Let Split - Zadar cijene od 83,09 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Split do Zadar s letom

Putovanje od Split do Zadar od strane let je 117,76 km i traje 19 h i 23 min. Postoji 66 veza dnevno, s prvim polaskom na 06:15 i posljednjim na 23:55. Moguće je putovati od Split do Zadar preko let za samo 83,09 € ili čak 1.943,00 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 83,09 €.

Najniža cijena83,09 €
Trajanje putovanja19 h i 23 min
Veza po danu66
Najniža cijena83,09 €
Najviša cijena1.943,00 €
Prvi odlazak06:15
Zadnji odlazak23:55
Udaljenost117,76 km
PolazakSplit
DolazakZadar
PrijevozniciLufthansa, Jet2.comViše

Vremena polaska Leta od Split do Zadar

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Nađi low-cost letovi iz Split na Zadar na virail

Virail pronalazi za vas najjeftinije ulaznice za letove iz Split do Zadar. Ono što morate učiniti je samo odabir datum svog putovanja i virail će usporediti stotine web stranice kako bi pronašli najbolje rješenje za svoj let iz Split u Zadar.

Koje su cijene za zrakoplovne karte iz Split na Zadar?

Rezervirajte unaprijed i fleksibilne datume možete pronaći jeftini ulaznice od Split do Zadar i za samo 83,09 €.

Kada su prvi i posljednji letovi iz Split na Zadar?

Prvi letovi za Zadar je na rasporedu u 06:15 i posljednji napušta Split je na 23:55. Najbrži izravni letovi iz Split Zadar da se samo 2 h i 10 min.

Koji zračne luke možete otići i gdje su letovi zemljište u Zadar?

Zračne luke je služio u po letova iz Split do Zadar su Split, Autobusni Kolodvor,Split Predgrade,Split. i Zadar Airport (ZAD),Zadar Liburnska,Zadar, Autobusni kolodvor.

Usporedite cijene karata od Split do Zadar

Jeftine let karte od Split do Zadar
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Zadar.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Zadar, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Zadar.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Zadar

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Zračni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 96,56 € do 215,23 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 55% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezervirati jeftine avio karte od Split do Zadar

Najjeftinije Split - Zadar karte za let možete pronaći već od 59,27 € ako imate sreće ili 87,85 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 136,78 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Zadar avionom

Kada putujete u Zadar avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Aegean Airlines najveći je zračni prijevoznik u Grčkoj koji obavlja domaće i međunarodne letove do više od 150 odredišta. Osnovan 1987. godine, zrakoplovni prijevoznik izrastao je u glavnog igrača na europskom tržištu zrakoplovstva, s flotom od preko 60 zrakoplova i reputacijom usluge visoke kvalitete. Aegean Airlines je član Star Alliancea, globalne mreže zračnih prijevoznika koja uključuje neke od najvećih svjetskih prijevoznika. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući nagradu Skytrax za najboljeg regionalnog zračnog prijevoznika u Europi devet godina zaredom.

Air France je glavni francuski zračni prijevoznik sa sjedištem u Tremblay-en-France. Podružnica je Air France-KLM grupe i osnivač globalnog saveza zrakoplovnih kompanija SkyTeam. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 200 zrakoplova koji opslužuju više od 200 odredišta diljem svijeta. Air France nudi niz klasa putovanja, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku, poslovnu i La Première (prva klasa). Zrakoplovna tvrtka poznata je po visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i mogućnostima zabave tijekom leta. Air France je predan održivosti i proveo je razne inicijative za smanjenje svog utjecaja na okoliš, kao što je ulaganje u zrakoplove s nižom potrošnjom goriva i smanjenje plastike za jednokratnu upotrebu.

Air Serbia je nacionalni zračni prijevoznik Srbije sa sjedištem u Beogradu. Osnovan je 2013. godine kao nasljednik bivšeg nacionalnog prijevoznika Jat Airways. Air Serbia leti do više od 50 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Sjevernoj Americi, s flotom modernih Airbus zrakoplova. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom Etihad Guest. Air Serbia je članica grupe Etihad Airways Partners, koja uključuje nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Zrakoplovna tvrtka je osvojila nekoliko nagrada za svoje usluge i performanse, uključujući najbolju zrakoplovnu tvrtku u istočnoj Europi na dodjeli World Airline Awards.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

British Airways je glavni zračni prijevoznik Ujedinjenog Kraljevstva sa sjedištem u Londonu. Jedan je od najvećih zračnih prijevoznika u Europi i leti u više od 180 svjetskih odredišta. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 1974. godine i od tada je postala glavni igrač u zrakoplovnoj industriji. British Airways poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i širokoj mreži ruta. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 250 zrakoplova, uključujući Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. British Airways je član saveza zračnih prijevoznika Oneworld i ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zračnih prijevoznika.

Brussels Airlines je glavni belgijski zrakoplovni prijevoznik sa sjedištem u Bruxellesu. Obavlja letove do više od 100 odredišta u Europi, Africi, Sjevernoj Americi i Aziji. Zračni prijevoznik osnovan je 2006. godine i član je Star Alliancea. Brussels Airlines poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, modernoj floti i predanosti održivosti. Nudi niz klasa putovanja, uključujući Economy, Business i Premium Economy. Zrakoplovna tvrtka također ima program vjernosti pod nazivom Miles & More, koji putnicima omogućuje da zarade i iskoriste milje za letove, nadogradnje i druge nagrade. Brussels Airlines je podružnica Lufthansa grupe.

