Vlak Hull - Liverpool cijene od 23,50 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od Hull do Liverpool s vlakom

Putovanje od Hull do Liverpool od strane vlak je 178,57 km i traje 3 h i 38 min. Postoji 79 veza dnevno, s prvim polaskom na 04:59 i posljednjim na 20:03. Moguće je putovati od Hull do Liverpool preko vlak za samo 23,50 € ili čak 99,07 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 23,50 €.

Najniža cijena23,50 €
Trajanje putovanja3 h i 38 min
Veza po danu79
Najniža cijena23,50 €
Najviša cijena99,07 €
Prvi odlazak04:59
Zadnji odlazak20:03
Udaljenost178,57 km
PolazakHull
DolazakLiverpool
PrijevozniciNorthern Rail, TransPennine ExpressViše

Vremena polaska Vlaka od Hull do Liverpool

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Hull do Liverpool.

Pronalaženje savršen vezu vlakom nikad nije bilo tako lako: zahvaljujući virail, od vas će biti u mogućnosti usporediti stotine ponuda u isto vrijeme samo umetanjem datum svog putovanja. Kroz cijena i odlaska filtera, imat ćete mogućnost ograničiti rezultate i pronaći savršeno rješenje. Rezervacija se odvija na internetskoj stranici davatelja, u koju će biti automatski preusmjereni.

Koliko su karte za vlak iz Hull na Liverpool?

Rezervirajte unaprijed, možete pronaći jeftini karte za vlak od Hull do Liverpool od 23,50 €. Međutim, karte za vlak za ovaj trošak rute u prosjeku oko 73,35 €.

Koje tvrtke putovati od Hull do Liverpool vlakom?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i izdržavaju vlaka Hull - Liverpool

Koliko je sati vlakove na Liverpool dopust i koliko dugo je putovanje?

Prvi vlak na Liverpool ostavlja na 04:59, dok je posljednji na 20:03. Da biste dobili od Hull do Liverpool vlakom, morat ćete 3 h i 38 min. Uz najbrže veze što će biti u Liverpool u 2 h i 31 min, ali u prosjeku je potrebno 3 h i 38 min. Prvi vlak na čelu s Liverpool je na 04:59, a posljednji ostavlja Hull na 20:03.

Koji stanice ne vlakovi na Liverpool otići iz?

Možete uzeti vlak za Liverpool na Hull, Paragon Interchange, koja stiže u Liverpool - Lime St,Liverpool One ,Liverpool Norton Street,Hunts cross,Liverpool, John Lennon Airport,Liverpool Lime Street,Birkenhead-Conway Park Campus,Liverpool, Old Roan.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Hull do Liverpool

Jeftine vlak karte od Hull do Liverpool
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Hull do Liverpool.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Hull do Liverpool, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Hull do Liverpool.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Hull do Liverpool

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Liverpool vlakom

Ako putujete do Liverpool vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

East Midlands Railway je željeznička tvrtka koja pruža putničke usluge diljem regije East Midlands u Engleskoj. Osnovan je 2019., preuzimajući franšizu kojom je prethodno upravljao East Midlands Trains. Tvrtka pruža usluge na rutama uključujući London St Pancras do Sheffielda, Nottingham do Liverpoola i Norwicha do Liverpoola. East Midlands Railway također upravlja lokalnim uslugama unutar East Midlandsa, povezujući mjesta i gradove kao što su Derby, Leicester i Lincoln.

Northern je željeznička tvrtka koja pruža putničke usluge diljem sjeverne Engleske. Northern je u vlasništvu Northern Trains Ltd, odjela "DOHL-a", holdinga javnog sektora za Ministarstvo prometa. Vlasnik je Arriva UK Trains i ima više od 2500 usluga svakog radnog dana, opslužujući gradove kao što su Manchester, Liverpool, Leeds i Newcastle.

TransPennine Express je željeznička tvrtka u Ujedinjenom Kraljevstvu koja pruža međugradske željezničke usluge diljem sjeverne Engleske i Škotske. Tvrtka pruža usluge između velikih gradova kao što su Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Edinburgh i Glasgow. Transpennine Express nudi niz opcija ulaznica, uključujući karte za kupnju unaprijed, karte izvan sezone i fleksibilne karte. Tvrtka također nudi sadržaje na brodu kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i osvježenje.

Usluge prijevoznika Northern Rail, East Midlands Railway, Hull Trains od Hull do Liverpool
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Hull do Liverpool s trainom
Sadržaj Northern Rail East Midlands Railway Hull Trains
quiet_zone Mirna zona check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check cross
food_and_drink Hrana i piće check check check

Hull do Liverpool emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
12.5kg
Autobus
13.39kg
Let
35.71kg
Automobil
28.57kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Hull do Liverpool ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Hull - Liverpool su 12.5kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Hull - Liverpool? Putovanjem vlakom na linijiHull - Liverpool uštedjet ćete 23.21kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.89kg u odnosu na autobus i 16.07kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Hull do Liverpool?
Karta za vlak od Hull do Liverpool košta 73,35 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 23,50 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Hull do Liverpool?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Hull do Liverpool je 23,50 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Hull i Liverpool ?
Udaljenost od Hull do Liverpool je 178,57 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Hull i Liverpool?
Hull do Liverpool je u prosjeku 3 h i 38 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 31 min.
Koji prijevoznici voze od Hull do Liverpool?
Put odHull do Liverpool pokriva 3 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Northern Rail, TransPennine Express, East Midlands Railway, Hull Trains
Koliko puta dnevno ide vlak od Hull do Liverpool?
Hull do Liverpool u prosjeku ima 79 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Hull do Liverpool?
Najraniji vlak od Hull do Liverpool polazi na 04:59. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Hull do Liverpool?
Najnoviji vlak od Hull do Liverpool polazi na 20:03. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Hull do Liverpool?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 23,50 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Hull do Liverpool?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Hull do Liverpool.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Hull i Liverpool s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Hull i Liverpool je 2 h i 31 min.
Postoji li izravni vlak od Hull do Liverpool?
Da, postoji direktni vlak između Hull i Liverpool.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Hull do Liverpool svlak?
Putovanje s vlak od Hull do Liverpool stvara 12.5kg emisije CO2.

Idi lokalno s Hull

Popularne rute

Vikend izleti s Hull

Međunarodne rute s Hull i obližnjih područja

Ostala odredišta s Hull

Glavne rute do Liverpool

Ostale popularne rute