Autobus Berlin - Düsseldorf cijene od 14,77 €

Početi od
14,77 €

Od Berlin do Düsseldorf s autobusom

Putovanje od Berlin do Düsseldorf od strane autobus je 478,27 km i traje 8 h i 43 min. Postoji 13 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:10 i posljednjim na 23:55. Moguće je putovati od Berlin do Düsseldorf preko autobus za samo 14,77 € ili čak 40,98 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 14,77 €.

Najniža cijena14,77 €
Trajanje putovanja8 h i 43 min
Veza po danu13
Najniža cijena14,77 €
Najviša cijena40,98 €
Prvi odlazak00:10
Zadnji odlazak23:55
Udaljenost478,27 km
PolazakBerlin
DolazakDüsseldorf
PrijevozniciFlixTrain, FlixBus

Vremena polaska Autobusa od Berlin do Düsseldorf

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

Kada je prvi i posljednji autobusi iz Berlin na Düsseldorf otići?

Putovanje od Berlin do Düsseldorf traje 8 h i 43 min. Dok je prvi autobus polazi od Berlin na 00:10, zadnji je na rasporedu u 23:55. Najraniji vrijeme možete otići iz Berlin je na 00:10, a posljednji autobus je na 23:55. Putovanje traje u prosjeku 8 h i 43 min ali isto tako može trajati 7 h i 45 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Berlin do Düsseldorf

Jeftine autobus karte od Berlin do Düsseldorf
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Berlin do Düsseldorf.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Berlin do Düsseldorf, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Berlin do Düsseldorf.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Berlin do Düsseldorf

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 14,99 € do 46,03 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 67% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Berlin do Düsseldorf

Najjeftinije Berlin - Düsseldorf autobusne karte mogu se pronaći već za 22,70 € ako imate sreće ili 28,43 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 35,28 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Düsseldorf autobusom

Ako putujete autobusom na Düsseldorf, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Berlin - Düsseldorf

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrainna relaciji Berlin - Düsseldorf.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
Usluge prijevoznika FlixTrain, FlixBus od Berlin do Düsseldorf
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Berlin do Düsseldorf s busom
Sadržaj FlixTrain FlixBus
quiet_zone Mirna zona check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Strujne utičnice check check
luggage Prtljaga check check
accessibility Pristupačnost check cross
food_and_drink Hrana i piće check check
air_con Klimatizacija check check
bicycle Bicikl check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross

Berlin do Düsseldorf emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
33.48kg
Autobus
35.87kg
Let
95.65kg
Automobil
76.52kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Berlin do Düsseldorf?
Karta za autobus od Berlin do Düsseldorf košta 22,93 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 14,77 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Berlin do Düsseldorf?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Berlin do Düsseldorf je 14,77 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Berlin i Düsseldorf ?
Udaljenost od Berlin do Düsseldorf je 478,27 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Berlin i Düsseldorf?
Berlin do Düsseldorf je u prosjeku 8 h i 43 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 7 h i 45 min.
Koji prijevoznici voze od Berlin do Düsseldorf?
Put odBerlin do Düsseldorf pokriva 1 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixTrain, FlixBus
Koliko puta dnevno ide autobus od Berlin do Düsseldorf?
Berlin do Düsseldorf u prosjeku ima 13 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Berlin do Düsseldorf?
Najraniji autobus od Berlin do Düsseldorf polazi na 00:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Berlin do Düsseldorf?
Najnoviji autobus od Berlin do Düsseldorf polazi na 23:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Berlin do Düsseldorf?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 14,77 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Berlin do Düsseldorf?
Postoje 10 postaje(e) s kojih možete krenuti s Berlin da biste otišli na Düsseldorf. Možete ići s Berlin ZOB, Spandau, Berlin Ostbahnhof, Berlin Hbf, Berlin Friedrichstraße, Berlin Ostkreuz, Berlin Potsdamer Platz (S), Berlin Alexanderplatz, Berlin Zoologischer Garten, Berlin Tegel Airport i možete stići na Düsseldorf ZOB am Hbf, Düsseldorf-Benrath, Dusseldorf Airport, Düsseldorf-Eller Süd.
Koliko izravnih veza ide od Berlin do Düsseldorf?
U prosjeku ima 13 veza(e) od Berlin do Düsseldorf.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Berlin i Düsseldorf s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Berlin i Düsseldorf je 7 h i 45 min.
Postoji li izravni autobus od Berlin do Düsseldorf?
Da, postoji direktni autobus između Berlin i Düsseldorf.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Berlin do Düsseldorf sautobus?
Putovanje s autobus od Berlin do Düsseldorf stvara 35.87kg emisije CO2.

Idi lokalno s Berlin

Popularne rute

Vikend izleti s Berlin

Međunarodne rute s Berlin i obližnjih područja

Ostala odredišta s Berlin

Glavne rute do Düsseldorf

Povezane rute

Ostale popularne rute