Pronađite vlak od Královec do Brno

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Od Královec do Brno s vlakom

Putovanje od Královec do Brno od strane vlak je 171,07 km i traje 5 h i 55 min. Postoji 6 veza dnevno, s prvim polaskom na 08:42 i posljednjim na 19:37. Moguće je putovati od Královec do Brno preko vlak za samo ili čak . Najbolja cijena za ovo putovanje je .

Trajanje putovanja5 h i 55 min
Veza po danu6
Prvi odlazak08:42
Zadnji odlazak19:37
Udaljenost171,07 km
PolazakKrálovec
DolazakBrno
Prijevoznicicdcz

Jeftini karte za vlak od Královec do Brno na virail.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Královec u Brno. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Královec do Brno?

Prosječna cijena željezničkih karata od Královec do Brno je . Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Královec do Brno može biti oko .

Koji željezničke tvrtke nude veze vlakom iz Královec na Brno?

Među svim virail partnera, također ćete moći putovati s , služeći željezničke put između Královec y i Brno.

Koliko dugo je potrebno da bi se Brno vlakom?

Prvi vlak na Brno ostavlja na 08:42, dok je posljednji na 19:37. Da biste dobili od Královec do Brno vlakom, morat ćete 5 h i 55 min. Uz najbrže veze što će biti u Brno u 4 h i 11 min, ali u prosjeku je potrebno 5 h i 55 min. Prvi vlak na čelu s Brno je na 08:42, a posljednji ostavlja Královec na 19:37.

Koji stanice ne vlakovi na Brno otići iz?

Vlakovi na Brno će ostaviti s Kralovec i da će stići na Brno, Grand Hotel,Brno Zvonařka,Brno hlavní nádraží.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis
Jeftine vlak karte od Královec do Brno
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Královec do Brno.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Královec do Brno, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Královec do Brno.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Královec do Brno

Najjeftinije Královec - Brno karte za vlak možete pronaći već za 8,60 € ako imate sreće ili 10,61 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 11,50 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Brno vlakom

Ako putujete do Brno vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Královec do Brno emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
11.97kg
Autobus
12.83kg
Let
34.21kg
Automobil
27.37kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Královec do Brno ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Královec - Brno su 11.97kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Královec - Brno? Putovanjem vlakom na linijiKrálovec - Brno uštedjet ćete 22.24kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.86kg u odnosu na autobus i 15.4kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Kolika je udaljenost između Královec i Brno ?
Udaljenost od Královec do Brno je 171,07 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Královec i Brno?
Královec do Brno je u prosjeku 5 h i 55 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 4 h i 11 min.
Koliko puta dnevno ide vlak od Královec do Brno?
Královec do Brno u prosjeku ima 6 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Královec do Brno?
Najraniji vlak od Královec do Brno polazi na 08:42. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Královec do Brno?
Najnoviji vlak od Královec do Brno polazi na 19:37. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Královec i Brno s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Královec i Brno je 4 h i 11 min.
Postoji li izravni vlak od Královec do Brno?
Da, postoji direktni vlak između Královec i Brno.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Královec do Brno svlak?
Putovanje s vlak od Královec do Brno stvara 11.97kg emisije CO2.