Autobus Split - Marseille cijene od 82,98 €

Početi od
82,98 €

Od Split do Marseille s autobusom

Putovanje od Split do Marseille od strane autobus je 894,01 km i traje 27 h i 18 min. Postoji 3 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:20 i posljednjim na 23:59. Moguće je putovati od Split do Marseille preko autobus za samo 82,98 € ili čak 193,96 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 82,98 €.

Najniža cijena82,98 €
Trajanje putovanja27 h i 18 min
Veza po danu3
Najniža cijena82,98 €
Najviša cijena193,96 €
Prvi odlazak01:20
Zadnji odlazak23:59
Udaljenost894,01 km
PolazakSplit
DolazakMarseille
PrijevozniciTER, BlaBlaCar BusViše

Vremena polaska Autobusa od Split do Marseille

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

Kada je prvi i posljednji autobusi iz Split na Marseille otići?

Da biste dobili od Split do Marseille autobusom će vas odvesti 27 h i 18 min. Prvi polazak je zakazan na 01:20, a posljednji autobus je na 23:59. Da biste dobili na Marseille od Split autobusom, to će vas odvesti oko 27 h i 18 min, ili čak 24 h i 10 min ako se odlučite najbrže rješenja. Prvi autobus polazi Split na 01:20, a posljednja je u 23:59.

Usporedite cijene karata od Split do Marseille

Jeftine autobus karte od Split do Marseille
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Marseille.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Marseille, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Marseille.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Marseille

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Split do Marseille

Najjeftinije Split - Marseille autobusne karte mogu se pronaći već za 50,82 € ako imate sreće ili 76,12 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 96,36 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Marseille autobusom

Ako putujete autobusom na Marseille, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Itabus je autobusni prijevoznik koji posluje u Italiji i nudi autobusne usluge na velikim udaljenostima između velikih gradova i zračnih luka. Pruža usluge Milanu, Rimu, Bologni, Veneciji i drugim ključnim gradovima u Italiji. Itabus ima za cilj pružiti pristupačne i održive mogućnosti putovanja za putnike, s fokusom na smanjenje emisije ugljika i promicanje ekološki prihvatljivih praksi.

SNCF, francuska nacionalna željeznička kompanija, nudi TER, sveobuhvatnu uslugu regionalnog vlaka. Vlakovi TER (Transport Express Régional) povezuju gradove i sela unutar regija Francuske, nudeći lokalni prijevoz za putnike i turiste dok istražuju regionalnu kulturu, krajolik i atrakcije kroz veliku mrežu regionalnih ruta. Vlakovi TER sporiji su od brzih vlakova, ali nude pristupačniju i udobniju alternativu za kraća putovanja unutar regija.

TGV inOui, koji zamjenjuje tradicionalne TGV usluge nudeći suvremenu nadogradnju, usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Francuske nacionalne željeznice, SNCF, koja olakšava istraživanje oko 50 odredišta u susjednim zemljama kao što su Belgija, Njemačka i Španjolska. TGV inOUI je dizajniran da ponudi više udobnosti i fleksibilnosti putnicima, sa značajkama kao što su prostrana sjedala, Wi-Fi i ugostiteljske usluge. Povezuje velike gradove u Francuskoj i pruža brz, praktičan i udoban način putovanja.

Union Ivkoni je bugarska autobusna tvrtka koja posluje u zemlji i inozemstvu. Osnovana 1992. godine, tvrtka je narasla i postala jedan od najvećih autobusnih prijevoznika u Bugarskoj, s voznim parkom od preko 1000 autobusa. Union Ivkoni nudi široku paletu usluga, uključujući redovne autobusne linije, charter usluge i međunarodne rute do odredišta diljem Europe. Tvrtka je poznata po modernom voznom parku, udobnim autobusima i pouzdanoj usluzi.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Split - Marseille

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi TER i TGV inOuina relaciji Split - Marseille.

Standard

Karte za vlak TER imaju fiksnu tarifu "Tarif Normal" i vrijede za jedno putovanje do ponoći dan nakon potvrde u strojevima za markice na peronu. Neke regije mogu nuditi popuste izvan špice.
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class (The essentials)

Za praktično i pristupačno putovanje, TGV INOUI ima dvije cijene karata za drugi razred: The Prems Second, pristupačnu opciju, i The Second, klasični drugi razred. Oba se mogu zamijeniti i vratiti, pod određenim uvjetima. Premove cijene karte savršene su ako tražite najniže cijene, već od samo 15 € i dostupne su za rezervaciju do 4 mjeseca unaprijed.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class (The comfort)

Karte prve klase podižu vaše putovanje na višu razinu, nudeći poboljšanu udobnost i ekskluzivne pogodnosti, uključujući mogućnost odabira sjedala u tihom području. Dodatno, ova karta nudi fleksibilnost za vašu rezervaciju i pruža dodatne pogodnosti značajkama druge klase.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Première (The flexibility)

Business Première nudi vrhunske prednosti kao što su besplatna zamjena ili povrat novca i ekskluzivne pogodnosti uključujući napredni Wi-Fi i pristup Grand Voyageur salonima, a sve to istovremeno osiguravajući fleksibilnost u vašoj rezervaciji.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Moderni TER vlakovi opremljeni su električnim utičnicama.
wifi WiFi open icon close icon
TER vlakovi trenutno nemaju WiFi usluge.
luggage Prtljaga open icon close icon
TER vlakovi nemaju ograničenja u pogledu veličine torbi, sve dok su unutar vaših osobnih mogućnosti rukovanja i mogu stati u predviđene prostore za prtljagu.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Accès TER' nudi specijaliziranu pomoć za putnike s invaliditetom ili smanjene pokretljivosti, osiguravajući besprijekorno iskustvo putovanja.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Vlakovi TER ne nude catering; razmislite o tome da donesete svoje osvježenje.
bicycle Bicikl open icon close icon
Putovanje s biciklom na TER vlakovima je besplatno, jednostavno ga objesite ili pohranite na određenim mjestima po principu tko prvi dođe, prvi poslužen, rezervacija nije dostupna.
wifi WiFi open icon close icon
U vlakovima TGV INOUI uživajte u besplatnom WiFi pristupu tijekom cijelog putovanja. Bez obzira radite li, odgovarate na e-poštu ili ulazite u središte zabave TGV INOUI, mi ćemo vas pokriti.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Uz Business Première kartu uđite u ekskluzivni autobus dizajniran za udobnost. To je vaše tiho utočište, idealno i za rad i za opuštanje.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo na TGV inOUI je prepuno snage! Uz utičnicu koja vam je na raspolaganju, uvijek ste napunjeni i spremni.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove TGV INOUI možete ponijeti onoliko prtljage koliko vam ruke i noge mogu nositi, ali ne zaboravite pravilno označiti vlastitu prtljagu. Ručne torbice i male predmete najbolje je pohraniti u razini nogu ili ispod sjedala; teže komade treba staviti u slobodan kut automobila ili uz njegov središnji prolaz.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za putnike s problemima mobilnosti, TGV INOUI nudi uslugu 'Accès Plus'. To pruža namjensku pomoć od stanice izravno do sjedala u vlaku. Preporučljivo je da putnici kontaktiraju 'Accès Plus' nakon što osiguraju svoje karte i osiguraju da se dogovori najmanje 48 sati prije planiranog polaska.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Putnici na TGV INOUI mogu se veseliti izboru hrane i pića. Željeznička služba predstavlja odabran izbor koji obećava da će zadovoljiti raznolika nepca.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Ostanite hladni i udobni. Svi TGV inOUI vlakovi su klimatizirani, što osigurava ugodno putovanje, bez obzira na vremenske uvjete vani.
bicycle Bicikl open icon close icon
Potrebna rezervacija za nesklopive bicikle (10 €) na odabranim TGV INOUI vlakovima, sklopivi bicikli ispod 130x90 cm mogu putovati kao ručna prtljaga u bilo kojem TGV INOUI vlaku, rastavljeni bicikli se mogu uzeti bez rezervacije ako su pohranjeni u torbi za bicikl ispod 130x90 cm. Vodeni ili snowboardi, sklopljeni romobili i glazbeni instrumenti mogu se uzeti kao ručna prtljaga ako su u torbi manjoj od 130 x 90 cm.
Usluge prijevoznika TER, BlaBlaCar Bus, TGV inOui od Split do Marseille
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Marseille s busom
Sadržaj TER BlaBlaCar Bus TGV inOui FlixBus Union Ivkoni Itabus
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check cross check check cross check
air_con Klimatizacija cross check check check check check
quiet_zone Mirna zona cross cross check cross cross cross
accessibility Pristupačnost cross cross check cross cross cross
bicycle Bicikl cross cross check cross cross cross
sleeper_couchette Spavaći vagon cross cross check cross cross cross

Split do Marseille emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
62.58kg
Autobus
67.05kg
Let
178.8kg
Automobil
143.04kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Split do Marseille?
Karta za autobus od Split do Marseille košta 132,31 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 82,98 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do Marseille?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do Marseille je 82,98 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i Marseille ?
Udaljenost od Split do Marseille je 894,01 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Split i Marseille?
Split do Marseille je u prosjeku 27 h i 18 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 24 h i 10 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Marseille?
Put odSplit do Marseille pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: TER, BlaBlaCar Bus, TGV inOui, FlixBus, Union Ivkoni, Itabus, TripstAir
Koliko puta dnevno ide autobus od Split do Marseille?
Split do Marseille u prosjeku ima 3 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Split do Marseille?
Najraniji autobus od Split do Marseille polazi na 01:20. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Split do Marseille?
Najnoviji autobus od Split do Marseille polazi na 23:59. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do Marseille?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 82,98 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Split do Marseille?
Postoje 3 postaje(e) s kojih možete krenuti s Split da biste otišli na Marseille. Možete ići s Split., Split Autobusni Kolodvor, Split Predgrađe i možete stići na Marseille-Blancarde, Séon Saint-Henri, Picon Busserine, Marseille-St-Charles.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Marseille s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Split i Marseille je 24 h i 10 min.
Postoji li izravni autobus od Split do Marseille?
Da, postoji direktni autobus između Split i Marseille.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Marseille sautobus?
Putovanje s autobus od Split do Marseille stvara 67.05kg emisije CO2.

Idi lokalno s Split

Popularne rute

Vikend izleti s Split

Međunarodne rute s Split i obližnjih područja

Ostala odredišta s Split

Glavne rute do Marseille

Povezane rute

Ostale popularne rute