Autobus Mittersill - Salzburg cijene od 16,90 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
16,90 €

Od Mittersill do Salzburg s autobusom

Putovanje od Mittersill do Salzburg od strane autobus je 72,75 km i traje 3 h i 0 min. Postoji 36 veza dnevno, s prvim polaskom na 06:08 i posljednjim na 19:08. Moguće je putovati od Mittersill do Salzburg preko autobus za samo 16,90 € ili čak 56,60 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 16,90 €.

Najniža cijena16,90 €
Trajanje putovanja3 h i 0 min
Veza po danu36
Najniža cijena16,90 €
Najviša cijena56,60 €
Prvi odlazak06:08
Zadnji odlazak19:08
Udaljenost72,75 km
PolazakMittersill
DolazakSalzburg
PrijevozniciDB - Intercity, DB - Regional ExpressViše

Vremena polaska Autobusa od Mittersill do Salzburg

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

U koje vrijeme su autobusi na Salzburg?

Putovanje od Mittersill do Salzburg traje 3 h i 0 min. Dok je prvi autobus polazi od Mittersill na 06:08, zadnji je na rasporedu u 19:08. Prvi autobus na Salzburg ostavlja na 06:08, a zadnji je na rasporedu u 19:08. Putovanje traje u prosjeku 3 h i 0 min, ali najbrže veze se samo 2 h i 27 min.

Usporedite cijene karata od Mittersill do Salzburg

Jeftine autobus karte od Mittersill do Salzburg
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Mittersill do Salzburg.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Mittersill do Salzburg, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Mittersill do Salzburg.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Mittersill do Salzburg

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Mittersill do Salzburg

Najjeftinije Mittersill - Salzburg autobusne karte mogu se pronaći već za 12,00 € ako imate sreće ili 15,60 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 42,70 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Salzburg autobusom

Ako putujete autobusom na Salzburg, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

ÖBB Railjet usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Austrijske savezne željeznice (ÖBB). Povezuje velike austrijske gradove s lokacijama u Mađarskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Češkoj. Super Sparpreis, Sparpreis i Flexpreis opcije su cijene koje određuju fleksibilnost karte i povezane troškove, a Standard, First i Business razine su usluge i udobnosti koje se nude u vlaku.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Mittersill - Salzburg

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi Railjet i DB - Intercityna relaciji Mittersill - Salzburg.

Economy Class

Ekonomska klasa nudi otvorena sjedala s utičnicama i policama za prtljagu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Prva klasa sadrži kožna sjedala, stolove, utičnice i mogućnost naručivanja hrane i pića.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Class

Poslovna klasa nudi još udobnija sjedala, besplatno piće dobrodošlice i mogućnost naručivanja hrane i pića s jelovnika restorana, ali je dostupna samo na odabranim rutama i uz dodatnu naknadu.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Bez obzira na klasu, očekujte udobne pogodnosti, uključujući besplatan WiFi.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Railjet nudi tihe zone za mirno putovanje. Za udobnost svih, molimo vas da održavate tišinu u ovim područjima za 1. i 2. razred.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo opremljeno je utičnicom za struju, pogodnom i za punjenje baterija za invalidska kolica.
luggage Prtljaga open icon close icon
Kada putujete Railetom, niste ograničeni određenim ograničenjem prtljage. Međutim, morate osigurati da vaša torba stane u policu iznad glave ili u predviđene prostore za prtljagu u vlaku.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Prostori prilagođeni osobama u invalidskim kolicima prisutni su u vlakovima Regiojet.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Uživajte u raznim grickalicama i pićima na brodu. Cijeli jelovnik potražite u aplikaciji Regiojet. Svaki putnik dobiva besplatnu bocu vode, a ako ste u Relax ili Business klasi, uživajte u besplatnoj talijanskoj kavi ili čaju od mente.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Railjet vlakovi opremljeni su klima uređajima za vašu udobnost.
bicycle Bicikl open icon close icon
U većini ÖBB vlakova možete s posebnom kartom za bicikl, koja iznosi 10% redovne karte ili najmanje 2 € za drugi razred. Doplate za bicikle u vlaku Railjet variraju, stoga provjerite njihov vozni red. Jedan bicikl po osobi, a ako se radi o e-biciklu, provjerite je li baterija napunjena jer punjenje na vozilu nije dostupno. Za praktičnost unutar Austrije postoji usluga prijevoza bicikala od vrata do vrata.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika DB - Intercity, DB - Regional Express, Oberleitungs Bus od Mittersill do Salzburg
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Mittersill do Salzburg s busom
Sadržaj DB - Intercity DB - Regional Express Oberleitungs Bus ÖBB Railjet DB - Regionalbahn Schienenersatzverkehr EuroCity
wifi WiFi check check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check cross check check check check check
luggage Prtljaga check cross cross check check check cross check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check check
quiet_zone Mirna zona cross check check check check check check check
accessibility Pristupačnost cross check check check check check check check
air_con Klimatizacija cross check cross check check check check check
bicycle Bicikl cross check check check check check check check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross check cross check check check check check

Mittersill do Salzburg emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
5.09kg
Autobus
5.46kg
Let
14.55kg
Automobil
11.64kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Mittersill do Salzburg?
Karta za autobus od Mittersill do Salzburg košta 23,72 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 16,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Mittersill do Salzburg?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Mittersill do Salzburg je 16,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Mittersill i Salzburg ?
Udaljenost od Mittersill do Salzburg je 72,75 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Mittersill i Salzburg?
Mittersill do Salzburg je u prosjeku 3 h i 0 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 27 min.
Koji prijevoznici voze od Mittersill do Salzburg?
Put odMittersill do Salzburg pokriva 8 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Intercity, DB - Regional Express, Oberleitungs Bus, ÖBB, Railjet, DB - Regionalbahn, Schienenersatzverkehr, ÖBB - Railjet Xpress, EuroCity
Koliko puta dnevno ide autobus od Mittersill do Salzburg?
Mittersill do Salzburg u prosjeku ima 36 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Mittersill do Salzburg?
Najraniji autobus od Mittersill do Salzburg polazi na 06:08. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Mittersill do Salzburg?
Najnoviji autobus od Mittersill do Salzburg polazi na 19:08. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Mittersill do Salzburg?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 16,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Mittersill i Salzburg s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Mittersill i Salzburg je 2 h i 27 min.
Postoji li izravni autobus od Mittersill do Salzburg?
Da, postoji direktni autobus između Mittersill i Salzburg.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Mittersill do Salzburg sautobus?
Putovanje s autobus od Mittersill do Salzburg stvara 5.46kg emisije CO2.

Popularne rute

Međunarodne rute s Mittersill i obližnjih područja

Glavne rute do Salzburg

Povezane rute

Ostale popularne rute