Let Split - Zagreb cijene od 48€

Početi od
48€
Otkriti

Od Split do Zagreb s letom

Putovanje od Split do Zagreb od strane let je 258,9 km i traje 45 min. Postoji 4 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:15 i posljednjim na 23:50. Moguće je putovati od Split do Zagreb preko let za samo 48€ ili čak 896€. Najbolja cijena za ovo putovanje je 48€.

Najbolja cijena 48€
Trajanje putovanja 45 min
Veza po danu 4
Najniža cijena 48€
Najviša cijena 896€
Prvi odlazak 07:15
Zadnji odlazak 23:50
Udaljenost 258,9 km
Polazak Split
Dolazak Zagreb
Prijevoznici Air Bagan, Croatia Airlines,

Vremena polaska Leta od Split do Zagreb

  Sep 21
  83€
  27°
  Sep 22
  83€
  27°
  Sep 23
  75,13€
  26°
  Sep 24
  83€
  22°
  Sep 25
  84€
  21°
  Sep 26
  84,50€
  23°
  Sep 27
  76€
  24°
  Sep 28
  83€
  26°
  Sep 29
  88€
  25°
  Sep 30
  83€
  24°
  Oct 01
  76€
  26°
  Oct 02
  75€
  25°
  Oct 03
  81€
  22°
  Oct 04
  66€
  22°
  Oct 05
  57€
  24°
Departure date
Thursday,Sep 21 2023
27°

Nađi jeftine letove iz Split u Zagreb s virail

Virail je potraga platforma pronaći najbolje travel rješenje, usporedbom stotine ponude od različitih web stranice kako bi pronašli jeftini ulaznice za letove iz Split do Zagreb. Nakon što odaberete datum svog putovanja, samo ćete morati filtrirati rezultate i pronaći svoj jeftini let ulaznice za Zagreb.

Koliko su low-cost karte za letove iz Split na Zagreb?

Ako možete unaprijed rezervirati i fleksibilan s datumima leta, najjeftiniji ulaznice od Split do Zagreb su iz 45,75€.

Prikaži potpuni opis Sakrij potpuni opis

Usporedite cijene karata od Split do Zagreb

 
Sep 21
četvrtak
27°
15,10€
21,99€
83€
Sep 22
petak
27°
15,10€
19,99€
83€
Sep 23
subota
26°
15,10€
20,44€
75,13€
Sep 24
nedjelja
22°
15,10€
19,99€
83€
Sep 25
ponedjeljak
21°
15,10€
19,99€
84€
Sep 26
utorak
23°
15,10€
17,24€
84,50€
Sep 27
srijeda
24°
15,10€
17,99€
76€
Jeftine karte od Split do Zagreb
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Split do Zagreb.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Split do Zagreb, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Split do Zagreb.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do

Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Split do Zagreb

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak
  utorak
  srijeda
  četvrtak
  petak
  subota
  nedjelja
  ponedjeljak

Cijena kako se približava datum polaska

Zračni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 47€ do 216€, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 78% na svom putovanju!

Pronađite najbolji dan za putovanje do Zagreb avionom

Kada putujete u Zagreb avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Air Serbia je nacionalni zračni prijevoznik Srbije sa sjedištem u Beogradu. Osnovan je 2013. godine kao nasljednik bivšeg nacionalnog prijevoznika Jat Airways. Air Serbia leti do više od 50 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Sjevernoj Americi, s flotom modernih Airbus zrakoplova. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom Etihad Guest. Air Serbia je članica grupe Etihad Airways Partners, koja uključuje nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Zrakoplovna tvrtka je osvojila nekoliko nagrada za svoje usluge i performanse, uključujući najbolju zrakoplovnu tvrtku u istočnoj Europi na dodjeli World Airline Awards.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

Air France je glavni francuski zračni prijevoznik sa sjedištem u Tremblay-en-France. Podružnica je Air France-KLM grupe i osnivač globalnog saveza zrakoplovnih kompanija SkyTeam. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 200 zrakoplova koji opslužuju više od 200 odredišta diljem svijeta. Air France nudi niz klasa putovanja, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku, poslovnu i La Première (prva klasa). Zrakoplovna tvrtka poznata je po visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i mogućnostima zabave tijekom leta. Air France je predan održivosti i proveo je razne inicijative za smanjenje svog utjecaja na okoliš, kao što je ulaganje u zrakoplove s nižom potrošnjom goriva i smanjenje plastike za jednokratnu upotrebu.

Croatia Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Osnovan je 1989. godine i obavlja redovne domaće i međunarodne letove u više od 30 odredišta u Europi. Flotu zrakoplovne kompanije čine zrakoplovi Airbus A319, A320 i Dash 8-Q400. Croatia Airlines članica je Star Alliancea, globalnog saveza zračnih prijevoznika, te ima codeshare ugovore s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, obroke i pića. Croatia Airlines predan je pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog zračnog putovanja svojim klijentima.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika Croatia Airlines, Air Serbia i Air France od Split do Zagreb
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Split do Zagreb s letom
Sadržaj Croatia Airlines Air Serbia Air France Aer Lingus Austrian Airlines Lufthansa KLM Ryanair Vueling Wizz Air LOT
WiFi
Prtljaga
Hrana i piće

Split do Zagreb emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
0.4kg
Autobus
2.5kg
Let
101.5kg
Automobil
9.8kg

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Split do Zagreb?
Karta za let od Split do Zagreb košta 107,78€. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 48€.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Split do Zagreb?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Split do Zagreb je 48€. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Split i Zagreb ?
Udaljenost od Split do Zagreb je 258,9 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Split i Zagreb?
Split do Zagreb je u prosjeku 1 h 7 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 45 min.
Koji prijevoznici voze od Split do Zagreb?
Put odSplit do Zagreb pokriva 14 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Air Bagan, Croatia Airlines, Air Serbia, Condor Flugdienst, Air France, Aer Lingus, Austrian Airlines, Lufthansa, KLM, Ryanair, Vueling, Wizz Air, easyJet UK, LOT
Koliko puta dnevno ide let od Split do Zagreb?
Split do Zagreb u prosjeku ima 4 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Split do Zagreb?
Najraniji let od Split do Zagreb polazi na 07:15. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Split do Zagreb?
Najnoviji let od Split do Zagreb polazi na 23:50. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Split do Zagreb?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 48€, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Split do Zagreb?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Split da biste otišli na Zagreb. Možete ići s Split i možete stići na Franjo Tuđman, Zagreb.
Koliko izravnih veza ide od Split do Zagreb?
U prosjeku ima 3 veza(e) od Split do Zagreb.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Split i Zagreb s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Split i Zagreb je 45 min.
Postoji li izravni let od Split do Zagreb?
Da, postoji direktni let između Split i Zagreb.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Split do Zagreb slet?
Putovanje s let od Split do Zagreb stvara 101.5kg emisije CO2.

Pretplatite se na newsletter

Primajte najnovije vijesti, ažuriranja proizvoda i ekskluzivne promocije izravno u svoju pristiglu poštu