Let Zadar - Split cijene od 59,19 €

Početi od
59,19 €

Od Zadar do Split s letom

Putovanje od Zadar do Split od strane let je 117,76 km i traje 18 h i 33 min. Postoji 62 veza dnevno, s prvim polaskom na 06:00 i posljednjim na 23:15. Moguće je putovati od Zadar do Split preko let za samo 59,19 € ili čak 1.309,15 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 59,19 €.

Najniža cijena59,19 €
Trajanje putovanja18 h i 33 min
Veza po danu62
Najniža cijena59,19 €
Najviša cijena1.309,15 €
Prvi odlazak06:00
Zadnji odlazak23:15
Udaljenost117,76 km
PolazakZadar
DolazakSplit
PrijevozniciCroatia Airlines, Condor FlugdienstViše

Vremena polaska Leta od Zadar do Split

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

Najjeftiniji letovi iz Zadar u Split s virail

Pronalaženje najjeftinije ulaznice za letove iz Zadar do Split nikada nije bilo tako lako: umetanjem datum svog putovanja, virail naći stotine jeftini letovi nudi od Zadar do Split. Vi samo trebate odabrati najbolji i rezervirajte svoje putovanje!

Koliko su najjeftinije ulaznice za letove iz Zadar na Split?

Kada low-cost karte dostupne možete uštedjeti mnogo novca, ali ne zaboravite da bude fleksibilan i rezervirajte unaprijed: možete dobiti jeftini ulaznice od Zadar do Split od 59,19 €.

Koliko dugo će trajati od Zadar do Split avionom?

Da bi došli do Split avionom ona će vas odvesti u prosjeku 18 h i 33 min. Izravni letovi iz Zadar Split da vam barem 2 h i 10 min do Split.

Koji zračne luke su istovremeno poslužuje bijegom iz Zadar na Split?

Zračne luke u Zadar i Split su redom i .

Usporedite cijene karata od Zadar do Split

Jeftine let karte od Zadar do Split
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zadar do Split.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zadar do Split, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zadar do Split.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zadar do Split

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Zračni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 73,25 € do 244,35 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 70% na svom putovanju!

Pronađite najbolji dan za putovanje do Split avionom

Kada putujete u Split avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Aegean Airlines najveći je zračni prijevoznik u Grčkoj koji obavlja domaće i međunarodne letove do više od 150 odredišta. Osnovan 1987. godine, zrakoplovni prijevoznik izrastao je u glavnog igrača na europskom tržištu zrakoplovstva, s flotom od preko 60 zrakoplova i reputacijom usluge visoke kvalitete. Aegean Airlines je član Star Alliancea, globalne mreže zračnih prijevoznika koja uključuje neke od najvećih svjetskih prijevoznika. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući nagradu Skytrax za najboljeg regionalnog zračnog prijevoznika u Europi devet godina zaredom.

Air Europa je španjolski zrakoplovni prijevoznik koji je osnovan 1986. godine. Član je alijanse SkyTeam i obavlja letove do više od 50 odredišta diljem Europe, Amerike, Afrike i Azije. Glavno čvorište zračnog prijevoznika nalazi se u zračnoj luci Adolfo Suárez Madrid–Barajas, a ima i sekundarna čvorišta u zračnoj luci Palma de Mallorca i zračnoj luci Tenerife North. Air Europa upravlja flotom od preko 50 zrakoplova, uključujući Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 i Embraer E195. Zračni prijevoznik nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom SUMA.

Air France je glavni francuski zračni prijevoznik sa sjedištem u Tremblay-en-France. Podružnica je Air France-KLM grupe i osnivač globalnog saveza zrakoplovnih kompanija SkyTeam. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 200 zrakoplova koji opslužuju više od 200 odredišta diljem svijeta. Air France nudi niz klasa putovanja, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku, poslovnu i La Première (prva klasa). Zrakoplovna tvrtka poznata je po visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i mogućnostima zabave tijekom leta. Air France je predan održivosti i proveo je razne inicijative za smanjenje svog utjecaja na okoliš, kao što je ulaganje u zrakoplove s nižom potrošnjom goriva i smanjenje plastike za jednokratnu upotrebu.

