Vlak Hull - Liverpool cijene od 22,05€

Početi od
22,05€
Otkriti

Od Hull do Liverpool s vlakom

Putovanje od Hull do Liverpool od strane vlak je 178,4 km i traje 2 h 28 min. Postoji 55 veza dnevno, s prvim polaskom na 05:59 i posljednjim na 21:03. Moguće je putovati od Hull do Liverpool preko vlak za samo 22,05€ ili čak 92,84€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 22,05€.

Najbolja cijena 22,05€
Trajanje putovanja 2 h 28 min
Veza po danu 55
Najniža cijena 22,05€
Najviša cijena 92,84€
Prvi odlazak 05:59
Zadnji odlazak 21:03
Udaljenost 178,4 km
Polazak Hull
Dolazak Liverpool
Prijevoznici TransPennine Express, Northern Rail

Vremena polaska Vlaka od Hull do Liverpool

  Sep 21
  Više
  15°
  Sep 22
  Više
  15°
  Sep 23
  Više
  14°
  Sep 24
  Više
  16°
  Sep 25
  Više
  18°
  Sep 26
  Više
  19°
  Sep 27
  Više
  18°
  Sep 28
  Više
  18°
  Sep 29
  Više
  18°
  Sep 30
  Više
  18°
  Oct 01
  Više
  16°
  Oct 02
  Više
  17°
  Oct 03
  Više
  16°
  Oct 04
  Više
  14°
  Oct 05
  Više
  16°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
15°

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Hull do Liverpool.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Hull u Liverpool. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Hull do Liverpool?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Hull do Liverpool i samo 23,09€, dok je prosječna cijena 78,44€.

Koje tvrtke služe rutu od Hull do Liverpool?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći Nationalrail, First Transpennine Express, Northern Rail, Mersey Rail, East Midlands Railway, First Hull Trains, Cross Country, Transport For Wales, pružajući željezničke veze između Hull i Liverpool.

Nacionalni željeznički pripada skupini rail ubrizgavanjem, britanska tvrtka koja upravlja putničkih usluga. Nacionalni željeznički obuhvaća ne samo dugo i srednje udaljenosti rute, ali i lokalne mreže, primjerice dio londonske podzemne željeznice.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis
Jeftine karte od Hull do Liverpool
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Hull do Liverpool.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Hull do Liverpool, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Hull do Liverpool.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Hull do Liverpool

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Pronađite najbolji dan za putovanje do Liverpool vlakom

Ako putujete do Liverpool vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Northern je željeznička tvrtka koja pruža putničke usluge diljem sjeverne Engleske. Northern je u vlasništvu Northern Trains Ltd, odjela "DOHL-a", holdinga javnog sektora za Ministarstvo prometa. Vlasnik je Arriva UK Trains i ima više od 2500 usluga svakog radnog dana, opslužujući gradove kao što su Manchester, Liverpool, Leeds i Newcastle.

TransPennine Express je željeznička tvrtka u Ujedinjenom Kraljevstvu koja pruža međugradske željezničke usluge diljem sjeverne Engleske i Škotske. Tvrtka pruža usluge između velikih gradova kao što su Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Edinburgh i Glasgow. Transpennine Express nudi niz opcija ulaznica, uključujući karte za kupnju unaprijed, karte izvan sezone i fleksibilne karte. Tvrtka također nudi sadržaje na brodu kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i osvježenje.

Usluge prijevoznika Northern Rail od Hull do Liverpool
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Hull do Liverpool s vlakom
Sadržaj Northern Rail
Mirna zona
WiFi
Strujne utičnice
Prtljaga
Hrana i piće

Hull do Liverpool emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
1.1kg
Autobus
6.9kg
Let
276.9kg
Automobil
26.7kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Hull do Liverpool ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Hull - Liverpool su 1.1kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Hull - Liverpool? Putovanjem vlakom na linijiHull - Liverpool uštedjet ćete 275.9kg emisije CO2 u odnosu na let, 5.9kg u odnosu na autobus i 25.7kg u odnosu na automobil.

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Hull do Liverpool?
Karta za vlak od Hull do Liverpool košta 69,26€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 22,05€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Hull do Liverpool?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Hull do Liverpool je 22,05€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Hull i Liverpool ?
Udaljenost od Hull do Liverpool je 178,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Hull i Liverpool?
Hull do Liverpool je u prosjeku 3 h 4 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h 28 min.
Koji prijevoznici voze od Hull do Liverpool?
Put odHull do Liverpool pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: TransPennine Express, Northern Rail
Koliko puta dnevno ide vlak od Hull do Liverpool?
Hull do Liverpool u prosjeku ima 55 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Hull do Liverpool?
Najraniji vlak od Hull do Liverpool polazi na 05:59. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Hull do Liverpool?
Najnoviji vlak od Hull do Liverpool polazi na 21:03. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Hull do Liverpool?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 22,05€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Hull do Liverpool?
Postoje 10 postaje(e) s kojih možete krenuti s Hull da biste otišli na Liverpool. Možete ići s Hull [ Hul ], Leeds Railway Station, Sheffield, Hunts Cross, Huddersfield, Hull, Brough, Cottingham, Beverley, Liverpool Lime Street i možete stići na Liverpool Lime Street [ Liv ], Hull, Sheffield, Huddersfield, Beverley, Brough, Leeds Railway Station, Manchester Piccadilly, Manchester Oxford Road, Doncaster.
Koliko izravnih veza ide od Hull do Liverpool?
U prosjeku ima 14 veza(e) od Hull do Liverpool.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Hull i Liverpool s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Hull i Liverpool je 2 h 28 min.
Postoji li izravni vlak od Hull do Liverpool?
Da, postoji direktni vlak između Hull i Liverpool.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Hull do Liverpool svlak?
Putovanje s vlak od Hull do Liverpool stvara 1.1kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu