Let Salzburg - Klagenfurt cijene od 200,00 €

17/06/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

Osigurajte svoju ulaznicu danas i iskoristite najbolje ponude!

Danas Više
Sutra Više
2 dana Više
3 dana Više

Od Salzburg do Klagenfurt s letom

Putovanje od Salzburg do Klagenfurt od strane let je 161,85 km i traje 24 h i 4 min. Postoji 18 veza dnevno, s prvim polaskom na 06:00 i posljednjim na 20:40. Moguće je putovati od Salzburg do Klagenfurt preko let za samo 200,00 € ili čak 990,00 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 200,00 €.

Najniža cijena200,00 €
Trajanje putovanja24 h i 4 min
Veza po danu18
Najniža cijena200,00 €
Najviša cijena990,00 €
Prvi odlazak06:00
Zadnji odlazak20:40
Udaljenost161,85 km
PolazakSalzburg
DolazakKlagenfurt
PrijevozniciWizz Air, Air EuropaViše

Vremena polaska Leta od Salzburg do Klagenfurt

Datum polaska
ponedjeljak, 17. lip 2024.

Nađi jeftine letove iz Salzburg u Klagenfurt s virail

Virail je potraga platforma pronaći najbolje travel rješenje, usporedbom stotine ponude od različitih web stranice kako bi pronašli jeftini ulaznice za letove iz Salzburg do Klagenfurt. Nakon što odaberete datum svog putovanja, samo ćete morati filtrirati rezultate i pronaći svoj jeftini let ulaznice za Klagenfurt.

Koliko su low-cost karte za letove iz Salzburg na Klagenfurt?

Cijene za jeftine karte za letove iz Salzburg do Klagenfurt lako pronaći ako unaprijed rezervirati: minimalna cijena koju mogu dobiti je 200,00 €.

Kada je prvi let na Klagenfurt otići?

Prvi let iz Salzburg na Klagenfurt ostavlja na 06:00, a posljednja je u 20:40. Izravni letovi iz Salzburg Klagenfurt da vam barem 7 h i 0 min do Klagenfurt.

Odakle letovi iz Salzburg na Klagenfurt otići iz te u kojem zračne luke oni zemlju?

Letovi iz Salzburg dopustu iz Salzburg Airport,Salzburg Gnigl Bahnhof,Salzburg Hbf,Salzburg South i zemljišta u Klagenfurt na Klagenfurt Airport, KLU,Klagenfurt, Hbf,Klagenfurt Ostbf.

Prikaži potpuni opisSakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Salzburg do Klagenfurt

Jeftine let karte od Salzburg do Klagenfurt
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Salzburg do Klagenfurt.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Salzburg do Klagenfurt, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Salzburg do Klagenfurt.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Salzburg do Klagenfurt

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Najbolje vrijeme za rezervirati jeftine avio karte od Salzburg do Klagenfurt

Najjeftinije Salzburg - Klagenfurt karte za let možete pronaći već od 235,14 € ako imate sreće ili 280,99 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 309,62 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Klagenfurt avionom

Kada putujete u Klagenfurt avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Aegean Airlines najveći je zračni prijevoznik u Grčkoj koji obavlja domaće i međunarodne letove do više od 150 odredišta. Osnovan 1987. godine, zrakoplovni prijevoznik izrastao je u glavnog igrača na europskom tržištu zrakoplovstva, s flotom od preko 60 zrakoplova i reputacijom usluge visoke kvalitete. Aegean Airlines je član Star Alliancea, globalne mreže zračnih prijevoznika koja uključuje neke od najvećih svjetskih prijevoznika. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući nagradu Skytrax za najboljeg regionalnog zračnog prijevoznika u Europi devet godina zaredom.

Air Europa je španjolski zrakoplovni prijevoznik koji je osnovan 1986. godine. Član je alijanse SkyTeam i obavlja letove do više od 50 odredišta diljem Europe, Amerike, Afrike i Azije. Glavno čvorište zračnog prijevoznika nalazi se u zračnoj luci Adolfo Suárez Madrid–Barajas, a ima i sekundarna čvorišta u zračnoj luci Palma de Mallorca i zračnoj luci Tenerife North. Air Europa upravlja flotom od preko 50 zrakoplova, uključujući Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 i Embraer E195. Zračni prijevoznik nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom SUMA.

Air Serbia je nacionalni zračni prijevoznik Srbije sa sjedištem u Beogradu. Osnovan je 2013. godine kao nasljednik bivšeg nacionalnog prijevoznika Jat Airways. Air Serbia leti do više od 50 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Sjevernoj Americi, s flotom modernih Airbus zrakoplova. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom Etihad Guest. Air Serbia je članica grupe Etihad Airways Partners, koja uključuje nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Zrakoplovna tvrtka je osvojila nekoliko nagrada za svoje usluge i performanse, uključujući najbolju zrakoplovnu tvrtku u istočnoj Europi na dodjeli World Airline Awards.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

British Airways je glavni zračni prijevoznik Ujedinjenog Kraljevstva sa sjedištem u Londonu. Jedan je od najvećih zračnih prijevoznika u Europi i leti u više od 180 svjetskih odredišta. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 1974. godine i od tada je postala glavni igrač u zrakoplovnoj industriji. British Airways poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i širokoj mreži ruta. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 250 zrakoplova, uključujući Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. British Airways je član saveza zračnih prijevoznika Oneworld i ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zračnih prijevoznika.

