check check check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check
accessibility Pristupačnost check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check check check
bicycle Bicikl check check check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check check check
luggage Prtljaga cross cross check check check check

Zagreb do Ulm emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
37.58kg
Autobus
40.26kg
Let
107.37kg
Automobil
85.9kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Zagreb do Ulm ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Zagreb - Ulm su 37.58kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Zagreb - Ulm? Putovanjem vlakom na linijiZagreb - Ulm uštedjet ćete 69.79kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.68kg u odnosu na autobus i 48.32kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Zagreb do Ulm?
Karta za vlak od Zagreb do Ulm košta 75,28 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 39,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Ulm?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Ulm je 39,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Ulm ?
Udaljenost od Zagreb do Ulm je 536,86 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Zagreb i Ulm?
Zagreb do Ulm je u prosjeku 11 h i 54 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 9 h i 56 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Ulm?
Put odZagreb do Ulm pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: EuroNight, Go-Ahead Bayern, DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE), DB - Regionalbahn, Railjet, EuroCity
Koliko puta dnevno ide vlak od Zagreb do Ulm?
Zagreb do Ulm u prosjeku ima 13 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Zagreb do Ulm?
Najraniji vlak od Zagreb do Ulm polazi na 00:35. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Zagreb do Ulm?
Najnoviji vlak od Zagreb do Ulm polazi na 19:40. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Ulm?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 39,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Ulm?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Zagreb do Ulm.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Ulm s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Zagreb i Ulm je 9 h i 56 min.
Postoji li izravni vlak od Zagreb do Ulm?
Da, postoji direktni vlak između Zagreb i Ulm.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Ulm svlak?
Putovanje s vlak od Zagreb do Ulm stvara 37.58kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Ulm

Povezane rute

Ostale popularne rute