Vlak Pforzheim - Stuttgart cijene od 6,15 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana 12,30 €
3 dana Više

Od Pforzheim do Stuttgart s vlakom

Putovanje od Pforzheim do Stuttgart od strane vlak je 36,83 km i traje 0 h i 54 min. Postoji 6 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:07 i posljednjim na 07:14. Moguće je putovati od Pforzheim do Stuttgart preko vlak za samo 6,15 € ili čak 20,99 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 6,15 €.

Najniža cijena6,15 €
Trajanje putovanja0 h i 54 min
Veza po danu6
Najniža cijena6,15 €
Najviša cijena20,99 €
Prvi odlazak01:07
Zadnji odlazak07:14
Udaljenost36,83 km
PolazakPforzheim
DolazakStuttgart
PrijevozniciDB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-WürttembergViše

Vremena polaska Vlaka od Pforzheim do Stuttgart

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

S virail najjeftinije željezničkih karata iz Pforzheim do Stuttgart.

Virail pronalazi ponude od mnogo željezničkih kompanija u Europi i ostatku svijeta. Na primjer, to vam pokazuje moguće željezničke veze sa Pforzheim na Stuttgart nudi .

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Pforzheim na Stuttgart?

Ako imate mogućnost rezervirati unaprijed, bit ćete vjerojatno pronaći jeftini karte za vlak od Pforzheim do Stuttgart za 6,15 €. U slučaju da ne možete planirati unaprijed, vlak ulaznice za cijenu Stuttgart u prosjeku 10,12 €.

Vlakovi od Pforzheim do Stuttgart: koji tvrtke mogu li putovati s?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i izdržavaju vlaka Pforzheim - Stuttgart

Koliko dugo će vas odvesti od Pforzheim do Stuttgart vlakom i kada su vlakovi otišli?

Prvi vlak na Stuttgart ostavlja na 01:07, dok je posljednji na 07:14. Da biste dobili od Pforzheim do Stuttgart vlakom, morat ćete 0 h i 54 min. Prosječno trajanje putovanja je 0 h i 54 min, ali najbrže veze vas odvesti na Stuttgart u 0 h i 28 min. Prvi vlak kreće iz Pforzheim u 01:07, a posljednji ostavlja na 07:14.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Stuttgart i gdje će vam stići?

Možete uzeti vlak za Stuttgart na Brotzingen Mitte,ZOB/Hauptbahnhof, Pforzheim,Eutingen Sonnenstraße, Pforzheim,Parkstraße, Pforzheim, koja stiže u Bad Cannstatt, Stuttgart,Zuffenhausen, Stuttgart,Echterdingen,Obertürkheim, Stuttgart,Vaihingen Rathaus, Stuttgart,Postdörfle, Stuttgart,Kornwestheim.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Pforzheim do Stuttgart

Jeftine vlak karte od Pforzheim do Stuttgart
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Pforzheim do Stuttgart.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Pforzheim do Stuttgart, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Pforzheim do Stuttgart.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Pforzheim do Stuttgart

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Pforzheim do Stuttgart

Najjeftinije Pforzheim - Stuttgart karte za vlak možete pronaći već za 5,41 € ako imate sreće ili 7,94 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 10,09 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Stuttgart vlakom

Ako putujete do Stuttgart vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Express InterCity je vrsta željezničke usluge koja prometuje u mnogim zemljama diljem svijeta. Osmišljen je kako bi omogućio brz i učinkovit prijevoz između velikih gradova, s ograničenim zaustavljanjima na putu. Vlakovi Express InterCity obično nude pogodnosti kao što su udobna sjedala, klima uređaj i usluga hrane i pića u vozilu. Također mogu imati mogućnost sjedenja u prvoj klasi ili poslovnoj klasi za putnike koji žele dodatnu udobnost i pogodnosti. Vlakovi Express InterCity često su popularan izbor za poslovne putnike, turiste i putnike koji žele brzo i povoljno putovati između gradova.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Pforzheim - Stuttgart

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi DB - InterCity Express (ICE) i DB - Intercityna relaciji Pforzheim - Stuttgart.

