Vlak Mannheim - Hamm cijene od 25,55 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od Mannheim do Hamm s vlakom

Putovanje od Mannheim do Hamm od strane vlak je 247,49 km i traje 5 h i 48 min. Postoji 6 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:55 i posljednjim na 22:36. Moguće je putovati od Mannheim do Hamm preko vlak za samo 25,55 € ili čak 105,20 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 25,55 €.

Najniža cijena25,55 €
Trajanje putovanja5 h i 48 min
Veza po danu6
Najniža cijena25,55 €
Najviša cijena105,20 €
Prvi odlazak00:55
Zadnji odlazak22:36
Udaljenost247,49 km
PolazakMannheim
DolazakHamm
PrijevozniciDB - Regionalbahn, FlixBusViše

Vremena polaska Vlaka od Mannheim do Hamm, NW

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Virail pronalazi za vas najbolje vlak ponude Mannheim na Hamm.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Mannheim na Hamm nudi .

Koja je najjeftinija cijena za vlak ulaznice za Hamm?

Prosječna cijena željezničkih karata od Mannheim do Hamm je 73,18 €. Međutim, od vas će biti u mogućnosti naći jeftinije ulaznice ako unaprijed rezervirati, ili ako možete biti fleksibilni sa svojim datuma: najjeftinije karte za vlak od Mannheim do Hamm može biti oko 25,55 €.

Koje tvrtke služe rutu od Mannheim do Hamm?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Mannheim i Hamm.

Koliko dugo će vas odvesti od Mannheim do Hamm vlakom i kada su vlakovi otišli?

Prvi vlak na Hamm ostavlja na 00:55, dok je posljednji na 22:36. Da biste dobili od Mannheim do Hamm vlakom, morat ćete 5 h i 48 min. U prosjeku, to traje 5 h i 48 min doći do Hamm vlakom, ali trebat će vam 3 h i 56 min s najbržim vlakovima. Prvi je dostupna na 00:55, dok je posljednji ostavlja Mannheim na 22:36.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Hamm i gdje će vam stići?

Vlakovi Hamm ostaviti Mannheim Mannheim-Friedrichsfeld,Mannheim HBF,Mannheim-Seckenh,Mannheim Friedrichsfeld South,Neuostheim Eastsite, Mannheim i dolazimo u Hamm Westf.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Mannheim do Hamm, NW

Jeftine vlak karte od Mannheim do Hamm
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Mannheim do Hamm.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Mannheim do Hamm, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Mannheim do Hamm.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Mannheim do Hamm, NW

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Mannheim do Hamm

Najjeftinije Mannheim - Hamm karte za vlak možete pronaći već za 20,26 € ako imate sreće ili 38,94 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 77,90 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Hamm vlakom

Ako putujete do Hamm vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

National Express je britanska multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusnim i željezničkim uslugama u Velikoj Britaniji, Europi, Sjevernoj Africi i Sjevernoj Americi. Tvrtka je osnovana 1972. godine i ima sjedište u Birminghamu, UK. National Express upravlja flotom od preko 1600 autobusa koji opslužuju preko 900 odredišta diljem Ujedinjenog Kraljevstva. Tvrtka također upravlja željezničkim uslugama u Ujedinjenom Kraljevstvu, uključujući franšizu East Anglia.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Regionalbahn je vrsta željezničke usluge u Njemačkoj koja prometuje na regionalnim rutama, povezujući manja mjesta i gradove s većima. Ti su vlakovi obično sporiji od međugradskih vlakova, ali se više zaustavljaju i pristupačniji su. Vlakovima Regionalbahn upravljaju različite tvrtke, uključujući Deutsche Bahn, a nude jednodnevne i višednevne karte. Vlakove često koriste putnici i turisti koji žele istražiti prirodu i manje gradove.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Mannheim - Hamm

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Mannheim - Hamm.

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika DB - Regionalbahn, FlixBus, National Express od Mannheim do Hamm
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Mannheim do Hamm s trainom
Sadržaj DB - Regionalbahn FlixBus National Express DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity FlixTrain
quiet_zone Mirna zona check cross check check cross check
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check
accessibility Pristupačnost check cross check check cross check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check cross check
bicycle Bicikl check cross check check cross check
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross check check cross check

Mannheim do Hamm emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
17.32kg
Autobus
18.56kg
Let
49.5kg
Automobil
39.6kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Mannheim do Hamm ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Mannheim - Hamm su 17.32kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Mannheim - Hamm? Putovanjem vlakom na linijiMannheim - Hamm uštedjet ćete 32.18kg emisije CO2 u odnosu na let, 1.24kg u odnosu na autobus i 22.28kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Mannheim do Hamm?
Karta za vlak od Mannheim do Hamm košta 73,18 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 25,55 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Mannheim do Hamm?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Mannheim do Hamm je 25,55 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Mannheim i Hamm ?
Udaljenost od Mannheim do Hamm je 247,49 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Mannheim i Hamm?
Mannheim do Hamm je u prosjeku 5 h i 48 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h i 56 min.
Koji prijevoznici voze od Mannheim do Hamm?
Put odMannheim do Hamm pokriva 5 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - Regionalbahn, FlixBus, National Express, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, FlixTrain
Koliko puta dnevno ide vlak od Mannheim do Hamm?
Mannheim do Hamm u prosjeku ima 6 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Mannheim do Hamm?
Najraniji vlak od Mannheim do Hamm polazi na 00:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Mannheim do Hamm?
Najnoviji vlak od Mannheim do Hamm polazi na 22:36. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Mannheim do Hamm?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 25,55 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Mannheim i Hamm s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Mannheim i Hamm je 3 h i 56 min.
Postoji li izravni vlak od Mannheim do Hamm?
Da, postoji direktni vlak između Mannheim i Hamm.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Mannheim do Hamm svlak?
Putovanje s vlak od Mannheim do Hamm stvara 17.32kg emisije CO2.

Idi lokalno s Mannheim

Popularne rute

Vikend izleti s Mannheim

Međunarodne rute s Mannheim i obližnjih područja

Ostala odredišta s Mannheim

Glavne rute do Hamm

Povezane rute

Ostale popularne rute