Autobus Köln - Stuttgart cijene od 14,98 €

Početi od
14,98 €

Od Köln do Stuttgart s autobusom

Putovanje od Köln do Stuttgart od strane autobus je 287,86 km i traje 12 h i 52 min. Postoji 6 veza dnevno, s prvim polaskom na 09:55 i posljednjim na 23:00. Moguće je putovati od Köln do Stuttgart preko autobus za samo 14,98 € ili čak 67,15 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 14,98 €.

Najniža cijena14,98 €
Trajanje putovanja12 h i 52 min
Veza po danu6
Najniža cijena14,98 €
Najviša cijena67,15 €
Prvi odlazak09:55
Zadnji odlazak23:00
Udaljenost287,86 km
PolazakKöln
DolazakStuttgart
PrijevozniciBlaBlaCar Bus, FlixTrain

Vremena polaska Autobusa od Cologne do Stuttgart

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

Kada je prvi i posljednji autobusi iz Köln na Stuttgart otići?

Prvi autobus polazi od Köln na 09:55, a posljednji ostavlja na 23:00. Putovanje traje 12 h i 52 min. Da biste dobili na Stuttgart od Köln autobusom, to će vas odvesti oko 12 h i 52 min, ili čak 5 h i 15 min ako se odlučite najbrže rješenja. Prvi autobus polazi Köln na 09:55, a posljednja je u 23:00.

Usporedite cijene karata od Cologne do Stuttgart

Jeftine autobus karte od Köln do Stuttgart
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Köln do Stuttgart.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Köln do Stuttgart, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Köln do Stuttgart.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Cologne do Stuttgart

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 13,98 € do 65,11 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 79% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Köln do Stuttgart

Najjeftinije Köln - Stuttgart autobusne karte mogu se pronaći već za 16,21 € ako imate sreće ili 27,17 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 37,33 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Stuttgart autobusom

Ako putujete autobusom na Stuttgart, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Köln - Stuttgart

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrainna relaciji Köln - Stuttgart.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
Usluge prijevoznika BlaBlaCar Bus, FlixTrain, FlixBus od Köln do Stuttgart
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Köln do Stuttgart s busom
Sadržaj BlaBlaCar Bus FlixTrain FlixBus
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check check
air_con Klimatizacija check check check
quiet_zone Mirna zona cross check cross
accessibility Pristupačnost cross check cross
food_and_drink Hrana i piće cross check check
bicycle Bicikl cross check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon cross check cross

Köln do Stuttgart emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
20.15kg
Autobus
21.59kg
Let
57.57kg
Automobil
46.06kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Köln do Stuttgart?
Karta za autobus od Köln do Stuttgart košta 40,37 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 14,98 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Köln do Stuttgart?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Köln do Stuttgart je 14,98 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Köln i Stuttgart ?
Udaljenost od Köln do Stuttgart je 287,86 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Köln i Stuttgart?
Köln do Stuttgart je u prosjeku 12 h i 52 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 5 h i 15 min.
Koji prijevoznici voze od Köln do Stuttgart?
Put odKöln do Stuttgart pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: BlaBlaCar Bus, FlixTrain, FlixBus
Koliko puta dnevno ide autobus od Köln do Stuttgart?
Köln do Stuttgart u prosjeku ima 6 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Köln do Stuttgart?
Najraniji autobus od Köln do Stuttgart polazi na 09:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Köln do Stuttgart?
Najnoviji autobus od Köln do Stuttgart polazi na 23:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Köln do Stuttgart?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 14,98 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Köln do Stuttgart?
Postoje 4 postaje(e) s kojih možete krenuti s Köln da biste otišli na Stuttgart. Možete ići s Köln Flughafen, Köln Messe/Deutz, Köln Hbf (Breslauer Platz), Cologne Mülheim i možete stići na Kornwestheim Pbf, Stuttgart-Vaihingen, Stuttgart-Zuffenhausen, Stuttgart-Obertürkheim, Stuttgart Hbf (tief), Stuttgart-Bad Cannstatt, Echterdingen.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Köln i Stuttgart s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Köln i Stuttgart je 5 h i 15 min.
Postoji li izravni autobus od Köln do Stuttgart?
Da, postoji direktni autobus između Köln i Stuttgart.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Köln do Stuttgart sautobus?
Putovanje s autobus od Köln do Stuttgart stvara 21.59kg emisije CO2.

Idi lokalno s Köln

Popularne rute

Vikend izleti s Köln

Međunarodne rute s Köln i obližnjih područja

Ostala odredišta s Köln

Glavne rute do Stuttgart

Povezane rute

Ostale popularne rute