Bulgaria Air je nacionalni zračni prijevoznik Bugarske sa sjedištem u Sofiji. Obavlja redovite letove do više od 20 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Africi. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine i ima flotu od 10 zrakoplova, uključujući Airbus A319 i Embraer E190. Bulgaria Air nudi sjedala u ekonomskoj i poslovnoj klasi, kao i program za česte putnike pod nazivom Fly More. Zrakoplovna tvrtka ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija, uključujući Air France, KLM i Alitalia. Bulgaria Air je član Međunarodnog udruženja zračnog prometa (IATA) i Udruženja europskih zračnih prijevoznika (AEA).

Croatia Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Osnovan je 1989. godine i obavlja redovne domaće i međunarodne letove u više od 30 odredišta u Europi. Flotu zrakoplovne kompanije čine zrakoplovi Airbus A319, A320 i Dash 8-Q400. Croatia Airlines članica je Star Alliancea, globalnog saveza zračnih prijevoznika, te ima codeshare ugovore s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, obroke i pića. Croatia Airlines predan je pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog zračnog putovanja svojim klijentima.

Czech Airlines je nacionalni zrakoplovni prijevoznik Češke Republike sa sjedištem u Pragu. Osnovan je 1923. godine i jedan je od najstarijih zračnih prijevoznika u Europi. Czech Airlines obavlja letove do više od 50 odredišta u Europi, Aziji i na Bliskom istoku, s fokusom na povezivanje Praga s većim gradovima diljem svijeta. Zračni prijevoznik je član alijanse SkyTeam i nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti. Czech Airlines ima flotu modernih zrakoplova, uključujući Airbus A319, A320 i A321, kao i turboelisne ATR 72.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

Turkish Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Turske sa sjedištem u Istanbulu. Obavlja redovite letove do više od 300 odredišta u Europi, Aziji, Africi i Americi, što ga čini jednim od najvećih zračnih prijevoznika na svijetu po broju odredišta koja poslužuje. Turkish Airlines osvojio je brojne nagrade za svoje usluge, uključujući "Najbolji zrakoplovni prijevoznik u Europi" šest godina zaredom od 2011. do 2016. Zračni prijevoznik upravlja modernom flotom od preko 350 zrakoplova, uključujući Airbusove A320s, A330s, A340s, A350s i Boeing 737., 777. i 787. Turkish Airlines je član Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika Lufthansa, Air France, Vueling od Split do Zadar
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Zadar s planeom
Sadržaj Lufthansa Air France Vueling KLM Eurowings Austrian Airlines Czech Airlines Air Serbia Brussels Airlines British Airways Aer Lingus Turkish Airlines Croatia Airlines Ryanair Luxair Finnair Wizz Air LOT Aegean Airlines Bulgaria Air ITA Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check check check check check check check check check check cross check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check cross cross cross cross check cross check cross check check check check check check cross check check check check check

Split do Zadar emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
8.24kg
Autobus
8.83kg
Let
23.55kg
Automobil
18.84kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Split do Zadar?
Karta za let od Split do Zadar košta 373,45 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 83,09 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do Zadar?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do Zadar je 83,09 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i Zadar ?
Udaljenost od Split do Zadar je 117,76 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Split i Zadar?
Split do Zadar je u prosjeku 19 h i 23 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 10 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Zadar?
Put odSplit do Zadar pokriva 41 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Lufthansa, Jet2.com, Air France, Norwegian Air Sweden, Air Senegal International, Vueling, Independent Carrier (ICAR), KLM, Aero Asia International, Eurowings, HV, Austrian Airlines, Czech Airlines, Condor Flugdienst, Air Serbia, Brussels Airlines, easyJet UK, British Airways, Aer Lingus, Turkish Airlines, Air Bagan, Croatia Airlines, President Airlines, Ryanair, Luxair, Aero Services Executive, Finnair, Swiss International Air Lines, African Safari Airways, SAS Braathens, Dba, Wizz Air, KS, LOT, Royal Khmer Airlines, Air Baltic, Iberia Airlines, Aegean Airlines, Bulgaria Air, XZ, Norwegian Air Shuttle, ITA Airways
Koliko puta dnevno ide let od Split do Zadar?
Split do Zadar u prosjeku ima 66 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Split do Zadar?
Najraniji let od Split do Zadar polazi na 06:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Split do Zadar?
Najnoviji let od Split do Zadar polazi na 23:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do Zadar?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 83,09 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Zadar s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Split i Zadar je 2 h i 10 min.
Postoji li izravni let od Split do Zadar?
Da, postoji direktni let između Split i Zadar.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Zadar slet?
Putovanje s let od Split do Zadar stvara 23.55kg emisije CO2.

Idi lokalno s Split

Popularne rute

Vikend izleti s Split

Međunarodne rute s Split i obližnjih područja

Ostala odredišta s Split

Glavne rute do Zadar

Povezane rute

Ostale popularne rute