Vlak Nürnberg - Hamburg cijene od 17,90 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od Nürnberg do Hamburg s vlakom

Putovanje od Nürnberg do Hamburg od strane vlak je 464,61 km i traje 7 h i 55 min. Postoji 9 veza dnevno, s prvim polaskom na 00:17 i posljednjim na 09:20. Moguće je putovati od Nürnberg do Hamburg preko vlak za samo 17,90 € ili čak 69,90 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 17,90 €.

Najniža cijena17,90 €
Trajanje putovanja7 h i 55 min
Veza po danu9
Najniža cijena17,90 €
Najviša cijena69,90 €
Prvi odlazak00:17
Zadnji odlazak09:20
Udaljenost464,61 km
PolazakNürnberg
DolazakHamburg
PrijevozniciFlixBus, DB - InterCity Express (ICE)Više

Vremena polaska Vlaka od Nuremberg do Hamburg

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Usporedite najbolje cijene vlak od Nürnberg do Hamburg.

Virail čini svaki put lakše: jedina stvar koju ćete morati učiniti je odrediti datum svog putovanja iz Nürnberg u Hamburg. Nakon toga, od vas će biti u mogućnosti naći savršen izbor za vaš izlet filtriranje i sortiranje rezultata po cijeni i odlaska. Virail će vas automatski preusmjeriti na web stranici davatelja biste dovršili rezervaciju.

Koliko su niske cijene karte za vlak od Nürnberg do Hamburg?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Nürnberg do Hamburg i samo 17,90 €, dok je prosječna cijena 35,18 €.

Koje tvrtke služe rutu od Nürnberg do Hamburg?

Među svim našim partnerima, također ćete pronaći , pružajući željezničke veze između Nürnberg i Hamburg.

Koliko dugo je potrebno da bi se Hamburg vlakom?

Prvi vlak na Hamburg ostavlja na 00:17, dok je posljednji na 09:20. Da biste dobili od Nürnberg do Hamburg vlakom, morat ćete 7 h i 55 min. Prosječno trajanje putovanja je 7 h i 55 min, ali najbrže veze vas odvesti na Hamburg u 4 h i 22 min. Prvi vlak kreće iz Nürnberg u 00:17, a posljednji ostavlja na 09:20.

Koji stanice su služili u vlakovima koji putuju od Nürnberg do Hamburg?

Vlakovi ostaviti Nürnberg Nuernberg Frankensta,Nürnberg Hauptbahnhof,Nürnberg Rothenburger Str,Nuernberg Nordost,Nürnberg ZOB i dolazimo na Hamburg Airport, HAM,Hamburg Hbf ZOB,Hamburg-Altona station,Hamburg - Harburg,Hamburg Dammtor (DE).

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Nuremberg do Hamburg

Jeftine vlak karte od Nürnberg do Hamburg
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Nürnberg do Hamburg.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Nürnberg do Hamburg, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Nürnberg do Hamburg.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Nuremberg do Hamburg

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Željezničke kompanije mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 11,17 € do 95,42 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 88% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Nürnberg do Hamburg

Najjeftinije Nürnberg - Hamburg karte za vlak možete pronaći već za 36,46 € ako imate sreće ili 49,41 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 67,90 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Hamburg vlakom

Ako putujete do Hamburg vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Nürnberg - Hamburg

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Nürnberg - Hamburg.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika FlixBus, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity od Nürnberg do Hamburg
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Nürnberg do Hamburg s trainom
Sadržaj FlixBus DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity FlixTrain Nightjet
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check check check check check
air_con Klimatizacija check check cross check check
quiet_zone Mirna zona cross check cross check check
accessibility Pristupačnost cross check cross check check
bicycle Bicikl cross check cross check check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross check cross check check

Nürnberg do Hamburg emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
32.52kg
Autobus
34.85kg
Let
92.92kg
Automobil
74.34kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Nürnberg do Hamburg ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Nürnberg - Hamburg su 32.52kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Nürnberg - Hamburg? Putovanjem vlakom na linijiNürnberg - Hamburg uštedjet ćete 60.4kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.33kg u odnosu na autobus i 41.82kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Nürnberg do Hamburg?
Karta za vlak od Nürnberg do Hamburg košta 35,18 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 17,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Nürnberg do Hamburg?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Nürnberg do Hamburg je 17,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Nürnberg i Hamburg ?
Udaljenost od Nürnberg do Hamburg je 464,61 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Nürnberg i Hamburg?
Nürnberg do Hamburg je u prosjeku 7 h i 55 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 4 h i 22 min.
Koji prijevoznici voze od Nürnberg do Hamburg?
Put odNürnberg do Hamburg pokriva 4 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixBus, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, FlixTrain, Nightjet
Koliko puta dnevno ide vlak od Nürnberg do Hamburg?
Nürnberg do Hamburg u prosjeku ima 9 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Nürnberg do Hamburg?
Najraniji vlak od Nürnberg do Hamburg polazi na 00:17. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Nürnberg do Hamburg?
Najnoviji vlak od Nürnberg do Hamburg polazi na 09:20. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Nürnberg do Hamburg?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 17,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Nürnberg do Hamburg?
U prosjeku ima 4 veza(e) od Nürnberg do Hamburg.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Nürnberg i Hamburg s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Nürnberg i Hamburg je 4 h i 22 min.
Postoji li izravni vlak od Nürnberg do Hamburg?
Da, postoji direktni vlak između Nürnberg i Hamburg.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Nürnberg do Hamburg svlak?
Putovanje s vlak od Nürnberg do Hamburg stvara 32.52kg emisije CO2.

Idi lokalno s Nürnberg

Popularne rute

Vikend izleti s Nürnberg

Međunarodne rute s Nürnberg i obližnjih područja

Ostala odredišta s Nürnberg

Glavne rute do Hamburg

Povezane rute

Ostale popularne rute