Autobus Salzburg - Graz cijene od 26,20 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
26,20 €

Od Salzburg do Graz s autobusom

Putovanje od Salzburg do Graz od strane autobus je 198,68 km i traje 5 h i 44 min. Postoji 5 veza dnevno, s prvim polaskom na 09:27 i posljednjim na 19:52. Moguće je putovati od Salzburg do Graz preko autobus za samo 26,20 € ili čak 69,30 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 26,20 €.

Najniža cijena26,20 €
Trajanje putovanja5 h i 44 min
Veza po danu5
Najniža cijena26,20 €
Najviša cijena69,30 €
Prvi odlazak09:27
Zadnji odlazak19:52
Udaljenost198,68 km
PolazakSalzburg
DolazakGraz
PrijevozniciÖBB, DB - Regional ExpressViše

Vremena polaska Autobusa od Salzburg do Graz

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

U koje vrijeme su autobusi na Graz?

Da biste dobili od Salzburg do Graz autobusom će vas odvesti 5 h i 44 min. Prvi polazak je zakazan na 09:27, a posljednji autobus je na 19:52. Dok je prvi autobus polazi u 09:27, posljednji ostavlja Salzburg na 19:52. Trajanje putovanja u prosjeku 5 h i 44 min, ali to vas može odvesti samo 4 h i 22 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Salzburg do Graz

Jeftine autobus karte od Salzburg do Graz
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Salzburg do Graz.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Salzburg do Graz, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Salzburg do Graz.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Salzburg do Graz

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Salzburg do Graz

Najjeftinije Salzburg - Graz autobusne karte mogu se pronaći već za 9,00 € ako imate sreće ili 31,81 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 45,98 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Graz autobusom

Ako putujete autobusom na Graz, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Salzburg - Graz

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity i DB - Intercityna relaciji Salzburg - Graz.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika ÖBB, DB - Regional Express, Schienenersatzverkehr od Salzburg do Graz
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Salzburg do Graz s busom
Sadržaj ÖBB DB - Regional Express Schienenersatzverkehr EuroCity DB - Intercity DB - Regionalbahn Railjet
quiet_zone Mirna zona check check check check cross check check
wifi WiFi check check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check check
luggage Prtljaga check cross cross check check check check
accessibility Pristupačnost check check check check cross check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check cross check check
bicycle Bicikl check check check check cross check check
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check cross check check

Salzburg do Graz emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
13.91kg
Autobus
14.9kg
Let
39.74kg
Automobil
31.79kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Salzburg do Graz?
Karta za autobus od Salzburg do Graz košta 45,77 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 26,20 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Salzburg do Graz?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Salzburg do Graz je 26,20 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Salzburg i Graz ?
Udaljenost od Salzburg do Graz je 198,68 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Salzburg i Graz?
Salzburg do Graz je u prosjeku 5 h i 44 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 4 h i 22 min.
Koji prijevoznici voze od Salzburg do Graz?
Put odSalzburg do Graz pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: ÖBB, DB - Regional Express, Schienenersatzverkehr, EuroCity, DB - Intercity, DB - Regionalbahn, Railjet
Koliko puta dnevno ide autobus od Salzburg do Graz?
Salzburg do Graz u prosjeku ima 5 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Salzburg do Graz?
Najraniji autobus od Salzburg do Graz polazi na 09:27. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Salzburg do Graz?
Najnoviji autobus od Salzburg do Graz polazi na 19:52. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Salzburg do Graz?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 26,20 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Salzburg i Graz s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Salzburg i Graz je 4 h i 22 min.
Postoji li izravni autobus od Salzburg do Graz?
Da, postoji direktni autobus između Salzburg i Graz.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Salzburg do Graz sautobus?
Putovanje s autobus od Salzburg do Graz stvara 14.9kg emisije CO2.

Idi lokalno s Salzburg

Popularne rute

Vikend izleti s Salzburg

Međunarodne rute s Salzburg i obližnjih područja

Ostala odredišta s Salzburg

Glavne rute do Graz

Povezane rute

Ostale popularne rute