Air Serbia je nacionalni zračni prijevoznik Srbije sa sjedištem u Beogradu. Osnovan je 2013. godine kao nasljednik bivšeg nacionalnog prijevoznika Jat Airways. Air Serbia leti do više od 50 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Sjevernoj Americi, s flotom modernih Airbus zrakoplova. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom Etihad Guest. Air Serbia je članica grupe Etihad Airways Partners, koja uključuje nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Zrakoplovna tvrtka je osvojila nekoliko nagrada za svoje usluge i performanse, uključujući najbolju zrakoplovnu tvrtku u istočnoj Europi na dodjeli World Airline Awards.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

British Airways je glavni zračni prijevoznik Ujedinjenog Kraljevstva sa sjedištem u Londonu. Jedan je od najvećih zračnih prijevoznika u Europi i leti u više od 180 svjetskih odredišta. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 1974. godine i od tada je postala glavni igrač u zrakoplovnoj industriji. British Airways poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i širokoj mreži ruta. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 250 zrakoplova, uključujući Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. British Airways je član saveza zračnih prijevoznika Oneworld i ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zračnih prijevoznika.

Brussels Airlines je glavni belgijski zrakoplovni prijevoznik sa sjedištem u Bruxellesu. Obavlja letove do više od 100 odredišta u Europi, Africi, Sjevernoj Americi i Aziji. Zračni prijevoznik osnovan je 2006. godine i član je Star Alliancea. Brussels Airlines poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, modernoj floti i predanosti održivosti. Nudi niz klasa putovanja, uključujući Economy, Business i Premium Economy. Zrakoplovna tvrtka također ima program vjernosti pod nazivom Miles & More, koji putnicima omogućuje da zarade i iskoriste milje za letove, nadogradnje i druge nagrade. Brussels Airlines je podružnica Lufthansa grupe.

Bulgaria Air je nacionalni zračni prijevoznik Bugarske sa sjedištem u Sofiji. Obavlja redovite letove do više od 20 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Africi. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 2002. godine i ima flotu od 10 zrakoplova, uključujući Airbus A319 i Embraer E190. Bulgaria Air nudi sjedala u ekonomskoj i poslovnoj klasi, kao i program za česte putnike pod nazivom Fly More. Zrakoplovna tvrtka ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija, uključujući Air France, KLM i Alitalia. Bulgaria Air je član Međunarodnog udruženja zračnog prometa (IATA) i Udruženja europskih zračnih prijevoznika (AEA).

Croatia Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Osnovan je 1989. godine i obavlja redovne domaće i međunarodne letove u više od 30 odredišta u Europi. Flotu zrakoplovne kompanije čine zrakoplovi Airbus A319, A320 i Dash 8-Q400. Croatia Airlines članica je Star Alliancea, globalnog saveza zračnih prijevoznika, te ima codeshare ugovore s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, obroke i pića. Croatia Airlines predan je pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog zračnog putovanja svojim klijentima.

Czech Airlines je nacionalni zrakoplovni prijevoznik Češke Republike sa sjedištem u Pragu. Osnovan je 1923. godine i jedan je od najstarijih zračnih prijevoznika u Europi. Czech Airlines obavlja letove do više od 50 odredišta u Europi, Aziji i na Bliskom istoku, s fokusom na povezivanje Praga s većim gradovima diljem svijeta. Zračni prijevoznik je član alijanse SkyTeam i nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti. Czech Airlines ima flotu modernih zrakoplova, uključujući Airbus A319, A320 i A321, kao i turboelisne ATR 72.

