Let Osijek - Split cijene od 45,97€

Početi od
45,97€
Otkriti

Od Osijek do Split s letom

Putovanje od Osijek do Split od strane let je 288,9 km i traje 1 h. Postoji 12 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:30 i posljednjim na 22:00. Moguće je putovati od Osijek do Split preko let za samo 45,97€ ili čak 845€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 45,97€.

Najbolja cijena 45,97€
Trajanje putovanja 1 h
Veza po danu 12
Najniža cijena 45,97€
Najviša cijena 845€
Prvi odlazak 07:30
Zadnji odlazak 22:00
Udaljenost 288,9 km
Polazak Osijek
Dolazak Split
Prijevoznici British Airways, Air Senegal International,

Vremena polaska Leta od Osijek do Split

  Sep 21
  Više
  24°
  Sep 22
  45,97€
  30°
  Sep 23
  Više
  31°
  Sep 24
  Više
  21°
  Sep 25
  61€
  18°
  Sep 26
  Više
  23°
  Sep 27
  Više
  24°
  Sep 28
  Više
  25°
  Sep 29
  Više
  25°
  Sep 30
  Više
  25°
  Oct 01
  Više
  26°
  Oct 02
  Više
  24°
  Oct 03
  Više
  17°
  Oct 04
  Više
  21°
  Oct 05
  Više
  23°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
24°

Low-cost letovi iz Osijek u Split na virail

Virail pronalazi za vas najjeftinije ulaznice za letove iz Osijek do Split. Ono što morate učiniti je samo odabir datum svog putovanja i virail će usporediti stotine web stranice kako bi pronašli najbolje rješenje za svoj let iz Osijek u Split.

Koliko su jeftine karte za letove iz Osijek na Split?

Najbolje cijene za letove iz Osijek do Split može biti samo 45,38€ ako mogu unaprijed rezervirati.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Osijek do Split

 
Sep 21
četvrtak
24°
37,90€
40,50€
Više
Sep 22
petak
30°
37,90€
35,54€
45,97€
Sep 23
subota
31°
Više
35,36€
Više
Sep 24
nedjelja
21°
Više
35,17€
Više
Sep 25
ponedjeljak
18°
37,90€
34,99€
61€
Sep 26
utorak
23°
Više
34,99€
Više
Sep 27
srijeda
24°
Više
34,99€
Više
Jeftine karte od Osijek do Split
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Osijek do Split.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Osijek do Split, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Osijek do Split.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Osijek do Split

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Zračni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 60€ do 147€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 59% na svom putovanju!

Pronađite najbolji dan za putovanje do Split avionom

Kada putujete u Split avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

British Airways je glavni zračni prijevoznik Ujedinjenog Kraljevstva sa sjedištem u Londonu. Jedan je od najvećih zračnih prijevoznika u Europi i leti u više od 180 svjetskih odredišta. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 1974. godine i od tada je postala glavni igrač u zrakoplovnoj industriji. British Airways poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i širokoj mreži ruta. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 250 zrakoplova, uključujući Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. British Airways je član saveza zračnih prijevoznika Oneworld i ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zračnih prijevoznika.

Croatia Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Osnovan je 1989. godine i obavlja redovne domaće i međunarodne letove u više od 30 odredišta u Europi. Flotu zrakoplovne kompanije čine zrakoplovi Airbus A319, A320 i Dash 8-Q400. Croatia Airlines članica je Star Alliancea, globalnog saveza zračnih prijevoznika, te ima codeshare ugovore s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, obroke i pića. Croatia Airlines predan je pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog zračnog putovanja svojim klijentima.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika British Airways, Croatia Airlines i Vueling od Osijek do Split
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Osijek do Split s letom
Sadržaj British Airways Croatia Airlines Vueling Wizz Air LOT Lufthansa Ryanair Eurowings
WiFi
Prtljaga
Hrana i piće

Osijek do Split emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
3.1kg
Autobus
20.2kg
Let
806.2kg
Automobil
77.8kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Osijek do Split?
Karta za let od Osijek do Split košta 161,84€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 45,97€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Osijek do Split?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Osijek do Split je 45,97€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Osijek i Split ?
Udaljenost od Osijek do Split je 288,9 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Osijek i Split?
Osijek do Split je u prosjeku 8 h 57 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 1 h.
Koji prijevoznici voze od Osijek do Split?
Put odOsijek do Split pokriva 18 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: British Airways, Air Senegal International, Royal Khmer Airlines, Air Bagan, Norwegian Air Sweden, Condor Flugdienst, Croatia Airlines, Vueling, Wizz Air, President Airlines, SAS Braathens, LOT, Lufthansa, Ryanair, Independent Carrier (ICAR), Swiss International Air Lines, Eurowings, easyJet UK
Koliko puta dnevno ide let od Osijek do Split?
Osijek do Split u prosjeku ima 12 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Osijek do Split?
Najraniji let od Osijek do Split polazi na 07:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Osijek do Split?
Najnoviji let od Osijek do Split polazi na 22:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Osijek do Split?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 45,97€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Osijek do Split?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Osijek da biste otišli na Split. Možete ići s Osijek i možete stići na Spalato, Split.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Osijek i Split s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Osijek i Split je 1 h.
Postoji li izravni let od Osijek do Split?
Da, postoji direktni let između Osijek i Split.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Osijek do Split slet?
Putovanje s let od Osijek do Split stvara 806.2kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu