Autobus Linz - Stuttgart cijene od 24,50 €

Početi od
24,50 €

Od Linz do Stuttgart s autobusom

Putovanje od Linz do Stuttgart od strane autobus je 380,16 km i traje 8 h i 18 min. Postoji 5 veza dnevno, s prvim polaskom na 02:15 i posljednjim na 14:30. Moguće je putovati od Linz do Stuttgart preko autobus za samo 24,50 € ili čak 77,98 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 24,50 €.

Najniža cijena24,50 €
Trajanje putovanja8 h i 18 min
Veza po danu5
Najniža cijena24,50 €
Najviša cijena77,98 €
Prvi odlazak02:15
Zadnji odlazak14:30
Udaljenost380,16 km
PolazakLinz
DolazakStuttgart
PrijevozniciUnion Ivkoni, FlixBus

Vremena polaska Autobusa od Linz do Stuttgart

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

Kad su autobusi iz Linz na Stuttgart rasporedu?

Da biste dobili od Linz do Stuttgart autobusom će vas odvesti 8 h i 18 min. Prvi polazak je zakazan na 02:15, a posljednji autobus je na 14:30. Da biste dobili na Stuttgart od Linz autobusom, to će vas odvesti oko 8 h i 18 min, ili čak 7 h i 15 min ako se odlučite najbrže rješenja. Prvi autobus polazi Linz na 02:15, a posljednja je u 14:30.

Usporedite cijene karata od Linz do Stuttgart

Jeftine autobus karte od Linz do Stuttgart
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Linz do Stuttgart.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Linz do Stuttgart, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Linz do Stuttgart.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Linz do Stuttgart

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Linz do Stuttgart

Najjeftinije Linz - Stuttgart autobusne karte mogu se pronaći već za 21,99 € ako imate sreće ili 78,25 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 185,00 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Stuttgart autobusom

Ako putujete autobusom na Stuttgart, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Union Ivkoni je bugarska autobusna tvrtka koja posluje u zemlji i inozemstvu. Osnovana 1992. godine, tvrtka je narasla i postala jedan od najvećih autobusnih prijevoznika u Bugarskoj, s voznim parkom od preko 1000 autobusa. Union Ivkoni nudi široku paletu usluga, uključujući redovne autobusne linije, charter usluge i međunarodne rute do odredišta diljem Europe. Tvrtka je poznata po modernom voznom parku, udobnim autobusima i pouzdanoj usluzi.

Usluge prijevoznika Union Ivkoni, FlixBus od Linz do Stuttgart
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Linz do Stuttgart s busom
Sadržaj Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Strujne utičnice check check
luggage Prtljaga check check
air_con Klimatizacija check check
food_and_drink Hrana i piće cross check

Linz do Stuttgart emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
26.61kg
Autobus
28.51kg
Let
76.03kg
Automobil
60.83kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Linz do Stuttgart?
Karta za autobus od Linz do Stuttgart košta 43,41 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 24,50 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Linz do Stuttgart?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Linz do Stuttgart je 24,50 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Linz i Stuttgart ?
Udaljenost od Linz do Stuttgart je 380,16 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Linz i Stuttgart?
Linz do Stuttgart je u prosjeku 8 h i 18 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 7 h i 15 min.
Koji prijevoznici voze od Linz do Stuttgart?
Put odLinz do Stuttgart pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Union Ivkoni, FlixBus, Union Ivkoni International
Koliko puta dnevno ide autobus od Linz do Stuttgart?
Linz do Stuttgart u prosjeku ima 5 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Linz do Stuttgart?
Najraniji autobus od Linz do Stuttgart polazi na 02:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Linz do Stuttgart?
Najnoviji autobus od Linz do Stuttgart polazi na 14:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Linz do Stuttgart?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 24,50 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Linz do Stuttgart?
Postoje 3 postaje(e) s kojih možete krenuti s Linz da biste otišli na Stuttgart. Možete ići s Linz Industriezeile, Linz Hbf, Linz/Donau Hauptplatz i možete stići na Echterdingen, Stuttgart-Obertürkheim, Stuttgart Hbf (tief), Stuttgart-Zuffenhausen, Stuttgart-Vaihingen, Kornwestheim Pbf, Stuttgart-Bad Cannstatt.
Koliko izravnih veza ide od Linz do Stuttgart?
U prosjeku ima 3 veza(e) od Linz do Stuttgart.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Linz i Stuttgart s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Linz i Stuttgart je 7 h i 15 min.
Postoji li izravni autobus od Linz do Stuttgart?
Da, postoji direktni autobus između Linz i Stuttgart.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Linz do Stuttgart sautobus?
Putovanje s autobus od Linz do Stuttgart stvara 28.51kg emisije CO2.

Idi lokalno s Linz

Popularne rute

Vikend izleti s Linz

Međunarodne rute s Linz i obližnjih područja

Ostala odredišta s Linz

Glavne rute do Stuttgart

Ostale popularne rute