Vlak Trst - Ženeva cijene od 83,80 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Trst do Ženeva s vlakom

Putovanje od Trst do Ženeva od strane vlak je 594,12 km i traje 11 h i 7 min. Postoji 13 veza dnevno, s prvim polaskom na 06:00 i posljednjim na 19:07. Moguće je putovati od Trst do Ženeva preko vlak za samo 83,80 € ili čak 260,00 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 83,80 €.

Najniža cijena83,80 €
Trajanje putovanja11 h i 7 min
Veza po danu13
Najniža cijena83,80 €
Najviša cijena260,00 €
Prvi odlazak06:00
Zadnji odlazak19:07
Udaljenost594,12 km
PolazakTrst
DolazakŽeneva
PrijevozniciFrecciarossa, EuroNightViše

Vremena polaska Vlaka od Trieste do Geneva

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Jeftini karte za vlak od Trst do Ženeva na virail.

Uz virail možete usporediti cijene vlakova od Trst do Ženeva u tren oka. Ono što je potrebno je samo da odaberete datum namjeravate napustiti, a ako želite, sortirati i filtrirati rezultate cijene i vremena. Kako bi rezervirali svoj savršeni put, virail će vas preusmjeriti izravno na internetskoj stranici davatelja, za iznimno siguran kupnje. ,Virail ima čarobni trik za pronalaženje svoje jeftine karte za vlak do Ženeva. Vi samo trebate unijeti datume putovanja i postaviti filtere za odlazak i cijena u skladu s vašim željama. Nakon što odabrati najbolje putovanja opcije za vlak iz :Trst u Ženeva, virail će vas preusmjeriti automatski na web-mjesto davatelja za kupnju.

Koliko je najjeftinija karta za vlak sa Trst na Ženeva?

Rezervirajte unaprijed zaista vam uštedjeti nešto novca: u stvari, možete dobiti jeftini karte za vlak od Trst do Ženeva i samo 83,80 €, dok je prosječna cijena 156,99 €.

Koje tvrtke služe rutu od Trst do Ženeva?

Virail surađuje s više od 200 partnera u Europi i ostatku svijeta, među kojima i izdržavaju vlaka Trst - Ženeva

Koliko dugo će trajati od Trst do Ženeva i kada su vlakovi otišli?

Trebat će vam 11 h i 7 min do Ženeva. Najraniji vlak ostavlja Trst na 06:00, dok je posljednji ostavlja na 19:07. Uz najbrže veze što će biti u Ženeva u 9 h i 5 min, ali u prosjeku je potrebno 11 h i 7 min. Prvi vlak na čelu s Ženeva je na 06:00, a posljednji ostavlja Trst na 19:07.

U kojem stanice možete uzeti vlak za Ženeva i gdje će vam stići?

Vlakovi na Ženeva mogu ostaviti s Trieste, Centrale,Trieste Basovizza i dolazimo na Genève-Sécheron,Geneva Airport,Genève Eaux-Vives,Genève, Alpes.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Trieste do Geneva

Jeftine vlak karte od Trst do Ženeva
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Trst do Ženeva.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Trst do Ženeva, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Trst do Ženeva.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Trieste do Geneva

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih karata za vlak od Trst do Ženeva

Najjeftinije Trst - Ženeva karte za vlak možete pronaći već za 58,70 € ako imate sreće ili 118,84 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 226,00 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Ženeva vlakom

Ako putujete do Ženeva vlakom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

EuroNight je vrsta međunarodne noćne željezničke usluge koja prometuje u Europi. Njime upravljaju razna nacionalna željeznička poduzeća i nudi udoban smještaj za spavanje, vagone-restorane i druge pogodnosti za putnike koji putuju na velike udaljenosti. EuroNight vlakovi obično voze između velikih gradova u različitim zemljama, poput Pariza i Berlina ili Beča i Budimpešte. Često su popularan izbor za putnike koji žele uštedjeti vrijeme i novac kombinirajući troškove prijevoza i smještaja. Međutim, posljednjih su godina mnoge rute EuroNighta ukinute ili zamijenjene brzim vlakovima jer se smanjila potražnja za noćnim putovanjem.

Vlakovi Eurocity (EC) posebno su dizajnirani za putovanja na kratkim i dugim udaljenostima, povezujući velike gradove u raznim europskim zemljama kao dio opsežnih međunarodnih željezničkih usluga. Vlakovima Eurocity (EC) upravlja niz nacionalnih željezničkih kompanija diljem Europe, uključujući Deutsche Bahn (Njemačka), SNCF (Francuska), Trenitalia (Italija), SBB (Švicarska) i ÖBB (Austrija). Usluga Eurocity (EC) nudi redovite rasporede i praktične veze između istaknutih gradova poput Pariza, Berlina, Milana i Beča.

Frecciarossa, kojom upravlja Trenitalia, nacionalna željeznička kompanija, poznata je usluga brzih vlakova u Italiji. Vlakovi FRECCIAROSSA, koji postižu brzine do 300 km/h, povezuju velike gradove uključujući Rim, Milano, Napulj, Firencu i Torino.

Regional Express (Rex) je australski zračni prijevoznik koji obavlja redovite regionalne letove do više od 60 odredišta diljem Australije. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine, a sjedište joj je u Mascotu u Novom Južnom Walesu. Rex upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Saab 340 turboprop i Boeing 737-800NG mlažnjake. Glavni fokus zračnog prijevoznika je pružanje pristupačnog zračnog putovanja regionalnim zajednicama, s jakim naglaskom na sigurnost, pouzdanost i korisničku uslugu. Rex također nudi program za česte putnike, Rex Business Flyer, i ima partnerstva s drugim zračnim prijevoznicima kao što su Qantas i Virgin Australia.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Trst - Ženeva

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi EuroCity, Frecciarossa i DB - Intercityna relaciji Trst - Ženeva.

Second Class

S Eurocity vlakovima Deutsche Bahna karta u drugom razredu jamči vam pristupačnije putovanje. Tijekom cijelog putovanja imate pristup osnovnim sadržajima kao što su električne utičnice, klima uređaj i kočija s barom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

Ako želite poboljšati svoje iskustvo putovanja na mirnijem mjestu s dodatnim uslugama kao što su podesiva sjedala, više prostora za noge, catering usluga i odabir sjedala, možete se odlučiti za karte u prvom razredu Eurocity vlakova Deutsche Bahna.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Premium

Premium usluga uključuje šire sjedalo, više prostora za noge i pristup dodatnim pogodnostima kao što su piće dobrodošlice i izbor novina. Vagon 4 na vlaku Frecciarossa 1000 rezerviran je za Premium razinu.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Standard

Standard je osnovna razina usluge i uključuje udobno sjedalo i pristup osnovnim uslugama na brodu. Autobusi 5-8 su za standardnu razinu sa sjedalima presvučenim sivom eko kožom.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Executive

Executive je najviša razina usluge i uključuje sve pogodnosti poslovne razine, kao i sustav za osobnu zabavu i gurmanske obroke koje poslužuje predani kuhar na brodu.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business

