Autobus München - Berlin cijene od 12,99 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

30,98 €
30,98 €
21,99 €

Od München do Berlin s autobusom

Putovanje od München do Berlin od strane autobus je 505,42 km i traje 9 h i 45 min. Postoji 64 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:15 i posljednjim na 23:45. Moguće je putovati od München do Berlin preko autobus za samo 12,99 € ili čak 97,97 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 12,99 €.

Najniža cijena12,99 €
Trajanje putovanja9 h i 45 min
Veza po danu64
Najniža cijena12,99 €
Najviša cijena97,97 €
Prvi odlazak01:15
Zadnji odlazak23:45
Udaljenost505,42 km
PolazakMünchen
DolazakBerlin
PrijevozniciEuropean Sleeper, FlixBus DACH GmbHViše

Vremena polaska Autobusa od Munich do Berlin

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Kada je prvi i posljednji autobusi iz München na Berlin otići?

Da biste dobili od München do Berlin autobusom će vas odvesti 9 h i 45 min. Prvi polazak je zakazan na 01:15, a posljednji autobus je na 23:45. Prosječno trajanje putovanja je 9 h i 45 min, ali najbrže autobusne veze natjerati da Berlin u 7 h i 20 min. Prvi autobus je na rasporedu u 01:15 i posljednjeg na 23:45.

Usporedite cijene karata od Munich do Berlin

Jeftine autobus karte od München do Berlin
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od München do Berlin.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od München do Berlin, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od München do Berlin.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Munich do Berlin

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 16,15 € do 42,70 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 62% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od München do Berlin

Najjeftinije München - Berlin autobusne karte mogu se pronaći već za 24,00 € ako imate sreće ili 28,46 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 34,73 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Berlin autobusom

Ako putujete autobusom na Berlin, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji München - Berlin

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrainna relaciji München - Berlin.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
Usluge prijevoznika FlixTrain, FlixBus od München do Berlin
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od München do Berlin s busom
Sadržaj FlixTrain FlixBus
quiet_zone Mirna zona check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Strujne utičnice check check
luggage Prtljaga check check
accessibility Pristupačnost check cross
food_and_drink Hrana i piće check check
air_con Klimatizacija check check
bicycle Bicikl check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross

München do Berlin emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
35.38kg
Autobus
37.91kg
Let
101.08kg
Automobil
80.87kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od München do Berlin?
Karta za autobus od München do Berlin košta 36,10 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 12,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od München do Berlin?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od München do Berlin je 12,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između München i Berlin ?
Udaljenost od München do Berlin je 505,42 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između München i Berlin?
München do Berlin je u prosjeku 9 h i 45 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 7 h i 20 min.
Koji prijevoznici voze od München do Berlin?
Put odMünchen do Berlin pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: European Sleeper, FlixBus DACH GmbH, FlixBus Polska sp. z.o.o., FlixTrain, FlixBus CZ s.r.o., FlixBus, FlixBus Italia S.r.l.
Koliko puta dnevno ide autobus od München do Berlin?
München do Berlin u prosjeku ima 64 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od München do Berlin?
Najraniji autobus od München do Berlin polazi na 01:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od München do Berlin?
Najnoviji autobus od München do Berlin polazi na 23:45. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od München do Berlin?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 12,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od München do Berlin?
U prosjeku ima 19 veza(e) od München do Berlin.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između München i Berlin s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između München i Berlin je 7 h i 20 min.
Postoji li izravni autobus od München do Berlin?
Da, postoji direktni autobus između München i Berlin.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od München do Berlin sautobus?
Putovanje s autobus od München do Berlin stvara 37.91kg emisije CO2.

Idi lokalno s München

Popularne rute

Vikend izleti s München

Međunarodne rute s München i obližnjih područja

Ostala odredišta s München

Glavne rute do Berlin

Povezane rute

Ostale popularne rute