Autobus Nürnberg - Freiburg cijene od 19,98 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Više
Više
Više

Od Nürnberg do Freiburg s autobusom

Putovanje od Nürnberg do Freiburg od strane autobus je 287,1 km i traje 5 h i 49 min. Postoji 4 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:20 i posljednjim na 23:10. Moguće je putovati od Nürnberg do Freiburg preko autobus za samo 19,98 € ili čak 65,99 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 19,98 €.

Najniža cijena19,98 €
Trajanje putovanja5 h i 49 min
Veza po danu4
Najniža cijena19,98 €
Najviša cijena65,99 €
Prvi odlazak01:20
Zadnji odlazak23:10
Udaljenost287,1 km
PolazakNürnberg
DolazakFreiburg
PrijevozniciTGV inOui, FlixTrain

Vremena polaska Autobusa od Nuremberg do Freiburg

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Kad su autobusi iz Nürnberg na Freiburg rasporedu?

Putovanje od Nürnberg do Freiburg traje 5 h i 49 min. Dok je prvi autobus polazi od Nürnberg na 01:20, zadnji je na rasporedu u 23:10. Prvi autobus na Freiburg ostavlja na 01:20, a zadnji je na rasporedu u 23:10. Putovanje traje u prosjeku 5 h i 49 min, ali najbrže veze se samo 4 h i 25 min.

Usporedite cijene karata od Nuremberg do Freiburg

Jeftine autobus karte od Nürnberg do Freiburg
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Nürnberg do Freiburg.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Nürnberg do Freiburg, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Nürnberg do Freiburg.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Nuremberg do Freiburg

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Nürnberg do Freiburg

Najjeftinije Nürnberg - Freiburg autobusne karte mogu se pronaći već za 20,44 € ako imate sreće ili 26,22 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 32,96 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Freiburg autobusom

Ako putujete autobusom na Freiburg, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Flixtrain je europska niskotarifna putnička željeznička usluga koja nudi pristupačna i udobna putovanja vlakom do raznih odredišta diljem Njemačke. Vlasnik je i njime upravlja FlixMobility, matična tvrtka FlixBusa, popularne usluge autobusnog prijevoza u Europi. Flixtrain prometuje na nekoliko ruta, uključujući između ostalih Berlin za Stuttgart, Berlin za Köln i Hamburg za Köln.

TGV inOui, koji zamjenjuje tradicionalne TGV usluge nudeći suvremenu nadogradnju, usluga je brzih vlakova kojom upravljaju Francuske nacionalne željeznice, SNCF, koja olakšava istraživanje oko 50 odredišta u susjednim zemljama kao što su Belgija, Njemačka i Španjolska. TGV inOUI je dizajniran da ponudi više udobnosti i fleksibilnosti putnicima, sa značajkama kao što su prostrana sjedala, Wi-Fi i ugostiteljske usluge. Povezuje velike gradove u Francuskoj i pruža brz, praktičan i udoban način putovanja.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Nürnberg - Freiburg

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi FlixTrain i TGV inOuina relaciji Nürnberg - Freiburg.

Standard

Standardna karta na FlixTrainu je redovna karta / karta drugog razreda. Standardna karta Flixtrain nudi vam udobno sjedalo, zajamčeni Wi-Fi, pristup utičnicama te jednu ručnu i jednu predanu prtljagu s ograničenjima veličine.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
bicycle Bicikl

Second Class (The essentials)

Za praktično i pristupačno putovanje, TGV INOUI ima dvije cijene karata za drugi razred: The Prems Second, pristupačnu opciju, i The Second, klasični drugi razred. Oba se mogu zamijeniti i vratiti, pod određenim uvjetima. Premove cijene karte savršene su ako tražite najniže cijene, već od samo 15 € i dostupne su za rezervaciju do 4 mjeseca unaprijed.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class (The comfort)

Karte prve klase podižu vaše putovanje na višu razinu, nudeći poboljšanu udobnost i ekskluzivne pogodnosti, uključujući mogućnost odabira sjedala u tihom području. Dodatno, ova karta nudi fleksibilnost za vašu rezervaciju i pruža dodatne pogodnosti značajkama druge klase.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Business Première (The flexibility)

Business Première nudi vrhunske prednosti kao što su besplatna zamjena ili povrat novca i ekskluzivne pogodnosti uključujući napredni Wi-Fi i pristup Grand Voyageur salonima, a sve to istovremeno osiguravajući fleksibilnost u vašoj rezervaciji.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

