Autobus Málaga - Lisbon cijene od 39,34 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od Málaga do Lisbon s autobusom

Putovanje od Málaga do Lisbon od strane autobus je 472,34 km i traje 10 h i 58 min. Postoji 4 veza dnevno, s prvim polaskom na 09:30 i posljednjim na 20:30. Moguće je putovati od Málaga do Lisbon preko autobus za samo 39,34 € ili čak 154,29 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 39,34 €.

Najniža cijena39,34 €
Trajanje putovanja10 h i 58 min
Veza po danu4
Najniža cijena39,34 €
Najviša cijena154,29 €
Prvi odlazak09:30
Zadnji odlazak20:30
Udaljenost472,34 km
PolazakMálaga
DolazakLisbon
PrijevozniciUnion Ivkoni, AlsaViše

Vremena polaska Autobusa od Málaga do Lisbon

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Koliko je sati autobusi na Lisbon otići?

Prvi autobus polazi od Málaga na 09:30, a posljednji ostavlja na 20:30. Putovanje traje 10 h i 58 min. Prvi autobus na Lisbon ostavlja na 09:30, a zadnji je na rasporedu u 20:30. Putovanje traje u prosjeku 10 h i 58 min, ali najbrže veze se samo 8 h i 40 min.

Usporedite cijene karata od Málaga do Lisbon

Jeftine autobus karte od Málaga do Lisbon
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Málaga do Lisbon.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Málaga do Lisbon, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Málaga do Lisbon.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Málaga do Lisbon

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 45,34 € do 99,93 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 55% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Málaga do Lisbon

Najjeftinije Málaga - Lisbon autobusne karte mogu se pronaći već za 29,99 € ako imate sreće ili 46,87 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 74,09 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Lisbon autobusom

Ako putujete autobusom na Lisbon, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Alsa, osnovana 1923., istaknuta je španjolska autobusna tvrtka koja upravlja nacionalnim i međunarodnim linijama. Tvrtka je narasla i postala jedna od najvećih autobusnih kompanija u Europi. Alsa nudi sveobuhvatan raspon usluga, uključujući redovne i brze rute, luksuzne autobuse i autobuse za spavanje. Alsa, posvećena održivosti, smanjuje svoj ugljični otisak korištenjem alternativnih goriva i energetski učinkovitih tehnologija.

Rede Expressos je portugalska autobusna tvrtka specijalizirana za međugradske i međunarodne autobusne usluge. Osnovan 1995. godine i sa sjedištem u Lisabonu, Portugal, Rede Expressos se može pohvaliti širokom mrežom od preko 300 ruta koje pokrivaju gradove i sela diljem zemlje. Tvrtka također pruža međunarodne veze sa Španjolskom i Francuskom.

Union Ivkoni je bugarska autobusna tvrtka koja posluje u zemlji i inozemstvu. Osnovana 1992. godine, tvrtka je narasla i postala jedan od najvećih autobusnih prijevoznika u Bugarskoj, s voznim parkom od preko 1000 autobusa. Union Ivkoni nudi široku paletu usluga, uključujući redovne autobusne linije, charter usluge i međunarodne rute do odredišta diljem Europe. Tvrtka je poznata po modernom voznom parku, udobnim autobusima i pouzdanoj usluzi.

Usluge prijevoznika Union Ivkoni, Alsa, Rede Expressos od Málaga do Lisbon
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Málaga do Lisbon s busom
Sadržaj Union Ivkoni Alsa Rede Expressos FlixBus
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check cross check check
luggage Prtljaga check check check check
air_con Klimatizacija check cross cross check
bicycle Bicikl cross check check cross
food_and_drink Hrana i piće cross cross cross check

Málaga do Lisbon emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
33.06kg
Autobus
35.43kg
Let
94.47kg
Automobil
75.57kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Málaga do Lisbon?
Karta za autobus od Málaga do Lisbon košta 78,60 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 39,34 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Málaga do Lisbon?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Málaga do Lisbon je 39,34 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Málaga i Lisbon ?
Udaljenost od Málaga do Lisbon je 472,34 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Málaga i Lisbon?
Málaga do Lisbon je u prosjeku 10 h i 58 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 8 h i 40 min.
Koji prijevoznici voze od Málaga do Lisbon?
Put odMálaga do Lisbon pokriva 3 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Union Ivkoni, Alsa, Rede Expressos, FlixBus
Koliko puta dnevno ide autobus od Málaga do Lisbon?
Málaga do Lisbon u prosjeku ima 4 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Málaga do Lisbon?
Najraniji autobus od Málaga do Lisbon polazi na 09:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Málaga do Lisbon?
Najnoviji autobus od Málaga do Lisbon polazi na 20:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Málaga do Lisbon?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 39,34 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Málaga i Lisbon s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Málaga i Lisbon je 8 h i 40 min.
Postoji li izravni autobus od Málaga do Lisbon?
Da, postoji direktni autobus između Málaga i Lisbon.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Málaga do Lisbon sautobus?
Putovanje s autobus od Málaga do Lisbon stvara 35.43kg emisije CO2.

Idi lokalno s Málaga

Popularne rute

Vikend izleti s Málaga

Međunarodne rute s Málaga i obližnjih područja

Ostala odredišta s Málaga

Glavne rute do Lisbon

Povezane rute

Ostale popularne rute