Let Rijeka - Zagreb cijene od 104,00 €

Početi od
104,00 €

Od Rijeka do Zagreb s letom

Putovanje od Rijeka do Zagreb od strane let je 133,02 km i traje 17 h i 30 min. Postoji 15 veza dnevno, s prvim polaskom na 08:00 i posljednjim na 22:20. Moguće je putovati od Rijeka do Zagreb preko let za samo 104,00 € ili čak 1.258,00 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 104,00 €.

Najniža cijena104,00 €
Trajanje putovanja17 h i 30 min
Veza po danu15
Najniža cijena104,00 €
Najviša cijena1.258,00 €
Prvi odlazak08:00
Zadnji odlazak22:20
Udaljenost133,02 km
PolazakRijeka
DolazakZagreb
PrijevozniciSwiss International Air Lines, LOTViše

Vremena polaska Leta od Rijeka do Zagreb

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

Virail pronalazi za vas najjeftinije letove iz Rijeka do Zagreb

Pronalaženje najjeftinije ulaznice za letove iz Rijeka do Zagreb nikada nije bilo tako lako: umetanjem datum svog putovanja, virail naći stotine jeftini letovi nudi od Rijeka do Zagreb. Vi samo trebate odabrati najbolji i rezervirajte svoje putovanje!

Koliko su jeftine karte za letove iz Rijeka na Zagreb?

Cijene za jeftine karte za letove iz Rijeka do Zagreb lako pronaći ako unaprijed rezervirati: minimalna cijena koju mogu dobiti je 104,00 €.

Koliko je vas letjeti iz Rijeka na Zagreb?

Letovi iz Rijeka Zagreb ostaviti na 08:00. Posljednji ostavlja Rijeka na 22:20. Najbrži izravni letovi iz Rijeka Zagreb da se samo 2 h i 30 min.

Što je ime od zračne luke služio letova od Rijeka do Zagreb?

Zračne luke je služio u po letova iz Rijeka do Zagreb su i .

Usporedite cijene karata od Rijeka do Zagreb

Jeftine let karte od Rijeka do Zagreb
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Rijeka do Zagreb.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Rijeka do Zagreb, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Rijeka do Zagreb.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Rijeka do Zagreb

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Zračni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 68,67 € do 278,42 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 75% na svom putovanju!

Pronađite najbolji dan za putovanje do Zagreb avionom

Kada putujete u Zagreb avionom, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Aegean Airlines najveći je zračni prijevoznik u Grčkoj koji obavlja domaće i međunarodne letove do više od 150 odredišta. Osnovan 1987. godine, zrakoplovni prijevoznik izrastao je u glavnog igrača na europskom tržištu zrakoplovstva, s flotom od preko 60 zrakoplova i reputacijom usluge visoke kvalitete. Aegean Airlines je član Star Alliancea, globalne mreže zračnih prijevoznika koja uključuje neke od najvećih svjetskih prijevoznika. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući nagradu Skytrax za najboljeg regionalnog zračnog prijevoznika u Europi devet godina zaredom.

Air France je glavni francuski zračni prijevoznik sa sjedištem u Tremblay-en-France. Podružnica je Air France-KLM grupe i osnivač globalnog saveza zrakoplovnih kompanija SkyTeam. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 200 zrakoplova koji opslužuju više od 200 odredišta diljem svijeta. Air France nudi niz klasa putovanja, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku, poslovnu i La Première (prva klasa). Zrakoplovna tvrtka poznata je po visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i mogućnostima zabave tijekom leta. Air France je predan održivosti i proveo je razne inicijative za smanjenje svog utjecaja na okoliš, kao što je ulaganje u zrakoplove s nižom potrošnjom goriva i smanjenje plastike za jednokratnu upotrebu.

Air Serbia je nacionalni zračni prijevoznik Srbije sa sjedištem u Beogradu. Osnovan je 2013. godine kao nasljednik bivšeg nacionalnog prijevoznika Jat Airways. Air Serbia leti do više od 50 odredišta u Europi, Bliskom istoku i Sjevernoj Americi, s flotom modernih Airbus zrakoplova. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program vjernosti pod nazivom Etihad Guest. Air Serbia je članica grupe Etihad Airways Partners, koja uključuje nekoliko drugih zrakoplovnih kompanija diljem svijeta. Zrakoplovna tvrtka je osvojila nekoliko nagrada za svoje usluge i performanse, uključujući najbolju zrakoplovnu tvrtku u istočnoj Europi na dodjeli World Airline Awards.

Austrian Airlines je austrijski avioprijevoznik sa sjedištem u Beču. Obavlja redovne usluge za više od 130 odredišta diljem svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Aziju i Afriku. Zračni prijevoznik je član Star Alliancea i ima flotu od preko 80 zrakoplova, uključujući Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 i 777. Austrian Airlines nudi niz putnih klasa, uključujući ekonomsku, premium ekonomsku i poslovnu klasu , s fokusom na pružanje visoke razine usluge i udobnosti svojim putnicima. Zračni prijevoznik osvojio je brojne nagrade za svoju korisničku uslugu, uključujući najbolje zrakoplovno osoblje u Europi i najbolji catering u poslovnoj klasi.

