Autobus Carei - Oradea cijene od 5,25 €

Početi od
5,25 €

Od Carei do Oradea s autobusom

Putovanje od Carei do Oradea od strane autobus je 79,55 km i traje 1 h i 38 min. Postoji 8 veza dnevno, s prvim polaskom na 11:10 i posljednjim na 23:10. Moguće je putovati od Carei do Oradea preko autobus za samo 5,25 € ili čak 5,25 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 5,25 €.

Najniža cijena5,25 €
Trajanje putovanja1 h i 38 min
Veza po danu8
Najniža cijena5,25 €
Najviša cijena5,25 €
Prvi odlazak11:10
Zadnji odlazak23:10
Udaljenost79,55 km
PolazakCarei
DolazakOradea
Prijevozniciautogenn

Kad su autobusi iz Carei na Oradea rasporedu?

Prvi autobus polazi od Carei na 11:10, a posljednji ostavlja na 23:10. Putovanje traje 1 h i 38 min. Prvi autobus na Oradea ostavlja na 11:10, a zadnji je na rasporedu u 23:10. Putovanje traje u prosjeku 1 h i 38 min, ali najbrže veze se samo 1 h i 20 min.

Jeftine autobus karte od Carei do Oradea
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Carei do Oradea.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Carei do Oradea, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Carei do Oradea.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Carei do Oradea

Najjeftinije Carei - Oradea autobusne karte mogu se pronaći već za 15,69 € ako imate sreće ili 17,61 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 19,34 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Oradea autobusom

Ako putujete autobusom na Oradea, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Carei do Oradea emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
5.57kg
Autobus
5.97kg
Let
15.91kg
Automobil
12.73kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Carei do Oradea?
Karta za autobus od Carei do Oradea košta 5,25 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 5,25 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Carei do Oradea?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Carei do Oradea je 5,25 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Carei i Oradea ?
Udaljenost od Carei do Oradea je 79,55 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Carei i Oradea?
Carei do Oradea je u prosjeku 1 h i 38 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 1 h i 20 min.
Koliko puta dnevno ide autobus od Carei do Oradea?
Carei do Oradea u prosjeku ima 8 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Carei do Oradea?
Najraniji autobus od Carei do Oradea polazi na 11:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Carei do Oradea?
Najnoviji autobus od Carei do Oradea polazi na 23:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Carei do Oradea?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 5,25 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Carei do Oradea?
Postoje 2 postaje(e) s kojih možete krenuti s Carei da biste otišli na Oradea. Možete ići s Carei Bus Stop, Carei i možete stići na Oradea Autogara Velența, Oradea International Airport, Gara Centrala.
Koliko izravnih veza ide od Carei do Oradea?
U prosjeku ima 8 veza(e) od Carei do Oradea.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Carei i Oradea s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Carei i Oradea je 1 h i 20 min.
Postoji li izravni autobus od Carei do Oradea?
Da, postoji direktni autobus između Carei i Oradea.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Carei do Oradea sautobus?
Putovanje s autobus od Carei do Oradea stvara 5.97kg emisije CO2.