wifi WiFi open icon close icon
Povežite se bez napora na FlixTrain i uživajte u besplatnom WiFi-ju, bilo da nadoknađujete posao, razgovarate ili jednostavno pregledavate.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Neka vaši uređaji budu napunjeni i spremni. FlixTrain sjedala dolaze opremljena sa strujnim utičnicama i USB utičnicama.
luggage Prtljaga open icon close icon
Za vašu sigurnost i udobnost svih u vozilu, FlixBus vam dopušta da ponesete jednu ručnu torbu koja bi trebala stati ispod sjedala ili u pretinac iznad glave. Također vam je dopuštena jedna prijavljena torba, ali provjerite možete li je sami ukrcati i iskrcati i spremiti u prostor iznad glave ili ispod sjedala. Molimo provjerite da vaša prtljaga nije glomazna i da ne predstavlja opasnost za druge. Zapamtite, na vama je da vodite računa o svojim stvarima tijekom putovanja.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
FlixTrain daje prednost udobnosti za sve. Putnici s poteškoćama u kretanju mogu rezervirati određena sjedala i koristiti besplatan prijevoz za sklopiva invalidska kolica i pomagala za kretanje. Obratite se FlixTrainu za bilo kakvu potrebnu pomoć.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Iako FlixTrain ne nudi catering na brodu, slobodno ponesite svoje grickalice i pića.
bicycle Bicikl open icon close icon
Uz FlixTrain možete spakirati dodatni komad prtljage, ali je dobra ideja rezervirati ranije jer je prostor u vlaku ograničen. Imate sportsku opremu ili veliki glazbeni instrument? I oni su dobrodošli, iako se može naplatiti dodatna naknada. Ako vozite bicikl uokolo, svoj bicikl možete parkirati na određenim mjestima za samo 9 eura, ali neka bude standardne veličine i bez dodatnih priključaka. Ne zaboravite unaprijed rezervirati mjesto za svoj bicikl jer se mjesto brzo popuni
wifi WiFi open icon close icon
U vlakovima TGV INOUI uživajte u besplatnom WiFi pristupu tijekom cijelog putovanja. Bez obzira radite li, odgovarate na e-poštu ili ulazite u središte zabave TGV INOUI, mi ćemo vas pokriti.
quiet_zone Mirna zona open icon close icon
Uz Business Première kartu uđite u ekskluzivni autobus dizajniran za udobnost. To je vaše tiho utočište, idealno i za rad i za opuštanje.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Svako sjedalo na TGV inOUI je prepuno snage! Uz utičnicu koja vam je na raspolaganju, uvijek ste napunjeni i spremni.
luggage Prtljaga open icon close icon
U vlakove TGV INOUI možete ponijeti onoliko prtljage koliko vam ruke i noge mogu nositi, ali ne zaboravite pravilno označiti vlastitu prtljagu. Ručne torbice i male predmete najbolje je pohraniti u razini nogu ili ispod sjedala; teže komade treba staviti u slobodan kut automobila ili uz njegov središnji prolaz.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Za putnike s problemima mobilnosti, TGV INOUI nudi uslugu 'Accès Plus'. To pruža namjensku pomoć od stanice izravno do sjedala u vlaku. Preporučljivo je da putnici kontaktiraju 'Accès Plus' nakon što osiguraju svoje karte i osiguraju da se dogovori najmanje 48 sati prije planiranog polaska.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
Putnici na TGV INOUI mogu se veseliti izboru hrane i pića. Željeznička služba predstavlja odabran izbor koji obećava da će zadovoljiti raznolika nepca.
air_con Klimatizacija open icon close icon
Ostanite hladni i udobni. Svi TGV inOUI vlakovi su klimatizirani, što osigurava ugodno putovanje, bez obzira na vremenske uvjete vani.
bicycle Bicikl open icon close icon
Potrebna rezervacija za nesklopive bicikle (10 €) na odabranim TGV INOUI vlakovima, sklopivi bicikli ispod 130x90 cm mogu putovati kao ručna prtljaga u bilo kojem TGV INOUI vlaku, rastavljeni bicikli se mogu uzeti bez rezervacije ako su pohranjeni u torbi za bicikl ispod 130x90 cm. Vodeni ili snowboardi, sklopljeni romobili i glazbeni instrumenti mogu se uzeti kao ručna prtljaga ako su u torbi manjoj od 130 x 90 cm.
Usluge prijevoznika TGV inOui, FlixTrain, FlixBus od Nürnberg do Freiburg
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Nürnberg do Freiburg s busom
Sadržaj TGV inOui FlixTrain FlixBus
quiet_zone Mirna zona check check cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check check
accessibility Pristupačnost check check cross
food_and_drink Hrana i piće check check check
air_con Klimatizacija check check check
bicycle Bicikl check check cross
sleeper_couchette Spavaći vagon check check cross

Nürnberg do Freiburg emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
20.1kg
Autobus
21.53kg
Let
57.42kg
Automobil
45.94kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Nürnberg do Freiburg?
Karta za autobus od Nürnberg do Freiburg košta 29,42 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 19,98 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Nürnberg do Freiburg?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Nürnberg do Freiburg je 19,98 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Nürnberg i Freiburg ?
Udaljenost od Nürnberg do Freiburg je 287,1 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Nürnberg i Freiburg?
Nürnberg do Freiburg je u prosjeku 5 h i 49 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 4 h i 25 min.
Koji prijevoznici voze od Nürnberg do Freiburg?
Put odNürnberg do Freiburg pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: TGV inOui, FlixTrain, FlixBus
Koliko puta dnevno ide autobus od Nürnberg do Freiburg?
Nürnberg do Freiburg u prosjeku ima 4 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Nürnberg do Freiburg?
Najraniji autobus od Nürnberg do Freiburg polazi na 01:20. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Nürnberg do Freiburg?
Najnoviji autobus od Nürnberg do Freiburg polazi na 23:10. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Nürnberg do Freiburg?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 19,98 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Nürnberg do Freiburg?
U prosjeku ima 2 veza(e) od Nürnberg do Freiburg.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Nürnberg i Freiburg s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Nürnberg i Freiburg je 4 h i 25 min.
Postoji li izravni autobus od Nürnberg do Freiburg?
Da, postoji direktni autobus između Nürnberg i Freiburg.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Nürnberg do Freiburg sautobus?
Putovanje s autobus od Nürnberg do Freiburg stvara 21.53kg emisije CO2.

Idi lokalno s Nürnberg

Popularne rute

Vikend izleti s Nürnberg

Međunarodne rute s Nürnberg i obližnjih područja

Ostala odredišta s Nürnberg

Glavne rute do Freiburg

Povezane rute

Ostale popularne rute