Let Split - Osijek cijene od 48€

Početi od
48€
Otkriti

Od Split do Osijek s letom

Putovanje od Split do Osijek od strane let je 288,9 km i traje 55 min. Postoji 12 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:15 i posljednjim na 23:50. Moguće je putovati od Split do Osijek preko let za samo 48€ ili čak 447€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 48€.

Najbolja cijena 48€
Trajanje putovanja 55 min
Veza po danu 12
Najniža cijena 48€
Najviša cijena 447€
Prvi odlazak 07:15
Zadnji odlazak 23:50
Udaljenost 288,9 km
Polazak Split
Dolazak Osijek
Prijevoznici Austrian Airlines, British Airways,

Vremena polaska Leta od Split do Osijek

  Sep 21
  Više
  27°
  Sep 22
  Više
  27°
  Sep 23
  Više
  26°
  Sep 24
  Više
  22°
  Sep 25
  Više
  21°
  Sep 26
  Više
  23°
  Sep 27
  Više
  24°
  Sep 28
  Više
  26°
  Sep 29
  Više
  25°
  Sep 30
  Više
  24°
  Oct 01
  Više
  26°
  Oct 02
  Više
  25°
  Oct 03
  Više
  22°
  Oct 04
  Više
  22°
  Oct 05
  Više
  24°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
27°

Najjeftiniji letovi iz Split u Osijek s virail

Pronalaženje najjeftinije ulaznice za letove iz Split do Osijek nikada nije bilo tako lako: umetanjem datum svog putovanja, virail naći stotine jeftini letovi nudi od Split do Osijek. Vi samo trebate odabrati najbolji i rezervirajte svoje putovanje!

Koliko su jeftine karte za letove iz Split na Osijek?

Najbolje cijene za letove iz Split do Osijek može biti samo 56€ ako mogu unaprijed rezervirati.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Split do Osijek

 
Sep 21
četvrtak
27°
39,05€
34,99€
Sep 22
petak
27°
38,08€
44,99€
Sep 23
subota
26°
Više
39,99€
Sep 24
nedjelja
22°
38,08€
34,99€
Sep 25
ponedjeljak
21°
Više
34,99€
Sep 26
utorak
23°
Više
34,99€
Sep 27
srijeda
24°
Više
34,99€
Jeftine karte od Split do Osijek
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Osijek.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Osijek, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Osijek.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Osijek

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Zračni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 56€ do 251€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 78% na svom putovanju!

Pronađite najbolji dan za putovanje do Osijek avionom

Kada putujete u Osijek avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

British Airways je glavni zračni prijevoznik Ujedinjenog Kraljevstva sa sjedištem u Londonu. Jedan je od najvećih zračnih prijevoznika u Europi i leti u više od 180 svjetskih odredišta. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 1974. godine i od tada je postala glavni igrač u zrakoplovnoj industriji. British Airways poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i širokoj mreži ruta. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 250 zrakoplova, uključujući Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. British Airways je član saveza zračnih prijevoznika Oneworld i ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zračnih prijevoznika.

Croatia Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Osnovan je 1989. godine i obavlja redovne domaće i međunarodne letove u više od 30 odredišta u Europi. Flotu zrakoplovne kompanije čine zrakoplovi Airbus A319, A320 i Dash 8-Q400. Croatia Airlines članica je Star Alliancea, globalnog saveza zračnih prijevoznika, te ima codeshare ugovore s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, obroke i pića. Croatia Airlines predan je pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog zračnog putovanja svojim klijentima.

Czech Airlines je nacionalni zrakoplovni prijevoznik Češke Republike sa sjedištem u Pragu. Osnovan je 1923. godine i jedan je od najstarijih zračnih prijevoznika u Europi. Czech Airlines obavlja letove do više od 50 odredišta u Europi, Aziji i na Bliskom istoku, s fokusom na povezivanje Praga s većim gradovima diljem svijeta. Zračni prijevoznik je član alijanse SkyTeam i nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti. Czech Airlines ima flotu modernih zrakoplova, uključujući Airbus A319, A320 i A321, kao i turboelisne ATR 72.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika Austrian Airlines, British Airways i Croatia Airlines od Split do Osijek
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Osijek s letom
Sadržaj Austrian Airlines British Airways Croatia Airlines Vueling Wizz Air Czech Airlines Lufthansa Ryanair KLM Eurowings
WiFi
Prtljaga
Hrana i piće

Split do Osijek emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
4.6kg
Autobus
30.2kg
Let
1,208.6kg
Automobil
116.6kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Split do Osijek?
Karta za let od Split do Osijek košta 137,50€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 48€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do Osijek?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do Osijek je 48€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i Osijek ?
Udaljenost od Split do Osijek je 288,9 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Split i Osijek?
Split do Osijek je u prosjeku 13 h 25 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 55 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Osijek?
Put odSplit do Osijek pokriva 17 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Austrian Airlines, British Airways, Royal Khmer Airlines, Air Senegal International, Air Bagan, Croatia Airlines, Norwegian Air Shuttle, Vueling, Wizz Air, Czech Airlines, Lufthansa, Ryanair, Independent Carrier (ICAR), Dba, KLM, Eurowings, easyJet UK
Koliko puta dnevno ide let od Split do Osijek?
Split do Osijek u prosjeku ima 12 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Split do Osijek?
Najraniji let od Split do Osijek polazi na 07:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Split do Osijek?
Najnoviji let od Split do Osijek polazi na 23:50. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do Osijek?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 48€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Split do Osijek?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Split da biste otišli na Osijek. Možete ići s Split i možete stići na Osijek.
Koliko izravnih veza ide od Split do Osijek?
U prosjeku ima 1 veza(e) od Split do Osijek.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Osijek s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Split i Osijek je 55 min.
Postoji li izravni let od Split do Osijek?
Da, postoji direktni let između Split i Osijek.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Osijek slet?
Putovanje s let od Split do Osijek stvara 1,208.6kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu