Autobus Gmünd - Beč cijene od 30,20 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od Gmünd do Beč s autobusom

Putovanje od Gmünd do Beč od strane autobus je 120,08 km i traje 3 h i 6 min. Postoji 49 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:14 i posljednjim na 18:07. Moguće je putovati od Gmünd do Beč preko autobus za samo 30,20 € ili čak 30,20 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 30,20 €.

Najniža cijena30,20 €
Trajanje putovanja3 h i 6 min
Veza po danu49
Najniža cijena30,20 €
Najviša cijena30,20 €
Prvi odlazak05:14
Zadnji odlazak18:07
Udaljenost120,08 km
PolazakGmünd
DolazakBeč
PrijevozniciCityjet Express, RailjetViše

Vremena polaska Autobusa od Gmünd do Vienna

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Koliko je sati autobusi na Beč otići?

Prvi autobus polazi od Gmünd na 05:14, a posljednji ostavlja na 18:07. Putovanje traje 3 h i 6 min. Da biste dobili na Beč od Gmünd autobusom, to će vas odvesti oko 3 h i 6 min, ili čak 2 h i 21 min ako se odlučite najbrže rješenja. Prvi autobus polazi Gmünd na 05:14, a posljednja je u 18:07.

Usporedite cijene karata od Gmünd do Vienna

Jeftine autobus karte od Gmünd do Beč
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Gmünd do Beč.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Gmünd do Beč, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Gmünd do Beč.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Gmünd do Vienna

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Cijene autobusnih karata obično variraju kako se približava datum polaska. Međutim, u nadolazećim danima cijene autobusnih karata ostaju nepromijenjene i iznose 28,50 €. Bilo da planirate unaprijed ili se odlučite u zadnji tren, pronaći ćete karte u sličnom cjenovnom rangu. Dakle, opustite se i rezervirajte kada budete spremni! Ne zaboravite provjeriti najnovije cijene i dostupnost prije rezervacije kako biste bili sigurni da imate najtočnije informacije za svoje putovanje.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Gmünd do Beč

Najjeftinije Gmünd - Beč autobusne karte mogu se pronaći već za 19,50 € ako imate sreće ili 28,23 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 30,20 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Beč autobusom

Ako putujete autobusom na Beč, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB Nightjet, kojim upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB), nudi noćna putovanja vlakom između velikih europskih gradova, pružajući prikladan i udoban način putovanja tijekom noći. Vlakovi Nightjet opremljeni su kabinama za spavanje, kušetima i sjedalima, nudeći putnicima udoban i praktičan način putovanja na velike udaljenosti dok spavaju. Usluga postoji u cijeloj Austriji i proteže se na susjedne zemlje kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Gmünd - Beč

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi Nightjet i Railjetna relaciji Gmünd - Beč.

Seated carriage

Ove su karte idealne za kraća putovanja tijekom dana, s udobnim sjedalima u klimatiziranim vagonima.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Sleeper cabin

Ovo su najudobnije karte za Nightjet, koje sadrže jednostruke, dvokrevetne ili trokrevetne odjeljke s krevetima, dekama i jastucima za dobar san.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Couchette

Ove karte pružaju pristupačniju opciju za putovanje preko noći, s krevetima na kat u zajedničkim odjeljcima koji mogu primiti do 6 putnika.
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Wifi usluga trenutno nije dostupna na Nighthetu.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Privatni pretinci dostupni su na ÖBB Nightjetovima. U kučet kolima može putovati 1-6 osoba (1-3 odrasle osobe; max. 5 djece do 14 godina) po niskoj fiksnoj cijeni. Štoviše, radi opće udobnosti, od 22:00 do 8:00 ujutro na snazi je vrijeme mirovanja. Glavna svjetla u spavaćim i kušet dijelovima trebaju biti isključena tijekom tog razdoblja.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Osim standardnih utičnica, novi Nightjet nudi USB punjač i induktivne punionice.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete ÖBB Nightjet vlakom, dopušteno vam je predati samo jedan kovčeg i jedan komad ručne prtljage. Pobrinite se da vaša prtljaga bude pohranjena na način koji ne stvara neugodnosti niti ometa druge. Zapamtite smjernice za pohranjivanje prtljage: Predmeti koji se lako spremaju trebaju ići u police iznad glave, dok glomaznija prtljaga treba biti smještena ispod sjedala ili u za to predviđene police za prtljagu. Uvijek držite prolaze, vrata i puteve za bijeg slobodnima radi sigurnosti svih.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Određene rute nude autobuse s odjeljcima prikladnim za invalidska kolica i obližnjim zahodima, koji primaju putnika s invalidskim kolicima i pratitelja.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Putnici s dnevnim autobusom mogu kupiti grickalice i pića od osoblja na brodu. Vlasnici kušet karte dobivaju mineralnu vodu i bečki doručak. Putnici u spavaćoj kabini uživaju u piću dobrodošlice, večernjem snacku, mineralnoj vodi i prilagođenom doručku. Posebne prehrambene zahtjeve za Nightjet obroke potrebno je poslati e-poštom najmanje 72 sata prije polaska.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Svaki odjeljak u vagonima za spavanje, kušet i vagonima za sjedenje ima individualne kontrole klima uređaja.
bicycle Bicikl open icon close icon
Na Nightjetovima koji povezuju Njemačku, Austriju i Švicarsku, bicikli su dobrodošli uz posebnu kartu i rezervaciju. ÖBB Nightjet također dopušta artikle poput dječjih kolica i glazbenih instrumenata. Koristite uslugu ÖBB za prijevoz bicikala unutar Austrije. Sklopivi bicikli su besplatni ako su unutar 110 cm x 80 cm x 40 cm. Provjerite jesu li baterije e-bicikala napunjene i imajte na umu da bicikli ne smiju biti u autobusima tijekom prekida željeznice.
wifi WiFi open icon close icon
Bez obzira na klasu, očekujte udobne pogodnosti, uključujući besplatan WiFi.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Railjet nudi tihe zone za mirno putovanje. Za udobnost svih, molimo vas da održavate tišinu u ovim područjima za 1. i 2. razred.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo opremljeno je utičnicom za struju, pogodnom i za punjenje baterija za invalidska kolica.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete Railetom, niste ograničeni određenim ograničenjem prtljage. Međutim, morate osigurati da vaša torba stane u policu iznad glave ili u predviđene prostore za prtljagu u vlaku.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Prostori prilagođeni osobama u invalidskim kolicima prisutni su u vlakovima Regiojet.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Uživajte u raznim grickalicama i pićima na brodu. Cijeli jelovnik potražite u aplikaciji Regiojet. Svaki putnik dobiva besplatnu bocu vode, a ako ste u Relax ili Business klasi, uživajte u besplatnoj talijanskoj kavi ili čaju od mente.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Railjet vlakovi opremljeni su klima uređajima za vašu udobnost.
bicycle Bicikl open icon close icon
U većini ÖBB vlakova možete s posebnom kartom za bicikl, koja iznosi 10% redovne karte ili najmanje 2 € za drugi razred. Doplate za bicikle u vlaku Railjet variraju, stoga provjerite njihov vozni red. Jedan bicikl po osobi, a ako se radi o e-biciklu, provjerite je li baterija napunjena jer punjenje na vozilu nije dostupno. Za praktičnost unutar Austrije postoji usluga prijevoza bicikala od vrata do vrata.
Usluge prijevoznika Cityjet Express, Railjet, DB - Regional Express od Gmünd do Beč
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Gmünd do Beč s busom
Sadržaj Cityjet Express Railjet DB - Regional Express Nightjet DB - Regionalbahn ÖBB
quiet_zone Mirna zona check check check check check check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check
accessibility Pristupačnost check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check check check
bicycle Bicikl check check check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check check check
luggage Prtljaga cross check cross check check check

Gmünd do Beč emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
8.41kg
Autobus
9.01kg
Let
24.02kg
Automobil
19.21kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Gmünd do Beč?
Karta za autobus od Gmünd do Beč košta 30,20 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 30,20 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Gmünd do Beč?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Gmünd do Beč je 30,20 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Gmünd i Beč ?
Udaljenost od Gmünd do Beč je 120,08 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Gmünd i Beč?
Gmünd do Beč je u prosjeku 3 h i 6 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 21 min.
Koji prijevoznici voze od Gmünd do Beč?
Put odGmünd do Beč pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Cityjet Express, Railjet, DB - Regional Express, Nightjet, DB - Regionalbahn, ÖBB, ÖBB - Railjet Xpress
Koliko puta dnevno ide autobus od Gmünd do Beč?
Gmünd do Beč u prosjeku ima 49 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Gmünd do Beč?
Najraniji autobus od Gmünd do Beč polazi na 05:14. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Gmünd do Beč?
Najnoviji autobus od Gmünd do Beč polazi na 18:07. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Gmünd do Beč?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 30,20 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Gmünd i Beč s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Gmünd i Beč je 2 h i 21 min.
Postoji li izravni autobus od Gmünd do Beč?
Da, postoji direktni autobus između Gmünd i Beč.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Gmünd do Beč sautobus?
Putovanje s autobus od Gmünd do Beč stvara 9.01kg emisije CO2.

Popularne rute

Međunarodne rute s Gmünd i obližnjih područja

Glavne rute do Beč

Povezane rute

Ostale popularne rute