ITA Airways novi je talijanski zračni prijevoznik koji je osnovan 2021. godine kako bi zamijenio Alitaliu u stečaju. Zračni prijevoznik je u vlasništvu talijanske vlade i cilj mu je pružanje visokokvalitetnih usluga putnicima uz promicanje održivog i odgovornog turizma. ITA Airways planira upravljati flotom modernih zrakoplova i ponuditi niz domaćih i međunarodnih linija. Zrakoplovna tvrtka također se obvezala smanjiti svoj utjecaj na okoliš ulaganjem u zrakoplove s učinkovitom potrošnjom goriva i usvajanjem održivih praksi. Očekuje se da će ITA Airways igrati ključnu ulogu u oporavku talijanske zrakoplovne industrije i pridonijeti gospodarskom rastu zemlje.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

Turkish Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Turske sa sjedištem u Istanbulu. Obavlja redovite letove do više od 300 odredišta u Europi, Aziji, Africi i Americi, što ga čini jednim od najvećih zračnih prijevoznika na svijetu po broju odredišta koja poslužuje. Turkish Airlines osvojio je brojne nagrade za svoje usluge, uključujući "Najbolji zrakoplovni prijevoznik u Europi" šest godina zaredom od 2011. do 2016. Zračni prijevoznik upravlja modernom flotom od preko 350 zrakoplova, uključujući Airbusove A320s, A330s, A340s, A350s i Boeing 737., 777. i 787. Turkish Airlines je član Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika Croatia Airlines, Czech Airlines, LOT od Zadar do Split
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zadar do Split s planeom
Sadržaj Croatia Airlines Czech Airlines LOT Lufthansa Aegean Airlines Austrian Airlines Eurowings Air Serbia Aer Lingus ITA Airways Air France Brussels Airlines Bulgaria Air Ryanair KLM Air Europa Turkish Airlines Wizz Air Finnair Iberia Express Vueling British Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check check check check check check check check check check check check check cross check check check
food_and_drink Hrana i piće check cross check check check check cross check check check cross cross check check cross cross check check cross cross cross check

Zadar do Split emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
8.24kg
Autobus
8.83kg
Let
23.55kg
Automobil
18.84kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Zadar do Split?
Karta za let od Zadar do Split košta 324,59 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 59,19 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zadar do Split?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zadar do Split je 59,19 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zadar i Split ?
Udaljenost od Zadar do Split je 117,76 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Zadar i Split?
Zadar do Split je u prosjeku 18 h i 33 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 10 min.
Koji prijevoznici voze od Zadar do Split?
Put odZadar do Split pokriva 43 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Croatia Airlines, Condor Flugdienst, SAS Braathens, Czech Airlines, President Airlines, LOT, easyJet UK, Air Baltic, Lufthansa, Aegean Airlines, Independent Carrier (ICAR), XZ, Austrian Airlines, TUI fly Belgium, Eurowings, Air Serbia, Aero Services Executive, Aer Lingus, ITA Airways, Air France, Brussels Airlines, HV, Bulgaria Air, Air Bagan, Air Senegal International, Swiss International Air Lines, Ryanair, Jet2.com, KLM, Air Europa, Turkish Airlines, Wizz Air, Finnair, Iberia Express, African Safari Airways, Norwegian Air Sweden, Iberia Airlines, Vueling, Royal Khmer Airlines, Dba, Norwegian Air Shuttle, KS, British Airways, Xr
Koliko puta dnevno ide let od Zadar do Split?
Zadar do Split u prosjeku ima 62 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Zadar do Split?
Najraniji let od Zadar do Split polazi na 06:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Zadar do Split?
Najnoviji let od Zadar do Split polazi na 23:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zadar do Split?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 59,19 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zadar do Split?
Postoje 3 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zadar da biste otišli na Split. Možete ići s Zadar Autobusni kolodvor, Zadar Airport, Zadar Arsenal building i možete stići na Split Predgrađe, Split., Split Autobusni Kolodvor.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zadar i Split s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Zadar i Split je 2 h i 10 min.
Postoji li izravni let od Zadar do Split?
Da, postoji direktni let između Zadar i Split.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zadar do Split slet?
Putovanje s let od Zadar do Split stvara 23.55kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zadar

Popularne rute

Vikend izleti s Zadar

Međunarodne rute s Zadar i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zadar

Glavne rute do Split

Povezane rute

Ostale popularne rute