British Airways je glavni zračni prijevoznik Ujedinjenog Kraljevstva sa sjedištem u Londonu. Jedan je od najvećih zračnih prijevoznika u Europi i leti u više od 180 svjetskih odredišta. Zrakoplovna tvrtka osnovana je 1974. godine i od tada je postala glavni igrač u zrakoplovnoj industriji. British Airways poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, udobnim sjedalima i širokoj mreži ruta. Zrakoplovna tvrtka upravlja flotom od preko 250 zrakoplova, uključujući Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. British Airways je član saveza zračnih prijevoznika Oneworld i ima ugovore o dijeljenju kodova s nekoliko drugih zračnih prijevoznika.

Brussels Airlines je glavni belgijski zrakoplovni prijevoznik sa sjedištem u Bruxellesu. Obavlja letove do više od 100 odredišta u Europi, Africi, Sjevernoj Americi i Aziji. Zračni prijevoznik osnovan je 2006. godine i član je Star Alliancea. Brussels Airlines poznat je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi, modernoj floti i predanosti održivosti. Nudi niz klasa putovanja, uključujući Economy, Business i Premium Economy. Zrakoplovna tvrtka također ima program vjernosti pod nazivom Miles & More, koji putnicima omogućuje da zarade i iskoriste milje za letove, nadogradnje i druge nagrade. Brussels Airlines je podružnica Lufthansa grupe.

Croatia Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu. Osnovan je 1989. godine i obavlja redovne domaće i međunarodne letove u više od 30 odredišta u Europi. Flotu zrakoplovne kompanije čine zrakoplovi Airbus A319, A320 i Dash 8-Q400. Croatia Airlines članica je Star Alliancea, globalnog saveza zračnih prijevoznika, te ima codeshare ugovore s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zrakoplovna tvrtka nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, obroke i pića. Croatia Airlines predan je pružanju sigurnog, pouzdanog i udobnog zračnog putovanja svojim klijentima.

Ethiopian Air je glavni zrakoplovni prijevoznik Etiopije sa sjedištem u Addis Abebi. Osnovan je 1945. godine i ima flotu od preko 120 zrakoplova koji poslužuju više od 125 odredišta diljem svijeta. Ethiopian Air je član Star Alliancea i ima codeshare sporazume s nekoliko drugih zračnih prijevoznika. Zračni prijevoznik nudi i putničke i teretne usluge, kao i usluge održavanja, popravka i remonta. Ethiopian Air osvojio je nekoliko nagrada za svoje usluge, uključujući nagradu Skytrax za najbolju zrakoplovnu tvrtku u Africi 2017. i 2018. Zračna tvrtka poznata je po svojoj predanosti održivosti i društvenoj odgovornosti, uključujući inicijative za smanjenje emisija ugljika i potporu lokalnim zajednicama.

ITA Airways novi je talijanski zračni prijevoznik koji je osnovan 2021. godine kako bi zamijenio Alitaliu u stečaju. Zračni prijevoznik je u vlasništvu talijanske vlade i cilj mu je pružanje visokokvalitetnih usluga putnicima uz promicanje održivog i odgovornog turizma. ITA Airways planira upravljati flotom modernih zrakoplova i ponuditi niz domaćih i međunarodnih linija. Zrakoplovna tvrtka također se obvezala smanjiti svoj utjecaj na okoliš ulaganjem u zrakoplove s učinkovitom potrošnjom goriva i usvajanjem održivih praksi. Očekuje se da će ITA Airways igrati ključnu ulogu u oporavku talijanske zrakoplovne industrije i pridonijeti gospodarskom rastu zemlje.

Lufthansa je njemački zračni prijevoznik i jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika. Osnovan je 1953. godine i obavlja letove u više od 200 svjetskih odredišta. Lufthansa je članica Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika. Zrakoplovna kompanija ima flotu od preko 300 zrakoplova, uključujući zrakoplove Airbus i Boeing. Lufthansa nudi niz usluga svojim putnicima, uključujući zabavu tijekom leta, Wi-Fi i program za česte putnike pod nazivom Miles & More. Zrakoplovna tvrtka poznata je po svojoj visokokvalitetnoj usluzi i dobitnik je brojnih nagrada za svoje zadovoljstvo kupaca i sigurnosne standarde.

TUI Airways je britanski charter zrakoplovni prijevoznik i dio TUI grupe, jedne od vodećih svjetskih putničkih kompanija. Zrakoplovna tvrtka obavlja letove do više od 80 svjetskih odredišta, s fokusom na odredišta za odmor u Europi, Africi i Americi. TUI Airways upravlja flotom od preko 60 zrakoplova, uključujući Boeing 737, 757 i 787, kao i ekološki prihvatljiviji Boeing 737 MAX. Zračni prijevoznik nudi niz usluga, uključujući ekonomska i vrhunska ekonomska sjedala, obroke i pića tijekom leta te mogućnosti zabave. TUI Airways predan je održivosti i proveo je niz inicijativa za smanjenje svog utjecaja na okoliš.

Turkish Airlines je nacionalni zračni prijevoznik Turske sa sjedištem u Istanbulu. Obavlja redovite letove do više od 300 odredišta u Europi, Aziji, Africi i Americi, što ga čini jednim od najvećih zračnih prijevoznika na svijetu po broju odredišta koja poslužuje. Turkish Airlines osvojio je brojne nagrade za svoje usluge, uključujući "Najbolji zrakoplovni prijevoznik u Europi" šest godina zaredom od 2011. do 2016. Zračni prijevoznik upravlja modernom flotom od preko 350 zrakoplova, uključujući Airbusove A320s, A330s, A340s, A350s i Boeing 737., 777. i 787. Turkish Airlines je član Star Alliancea, najvećeg svjetskog saveza zračnih prijevoznika.

Wizz Air je niskotarifni zračni prijevoznik sa sjedištem u Mađarskoj koji obavlja letove do odredišta diljem Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Osnovan 2003. godine, zračni prijevoznik brzo je rastao i sada upravlja flotom od preko 100 zrakoplova koji poslužuju više od 150 odredišta u 44 zemlje. Wizz Air poznat je po jednostavnom pristupu zračnom putovanju, nudeći niske cijene karata i dodatno naplaćujući dodatne usluge kao što su prijavljena prtljaga i obroci tijekom leta. Zrakoplovna tvrtka ima snažan fokus na učinkovitost i kontrolu troškova, što joj omogućuje da ponudi neke od najnižih cijena karata u industriji.

Usluge prijevoznika LOT, KLM, Eurowings od Rijeka do Zagreb
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Rijeka do Zagreb s planeom
Sadržaj LOT KLM Eurowings Finnair TUI Airways Brussels Airlines Wizz Air Austrian Airlines Aegean Airlines Turkish Airlines Ethiopian Air Croatia Airlines Air France Vueling Air Serbia Ryanair Lufthansa ITA Airways British Airways
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Prtljaga check check check cross check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check cross cross cross check cross check check check check cross check cross cross check check check check check

Rijeka do Zagreb emisije CO2 od Let

Ecology
Vlak
9.31kg
Autobus
9.98kg
Let
26.6kg
Automobil
21.28kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za let od Rijeka do Zagreb?
Karta za let od Rijeka do Zagreb košta 457,48 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 104,00 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Rijeka do Zagreb?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Rijeka do Zagreb je 104,00 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Rijeka i Zagreb ?
Udaljenost od Rijeka do Zagreb je 133,02 km.
Koliko dugo traje vožnja s let između Rijeka i Zagreb?
Rijeka do Zagreb je u prosjeku 17 h i 30 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 30 min.
Koji prijevoznici voze od Rijeka do Zagreb?
Put odRijeka do Zagreb pokriva 33 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Swiss International Air Lines, LOT, KLM, Norwegian Air Sweden, Aero Services Executive, Condor Flugdienst, easyJet UK, Eurowings, Finnair, HV, TUI Airways, Air Bagan, Brussels Airlines, Wizz Air, Austrian Airlines, Aegean Airlines, Turkish Airlines, Ethiopian Air, Croatia Airlines, Air France, Air Fiji, Royal Khmer Airlines, African Safari Airways, Vueling, Air Serbia, Air Baltic, Independent Carrier (ICAR), Ryanair, Lufthansa, SAS Braathens, Norwegian Air Shuttle, ITA Airways, British Airways, Iberia Airlines
Koliko puta dnevno ide let od Rijeka do Zagreb?
Rijeka do Zagreb u prosjeku ima 15 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi let od Rijeka do Zagreb?
Najraniji let od Rijeka do Zagreb polazi na 08:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji let od Rijeka do Zagreb?
Najnoviji let od Rijeka do Zagreb polazi na 22:20. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Rijeka do Zagreb?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za let koju smo pronašli dođe 104,00 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Rijeka do Zagreb?
Postoje 1 postaje(e) s kojih možete krenuti s Rijeka da biste otišli na Zagreb. Možete ići s Rijeka Bus Station i možete stići na Remetinec, Glavni Kolodvor, Zagreb Zapadni Kolodvor, Zagreb Kaptol, Gajnice.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Rijeka i Zagreb s let?
Najbrže vrijeme putovanja let između Rijeka i Zagreb je 2 h i 30 min.
Postoji li izravni let od Rijeka do Zagreb?
Da, postoji direktni let između Rijeka i Zagreb.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Rijeka do Zagreb slet?
Putovanje s let od Rijeka do Zagreb stvara 26.6kg emisije CO2.

Idi lokalno s Rijeka

Popularne rute

Vikend izleti s Rijeka

Međunarodne rute s Rijeka i obližnjih područja

Ostala odredišta s Rijeka

Glavne rute do Zagreb

Povezane rute

Ostale popularne rute