Second Class

Drugi razred Deutshce Bahna osigurava udobno putovanje sa standardnim rasporedom sjedala s besplatnim Wi-Fijem, utičnicom i. Putnici drugog razreda mogu kupiti hranu i piće iz vagona bara/bistroa ili vagona restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Putovanje prvom klasom s Deutsche Bahnom pruža luksuzno iskustvo s udobnim sjedalima i mnogim pogodnostima poput prostranih sjedala s personaliziranom uslugom na sjedalu i ekskluzivnim pristupom salonima na glavnim kolodvorima. Putnicima prve klase narudžbe se mogu dostaviti na njihova sjedala, ali ako ne želite čekati, možete objedovati i u vagon-restoranu ili kupiti hranu i piće u vagonu bara/bistroa.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
U ICE vlakovima uživajte u besplatnom WiFi-ju i pristupite ICE portalu za filmove, TV emisije, audio knjige, igrice i materijal za čitanje.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Potražite mir na ICE Frankfurtu u autobusu 21 (druga klasa) i autobusu 28/29 (prva klasa). Na ICE 104/105 Basel, to je autobus 31 (druga klasa) i autobus 38/39 (prva klasa).
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Ostanite napunjeni uz strujnu utičnicu koja je dostupna za svaka dva sjedala u vlaku.
luggage Prtljaga open icon close icon
U ICE-vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za pomoć pri ukrcaju, promjeni vlaka ili druga pitanja obratite se DB-ovoj službi za mobilnost. Osoblje je uvijek spremno pomoći i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
S ICE-om birajte između cjelovitog jelovnika u brodskom restoranu ili brzih zalogaja u bistrou. Za putnike prve klase besplatna hrana i piće poslužuju se izravno na vaše sjedalo. Raznovrsni jelovnik DB-a, koji se ažurira kvartalno, sadrži lokalne i vegetarijanske/veganske opcije.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Vlakovi ICE ne samo da nude klimatizaciju, već su i inovativni ekološki prihvatljivi sustavi koji hlade i griju pomoću prirodnih rashladnih sredstava.
bicycle Bicikl open icon close icon
U vlakovima Deutsche Bahna provjerite je li rastavljen i tijesno upakiran u kutiju ili omot s vašim imenom i možete ga unijeti besplatno. Također vam je dozvoljen jedan obični i jedan komad ručne prtljage. Samo pazite da vaš bicikl ne stoji na putu drugim putnicima ili blokira prolaze. Napomena: Posebni bicikli nisu dopušteni, ali ako ste međunarodni putnik, ne morate se brinuti o ograničenjima u vrijeme špice.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity od Pforzheim do Stuttgart
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Pforzheim do Stuttgart s trainom
Sadržaj DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity
quiet_zone Mirna zona check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Strujne utičnice check check
luggage Prtljaga check check
accessibility Pristupačnost check cross
food_and_drink Hrana i piće check check
air_con Klimatizacija check cross
bicycle Bicikl check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check cross

Pforzheim do Stuttgart emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
2.58kg
Autobus
2.76kg
Let
7.37kg
Automobil
5.89kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Pforzheim do Stuttgart ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Pforzheim - Stuttgart su 2.58kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Pforzheim - Stuttgart? Putovanjem vlakom na linijiPforzheim - Stuttgart uštedjet ćete 4.79kg emisije CO2 u odnosu na let, 0.18kg u odnosu na autobus i 3.31kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Pforzheim do Stuttgart?
Karta za vlak od Pforzheim do Stuttgart košta 10,12 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 6,15 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Pforzheim do Stuttgart?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Pforzheim do Stuttgart je 6,15 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Pforzheim i Stuttgart ?
Udaljenost od Pforzheim do Stuttgart je 36,83 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Pforzheim i Stuttgart?
Pforzheim do Stuttgart je u prosjeku 0 h i 54 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 0 h i 28 min.
Koji prijevoznici voze od Pforzheim do Stuttgart?
Put odPforzheim do Stuttgart pokriva 3 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: DB - InterCity Express (ICE), Go-Ahead Baden-Württemberg, DB - Intercity, SWEG Bahn Stuttgart
Koliko puta dnevno ide vlak od Pforzheim do Stuttgart?
Pforzheim do Stuttgart u prosjeku ima 6 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Pforzheim do Stuttgart?
Najraniji vlak od Pforzheim do Stuttgart polazi na 01:07. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Pforzheim do Stuttgart?
Najnoviji vlak od Pforzheim do Stuttgart polazi na 07:14. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Pforzheim do Stuttgart?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 6,15 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Pforzheim do Stuttgart?
U prosjeku ima 3 veza(e) od Pforzheim do Stuttgart.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Pforzheim i Stuttgart s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Pforzheim i Stuttgart je 0 h i 28 min.
Postoji li izravni vlak od Pforzheim do Stuttgart?
Da, postoji direktni vlak između Pforzheim i Stuttgart.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Pforzheim do Stuttgart svlak?
Putovanje s vlak od Pforzheim do Stuttgart stvara 2.58kg emisije CO2.

Idi lokalno s Pforzheim

Popularne rute

Vikend izleti s Pforzheim

Međunarodne rute s Pforzheim i obližnjih područja

Ostala odredišta s Pforzheim

Glavne rute do Stuttgart

Povezane rute

Ostale popularne rute