Brussels Airlines je glavni belgijski zrakoplovni prijevoznik sa sjedištem u Bruxellesu. Obavlja letove do više od 100 odredišta u Europi, Africi, Sjevernoj Americi i Aziji. Zračni prijevoznik osnovan je 2006. godine i član je Star Alliancea. Brussels Airlines poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, modernoj floti i predanosti održivosti. Nudi niz klasa putovanja, uključujući Economy, Business i Premium Economy. Zrakoplovna tvrtka također ima program vjernosti pod nazivom Miles & More, koji putnicima omogućuje da zarade i iskoriste milje za letove, nadogradnje i druge nagrade. Brussels Airlines je podružnica Lufthansa grupe.

Czech Airlines je nacionalni zrakoplovni prijevoznik Češke Republike sa sjedištem u Pragu. Osnovan je 1923. godine i jedan je od najstarijih zračnih prijevoznika u Europi. Czech Airlines obavlja letove do više od 50 odredišta u Europi, Aziji i na Bliskom istoku, s fokusom na povezivanje Praga s većim gradovima diljem svijeta. Zračni prijevoznik je član alijanse SkyTeam i nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti. Czech Airlines ima flotu modernih zrakoplova, uključujući Airbus A319, A320 i A321, kao i turboelisne ATR 72.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

ÖBB je kratica za Österreichische Bundesbahnen, što je Austrijska savezna željeznica. ÖBB pruža usluge putničkog vlaka diljem Austrije i šire, s vezama sa susjednim zemljama kao što su Njemačka, Švicarska, Italija i Češka. ÖBB je poznat po visokokvalitetnoj usluzi, modernim vlakovima i razgranatoj željezničkoj mreži.

Turkish Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Turske sa sjedištem u Istanbulu. Obavlja redovite letove do više od 300 odredišta u Europi, Aziji, Africi i Americi, što ga čini jednim od najvećih zračnih prijevoznika na svijetu po broju odredišta koja poslužuje. Turkish Airlines osvojio je brojne nagrade za svoje usluge, uključujući "Najbolji zrakoplovni prijevoznik u Europi" šest godina zaredom od 2011. do 2016. Zračni prijevoznik upravlja modernom flotom od preko 350 zrakoplova, uključujući Airbusove A320s, A330s, A340s, A350s i Boeing 737., 777. i 787. Turkish Airlines je član Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika Wizz Air, Air Europa, Air Serbia od Salzburg do Klagenfurt
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Salzburg do Klagenfurt s planeom
Sadržaj Wizz Air Air Europa Air Serbia Vueling Czech Airlines Eurowings Ryanair Lufthansa Brussels Airlines LOT Aegean Airlines ÖBB Austrian Airlines Turkish Airlines British Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check cross check cross cross cross check check cross check check check check check check
quiet_zone Mirna zona cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
power_sockets Strujne utičnice cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
accessibility Pristupačnost cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
air_con Klimatizacija cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
bicycle Bicikl cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross
sleeper_couchette Spavaći vagon cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross cross check cross cross cross

Salzburg do Klagenfurt emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
11.33kg
Autobus
12.14kg
Let
32.37kg
Automobil
25.9kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Salzburg do Klagenfurt?
Karta za let od Salzburg do Klagenfurt košta 549,88 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 200,00 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Salzburg do Klagenfurt?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Salzburg do Klagenfurt je 200,00 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Salzburg i Klagenfurt ?
Udaljenost od Salzburg do Klagenfurt je 161,85 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Salzburg i Klagenfurt?
Salzburg do Klagenfurt je u prosjeku 24 h i 4 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 7 h i 0 min.
Koji prijevoznici voze od Salzburg do Klagenfurt?
Put odSalzburg do Klagenfurt pokriva 20 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Wizz Air, Air Europa, Air Serbia, Air Baltic, Vueling, Czech Airlines, Eurowings, Ryanair, Lufthansa, Brussels Airlines, LOT, Big Sky Airlines, Aegean Airlines, Aus-Air, Condor Flugdienst, ÖBB, Austrian Airlines, Turkish Airlines, British Airways, Air Fiji, easyJet UK
Koliko puta dnevno ide let od Salzburg do Klagenfurt?
Salzburg do Klagenfurt u prosjeku ima 18 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Salzburg do Klagenfurt?
Najraniji let od Salzburg do Klagenfurt polazi na 06:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Salzburg do Klagenfurt?
Najnoviji let od Salzburg do Klagenfurt polazi na 20:40. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Salzburg do Klagenfurt?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 200,00 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Salzburg i Klagenfurt s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Salzburg i Klagenfurt je 7 h i 0 min.
Postoji li izravni let od Salzburg do Klagenfurt?
Da, postoji direktni let između Salzburg i Klagenfurt.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Salzburg do Klagenfurt slet?
Putovanje s let od Salzburg do Klagenfurt stvara 32.37kg emisije CO2.

Idi lokalno s Salzburg

Popularne rute

Vikend izleti s Salzburg

Međunarodne rute s Salzburg i obližnjih područja

Ostala odredišta s Salzburg

Glavne rute do Klagenfurt

Povezane rute

Ostale popularne rute