Autobus Piteşti - Toplița cijene od 11,02 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
11,02 €

Od Piteşti do Toplița s autobusom

Putovanje od Piteşti do Toplița od strane autobus je 28,76 km i traje 17 h i 50 min. Postoji 27 veza dnevno, s prvim polaskom na 04:40 i posljednjim na 20:00. Moguće je putovati od Piteşti do Toplița preko autobus za samo 11,02 € ili čak 124,80 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 11,02 €.

Najniža cijena11,02 €
Trajanje putovanja17 h i 50 min
Veza po danu27
Najniža cijena11,02 €
Najviša cijena124,80 €
Prvi odlazak04:40
Zadnji odlazak20:00
Udaljenost28,76 km
PolazakPiteşti
DolazakToplița
Prijevoznicinormandia_transfer, autogariViše

Kad su autobusi linije Piteşti - Toplița rasporedu?

Da biste dobili od Piteşti do Toplița autobusom će vas odvesti 17 h i 50 min. Prvi polazak je zakazan na 04:40, a posljednji autobus je na 20:00. Najraniji vrijeme možete otići iz Piteşti je na 04:40, a posljednji autobus je na 20:00. Putovanje traje u prosjeku 17 h i 50 min ali isto tako može trajati 8 h i 5 min s najbrže veze.

Jeftine autobus karte od Piteşti do Toplița
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Piteşti do Toplița.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Piteşti do Toplița, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Piteşti do Toplița.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Piteşti do Toplița

Najjeftinije Piteşti - Toplița autobusne karte mogu se pronaći već za 15,69 € ako imate sreće ili 17,61 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 19,34 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Toplița autobusom

Ako putujete autobusom na Toplița, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Piteşti do Toplița emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
2.01kg
Autobus
2.16kg
Let
5.75kg
Automobil
4.6kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Piteşti do Toplița?
Karta za autobus od Piteşti do Toplița košta 24,79 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 11,02 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Piteşti do Toplița?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Piteşti do Toplița je 11,02 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Piteşti i Toplița ?
Udaljenost od Piteşti do Toplița je 28,76 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Piteşti i Toplița?
Piteşti do Toplița je u prosjeku 17 h i 50 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 8 h i 5 min.
Koji prijevoznici voze od Piteşti do Toplița?
Put odPiteşti do Toplița pokriva 4 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: normandia_transfer, autogari, sincarom, b_b_ilan, aliseb_tours_romania
Koliko puta dnevno ide autobus od Piteşti do Toplița?
Piteşti do Toplița u prosjeku ima 27 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Piteşti do Toplița?
Najraniji autobus od Piteşti do Toplița polazi na 04:40. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Piteşti do Toplița?
Najnoviji autobus od Piteşti do Toplița polazi na 20:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Piteşti do Toplița?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 11,02 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Piteşti do Toplița?
U prosjeku ima 4 veza(e) od Piteşti do Toplița.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Piteşti i Toplița s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Piteşti i Toplița je 8 h i 5 min.
Postoji li izravni autobus od Piteşti do Toplița?
Da, postoji direktni autobus između Piteşti i Toplița.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Piteşti do Toplița sautobus?
Putovanje s autobus od Piteşti do Toplița stvara 2.16kg emisije CO2.