Poslovna usluga osmišljena je za poslovne putnike i uključuje sve pogodnosti Premium razine, kao i pristup posebnom poslovnom salonu i prioritetni ukrcaj. Autobusi 2 i 3 Frecciarossa 1000 rezervirani su za Business razinu usluge.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn postupno dodaje besplatni WiFi u svoje EC vlakove.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi imaju nedavno ažurirane vagone opremljene električnim utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove DB Eurocity možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba mobilnosti pomaže pri ukrcaju, iskrcaju i prijelazu na vlak. Osim toga, osoblje je spremno odgovoriti na sve upite ili pružiti podršku kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U EC vlakovima ručajte u restoranu ili na brzinu nešto prezalogajite u bistrou. Putnici prve klase dobivaju besplatne obroke na svom sjedištu. DB nudi raznolike opcije lokalne hrane, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
air_con Klimatizacija open icon close icon
DB-ovi EC vlakovi sada se mogu pohvaliti moderniziranim vagonima s klima uređajima.
wifi WiFi open icon close icon
U vlakovima Frecciarossa dostupan je besplatni WiFi. Koristite njihovu uslugu Portale FRECCE da gledate filmove, TV i pratite vijesti. Također nudi ažuriranja putovanja i dodatne opcije rezervacije.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Tražite mir? Frecciarossa nudi određene tihe zone za poslovnu klasu kako bi se osiguralo mirno putovanje, bez ometanja.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Bez obzira na model – bilo da se radi o ETR 500, ETR 600, ETR 700 ili ETR 1000 – svako sjedalo dolazi sa svojom utičnicom kako bi vaši uređaji ostali puni.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakovima Frecciarossa nećete se suočiti s ograničenjima u pogledu količine prtljage koju možete unijeti. Male torbe i predmete lako možete spremiti u police iznad glave ili ispod sjedala, dok se veći kovčezi mogu smjestiti u police za prtljagu koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Posebna pomoć je poziv daleko za one kojima je potrebna. Birajte besplatni broj 800 90 60 60 s talijanskih fiksnih telefona ili međunarodni broj +3902323232 s bilo kojeg telefona, uključujući i iz inozemstva.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Utolite svoju glad u FrecciaBistrò, stacioniranom u središtu vlaka. Ili, za dodatnu udobnost, naručite izravno na svoje mjesto putem Portale FRECCE's EasyBistrò. Putnici premium i poslovne klase dobivaju besplatne grickalice i pića, dok putnici izvršne klase uživaju u gurmanskim jelima koje priprema kuhar Carlo Cracc.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Bez obzira na vrijeme vani, ostanite ugodno rashlađeni uz ugrađeni klima uređaj.
bicycle Bicikl open icon close icon
Sklopivi bicikli dopušteni su kao ručna prtljaga, dok se nesklopivi bicikli moraju rastaviti i staviti u putne kofere pokazati kondukteru ili osoblju na peronu prije ukrcaja te pospremiti u određeni dio vlaka.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika Frecciarossa, EuroNight, DB - Regional Express od Trst do Ženeva
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Trst do Ženeva s trainom
Sadržaj Frecciarossa EuroNight DB - Regional Express EuroCity DB - Intercity
quiet_zone Mirna zona check check check check cross
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check
luggage Prtljaga check cross cross check check
accessibility Pristupačnost check check check check cross
food_and_drink Hrana i piće check check check check check
air_con Klimatizacija check check check check cross
bicycle Bicikl check check check check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check check check check cross

Trst do Ženeva emisije CO2 od Vlak

Ecology
Vlak
41.59kg
Autobus
44.56kg
Let
118.82kg
Automobil
95.06kg
Kolike su emisije CO2 tijekom putovanja vlakom od Trst do Ženeva ? Emisije CO2 za vožnju vlak(om) na liniji Trst - Ženeva su 41.59kg.
Koliko CO2 uštedim vozeći se vlakom na liniji Trst - Ženeva? Putovanjem vlakom na linijiTrst - Ženeva uštedjet ćete 77.23kg emisije CO2 u odnosu na let, 2.97kg u odnosu na autobus i 53.47kg u odnosu na automobil.

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za vlak od Trst do Ženeva?
Karta za vlak od Trst do Ženeva košta 156,99 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 83,80 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Trst do Ženeva?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Trst do Ženeva je 83,80 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Trst i Ženeva ?
Udaljenost od Trst do Ženeva je 594,12 km.
Koliko dugo traje vožnja s vlak između Trst i Ženeva?
Trst do Ženeva je u prosjeku 11 h i 7 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 9 h i 5 min.
Koji prijevoznici voze od Trst do Ženeva?
Put odTrst do Ženeva pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Frecciarossa, EuroNight, TRN, DB - Regional Express, EuroCity, DB - Intercity, Regionale Veloce
Koliko puta dnevno ide vlak od Trst do Ženeva?
Trst do Ženeva u prosjeku ima 13 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi vlak od Trst do Ženeva?
Najraniji vlak od Trst do Ženeva polazi na 06:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji vlak od Trst do Ženeva?
Najnoviji vlak od Trst do Ženeva polazi na 19:07. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Trst do Ženeva?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za vlak koju smo pronašli dođe 83,80 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Trst i Ženeva s vlak?
Najbrže vrijeme putovanja vlak između Trst i Ženeva je 9 h i 5 min.
Postoji li izravni vlak od Trst do Ženeva?
Da, postoji direktni vlak između Trst i Ženeva.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Trst do Ženeva svlak?
Putovanje s vlak od Trst do Ženeva stvara 41.59kg emisije CO2.

Idi lokalno s Trst

Popularne rute

Vikend izleti s Trst

Međunarodne rute s Trst i obližnjih područja

Ostala odredišta s Trst

Glavne rute do Ženeva

Povezane rute

Ostale popularne rute