Let Hamburg - Frankfurt na Majni cijene od 139€

Početi od
139€
Otkriti

Od Hamburg do Frankfurt na Majni s letom

Putovanje od Hamburg do Frankfurt na Majni od strane let je 395,4 km i traje 1 h 10 min. Postoji 16 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:00 i posljednjim na 22:55. Moguće je putovati od Hamburg do Frankfurt na Majni preko let za samo 139€ ili čak 558€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 139€.

Najbolja cijena 139€
Trajanje putovanja 1 h 10 min
Veza po danu 16
Najniža cijena 139€
Najviša cijena 558€
Prvi odlazak 07:00
Zadnji odlazak 22:55
Udaljenost 395,4 km
Polazak Hamburg
Dolazak Frankfurt na Majni
Prijevoznici WF, Lufthansa,

Vremena polaska Leta od Hamburg do Frankfurt na Majni

  Sep 21
  404,75€
  24°
  Sep 22
  139€
  19°
  Sep 23
  Više
  15°
  Sep 24
  206€
  17°
  Sep 25
  Više
  18°
  Sep 26
  Više
  19°
  Sep 27
  Više
  20°
  Sep 28
  Više
  19°
  Sep 29
  178€
  18°
  Sep 30
  178€
  20°
  Oct 01
  77,50€
  16°
  Oct 02
  Više
  16°
  Oct 03
  Više
  16°
  Oct 04
  Više
  16°
  Oct 05
  Više
  15°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
24°

Najjeftiniji letovi iz Hamburg u Frankfurt na Majni s virail

Virail pronalazi za vas najjeftinije ulaznice za letove iz Hamburg do Frankfurt na Majni. Ono što morate učiniti je samo odabir datum svog putovanja i virail će usporediti stotine web stranice kako bi pronašli najbolje rješenje za svoj let iz Hamburg u Frankfurt na Majni.

Koliko su low-cost karte za letove iz Hamburg na Frankfurt na Majni?

Ako možete unaprijed rezervirati i fleksibilan s datumima leta, najjeftiniji ulaznice od Hamburg do Frankfurt na Majni su iz 42€.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Hamburg do Frankfurt na Majni

 
Sep 21
četvrtak
24°
19,99€
21,99€
404,75€
Više
Sep 22
petak
19°
23,98€
21,99€
139€
45€
Sep 23
subota
15°
30,94€
21,99€
Više
Više
Sep 24
nedjelja
17°
37,90€
21,99€
206€
29€
Sep 25
ponedjeljak
18°
37,90€
21,99€
Više
Više
Sep 26
utorak
19°
37,90€
21,99€
Više
Više
Sep 27
srijeda
20°
37,90€
21,99€
Više
Više
Jeftine karte od Hamburg do Frankfurt na Majni
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Hamburg do Frankfurt na Majni.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Hamburg do Frankfurt na Majni, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Hamburg do Frankfurt na Majni.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Hamburg do Frankfurt na Majni

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Zračni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 1€ do 296€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 100% na svom putovanju!

Pronađite najbolji dan za putovanje do Frankfurt na Majni avionom

Kada putujete u Frankfurt na Majni avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Aegean Airlines najveći je zračni prijevoznik u Grčkoj koji obavlja domaće i međunarodne letove do više od 150 odredišta. Osnovan 1987. godine, zrakoplovni prijevoznik izrastao je u glavnog igrača na europskom tržištu zrakoplovstva, s flotom od preko 60 zrakoplova i reputacijom usluge visoke kvalitete. Aegean Airlines je član Star Alliancea, globalne mreže zračnih prijevoznika koja uključuje neke od najvećih svjetskih prijevoznika. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući nagradu Skytrax za najboljeg regionalnog zračnog prijevoznika u Europi devet godina zaredom.

Air Europa je španjolski zrakoplovni prijevoznik koji je osnovan 1986. godine. Član je alijanse SkyTeam i obavlja letove do više od 50 odredišta diljem Europe, Amerike, Afrike i Azije. Glavno čvorište zračnog prijevoznika nalazi se u zračnoj luci Adolfo Suárez Madrid–Barajas, a ima i sekundarna čvorišta u zračnoj luci Palma de Mallorca i zračnoj luci Tenerife North. Air Europa upravlja flotom od preko 50 zrakoplova, uključujući Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 i Embraer E195. Zračni prijevoznik nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom SUMA.

