Autobus Zadar - Zagreb cijene od 11,90 €

Početi od
11,90 €
Otkriti

Od Zadar do Zagreb s autobusom

Putovanje od Zadar do Zagreb od strane autobus je 197,35 km i traje 4 h i 2 min. Postoji 27 veza dnevno, s prvim polaskom na 03:30 i posljednjim na 22:15. Moguće je putovati od Zadar do Zagreb preko autobus za samo 11,90 € ili čak 45,98 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 11,90 €.

Najniža cijena11,90 €
Trajanje putovanja4 h i 2 min
Veza po danu27
Najniža cijena11,90 €
Najviša cijena45,98 €
Prvi odlazak03:30
Zadnji odlazak22:15
Udaljenost197,35 km
PolazakZadar
DolazakZagreb
PrijevozniciFlixBus, Arriva

Vremena polaska Autobusa od Zadar do Zagreb

Datum polaska
ponedjeljak, 11. pro 2023.

U koje vrijeme su autobusi na Zagreb?

Da biste dobili od Zadar do Zagreb autobusom će vas odvesti 4 h i 2 min. Prvi polazak je zakazan na 03:30, a posljednji autobus je na 22:15. Prvi autobus na Zagreb ostavlja na 03:30, a zadnji je na rasporedu u 22:15. Putovanje traje u prosjeku 4 h i 2 min, ali najbrže veze se samo 3 h i 30 min.

Usporedite cijene karata od Zadar do Zagreb

Jeftine autobus karte od Zadar do Zagreb
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zadar do Zagreb.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zadar do Zagreb, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zadar do Zagreb.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zadar do Zagreb

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 11,38 € do 15,42 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 26% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zadar do Zagreb

Najjeftinije Zadar - Zagreb autobusne karte mogu se pronaći već za 8,90 € ako imate sreće ili 12,76 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 13,91 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Zagreb autobusom

Ako putujete autobusom na Zagreb, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Arriva je multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusima, vlakovima, tramvajima i vodenim autobusima diljem Europe. Arriva je prijevoznička tvrtka koja posluje u Ujedinjenom Kraljevstvu i kontinentalnoj Europi. Tvrtka je osnovana 1938. godine u Sunderlandu u Engleskoj i od tada je izrasla u jednog od najvećih prijevoznika u Europi. Deutsche Bahn, njemačka nacionalna željeznička kompanija, vlasnik je Arrive. U Ujedinjenom Kraljevstvu pružaju autobusne i željezničke usluge, uključujući legendarne crvene autobuse na kat u Londonu. Također su uspostavili jake tržišne pozicije u zemljama poput Danske, Švedske, Češke i Nizozemske.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Usluge prijevoznika FlixBus, Arriva, Autrotrans od Zadar do Zagreb
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zadar do Zagreb s busom
Sadržaj FlixBus Arriva Autrotrans
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check cross
food_and_drink Hrana i piće check check cross
air_con Klimatizacija check check check
quiet_zone Mirna zona cross check cross
accessibility Pristupačnost cross check cross
bicycle Bicikl cross check check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross check cross

Zadar do Zagreb emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
13.81kg
Autobus
14.8kg
Let
39.47kg
Automobil
31.58kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zadar do Zagreb?
Karta za autobus od Zadar do Zagreb košta 18,42 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 11,90 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zadar do Zagreb?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zadar do Zagreb je 11,90 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zadar i Zagreb ?
Udaljenost od Zadar do Zagreb je 197,35 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zadar i Zagreb?
Zadar do Zagreb je u prosjeku 4 h i 2 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h i 30 min.
Koji prijevoznici voze od Zadar do Zagreb?
Put odZadar do Zagreb pokriva 2 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixBus, Arriva, Autrotrans
Koliko puta dnevno ide autobus od Zadar do Zagreb?
Zadar do Zagreb u prosjeku ima 27 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zadar do Zagreb?
Najraniji autobus od Zadar do Zagreb polazi na 03:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zadar do Zagreb?
Najnoviji autobus od Zadar do Zagreb polazi na 22:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zadar do Zagreb?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 11,90 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zadar do Zagreb?
U prosjeku ima 25 veza(e) od Zadar do Zagreb.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zadar i Zagreb s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zadar i Zagreb je 3 h i 30 min.
Postoji li izravni autobus od Zadar do Zagreb?
Da, postoji direktni autobus između Zadar i Zagreb.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zadar do Zagreb sautobus?
Putovanje s autobus od Zadar do Zagreb stvara 14.8kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zadar

Popularne rute

Vikend izleti s Zadar

Međunarodne rute s Zadar i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zadar

Glavne rute do Zagreb

Povezane rute

Ostale popularne rute