Air Serbia je nacionalni zračni prijevoznik Srbije sa sjedištem u Beogradu. Osnovan je 2013. godine kao nasljednik bivšeg nacionalnog prijevoznika Jat Airways. Air Serbia leti do više od 50 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Sjevernoj Americi, s flotom modernih Airbus zrakoplova. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom Etihad Guest. Air Serbia je članica grupe Etihad Airways Partners, koja uključuje nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Zrakoplovna tvrtka je osvojila nekoliko nagrada za svoje usluge i performanse, uključujući najbolju zrakoplovnu tvrtku u istočnoj Europi na dodjeli World Airline Awards.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

Air France je glavni francuski zračni prijevoznik sa sjedištem u Tremblay-en-France. Podružnica je Air France-KLM grupe i osnivač globalnog saveza zrakoplovnih kompanija SkyTeam. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 200 zrakoplova koji opslužuju više od 200 odredišta diljem svijeta. Air France nudi niz klasa putovanja, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku, poslovnu i La Première (prva klasa). Zrakoplovna tvrtka poznata je po visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i mogućnostima zabave tijekom leta. Air France je predan održivosti i proveo je razne inicijative za smanjenje svog utjecaja na okoliš, kao što je ulaganje u zrakoplove s nižom potrošnjom goriva i smanjenje plastike za jednokratnu upotrebu.

British Airways je glavni zračni prijevoznik Ujedinjenog Kraljevstva sa sjedištem u Londonu. Jedan je od najvećih zračnih prijevoznika u Europi i leti u više od 180 svjetskih odredišta. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 1974. godine i od tada je postala glavni igrač u zrakoplovnoj industriji. British Airways poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i širokoj mreži ruta. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 250 zrakoplova, uključujući Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. British Airways je član saveza zračnih prijevoznika Oneworld i ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zračnih prijevoznika.

ITA Airways novi je talijanski zračni prijevoznik koji je osnovan 2021. godine kako bi zamijenio Alitaliu u stečaju. Zračni prijevoznik je u vlasništvu talijanske vlade i cilj mu je pružanje visokokvalitetnih usluga putnicima uz promicanje održivog i odgovornog turizma. ITA Airways planira upravljati flotom modernih zrakoplova i ponuditi niz domaćih i međunarodnih linija. Zrakoplovna tvrtka također se obvezala smanjiti svoj utjecaj na okoliš ulaganjem u zrakoplove s učinkovitom potrošnjom goriva i usvajanjem održivih praksi. Očekuje se da će ITA Airways igrati ključnu ulogu u oporavku talijanske zrakoplovne industrije i pridonijeti gospodarskom rastu zemlje.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika Lufthansa, Wizz Air i Vueling od Hamburg do Frankfurt na Majni
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Hamburg do Frankfurt na Majni s letom
Sadržaj Lufthansa Wizz Air Vueling ITA Airways Aer Lingus Eurowings Austrian Airlines British Airways Air Europa LOT Aegean Airlines Air France Ryanair Air Serbia KLM
WiFi
Prtljaga
Hrana i piće

Hamburg do Frankfurt na Majni emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
0.6kg
Autobus
4.1kg
Let
165.4kg
Automobil
16.0kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Karta za let od Hamburg do Frankfurt na Majni košta 381,98€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 139€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Hamburg do Frankfurt na Majni je 139€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Hamburg i Frankfurt na Majni ?
Udaljenost od Hamburg do Frankfurt na Majni je 395,4 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Hamburg i Frankfurt na Majni?
Hamburg do Frankfurt na Majni je u prosjeku 1 h 50 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 1 h 10 min.
Koji prijevoznici voze od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Put odHamburg do Frankfurt na Majni pokriva 24 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: WF, Lufthansa, Wizz Air, Dba, Emirates Airlines, TUI fly Deutschland, Vueling, ITA Airways, Iberia Airlines, Swiss International Air Lines, SAS Braathens, Aer Lingus, Eurowings, Austrian Airlines, British Airways, Air Europa, LOT, Aegean Airlines, Condor Flugdienst, Air France, Ryanair, Air Serbia, easyJet UK, KLM
Koliko puta dnevno ide let od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Hamburg do Frankfurt na Majni u prosjeku ima 16 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Najraniji let od Hamburg do Frankfurt na Majni polazi na 07:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Najnoviji let od Hamburg do Frankfurt na Majni polazi na 22:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 139€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Hamburg da biste otišli na Frankfurt na Majni. Možete ići s Hamburg i možete stići na Frankfurt.
Koliko izravnih veza ide od Hamburg do Frankfurt na Majni?
U prosjeku ima 11 veza(e) od Hamburg do Frankfurt na Majni.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Hamburg i Frankfurt na Majni s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Hamburg i Frankfurt na Majni je 1 h 10 min.
Postoji li izravni let od Hamburg do Frankfurt na Majni?
Da, postoji direktni let između Hamburg i Frankfurt na Majni.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Hamburg do Frankfurt na Majni slet?
Putovanje s let od Hamburg do Frankfurt na Majni stvara 165.4kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu