Autobus Zagreb - Rijeka cijene od 5,99 €

Početi od
5,99 €

Od Zagreb do Rijeka s autobusom

Putovanje od Zagreb do Rijeka od strane autobus je 133,02 km i traje 2 h i 33 min. Postoji 139 veza dnevno, s prvim polaskom na 01:00 i posljednjim na 23:00. Moguće je putovati od Zagreb do Rijeka preko autobus za samo 5,99 € ili čak 235,62 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 5,99 €.

Najniža cijena5,99 €
Trajanje putovanja2 h i 33 min
Veza po danu139
Najniža cijena5,99 €
Najviša cijena235,62 €
Prvi odlazak01:00
Zadnji odlazak23:00
Udaljenost133,02 km
PolazakZagreb
DolazakRijeka
PrijevozniciBrioni Pula, GoOptiViše

Vremena polaska Autobusa od Zagreb do Rijeka

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

U koje vrijeme su autobusi na Rijeka?

Putovanje od Zagreb do Rijeka traje 2 h i 33 min. Dok je prvi autobus polazi od Zagreb na 01:00, zadnji je na rasporedu u 23:00. Dok je prvi autobus polazi u 01:00, posljednji ostavlja Zagreb na 23:00. Trajanje putovanja u prosjeku 2 h i 33 min, ali to vas može odvesti samo 2 h i 0 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Zagreb do Rijeka

Jeftine autobus karte od Zagreb do Rijeka
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Rijeka.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Rijeka, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Rijeka.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Rijeka

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 6,00 € do 12,27 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 51% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zagreb do Rijeka

Najjeftinije Zagreb - Rijeka autobusne karte mogu se pronaći već za 6,78 € ako imate sreće ili 8,79 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 11,29 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Rijeka autobusom

Ako putujete autobusom na Rijeka, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Arriva je multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusima, vlakovima, tramvajima i vodenim autobusima diljem Europe. Arriva je prijevoznička tvrtka koja posluje u Ujedinjenom Kraljevstvu i kontinentalnoj Europi. Tvrtka je osnovana 1938. godine u Sunderlandu u Engleskoj i od tada je izrasla u jednog od najvećih prijevoznika u Europi. Deutsche Bahn, njemačka nacionalna željeznička kompanija, vlasnik je Arrive. U Ujedinjenom Kraljevstvu pružaju autobusne i željezničke usluge, uključujući legendarne crvene autobuse na kat u Londonu. Također su uspostavili jake tržišne pozicije u zemljama poput Danske, Švedske, Češke i Nizozemske.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

GoOpti je slovenska prijevoznička tvrtka koja nudi zajedničke usluge prijevoza diljem Europe. Tvrtka je osnovana 2008. godine i od tada se proširila na ponudu usluga u 4 zemlje. Gooptijeve usluge osmišljene su kako bi putnicima pružile pristupačne i prikladne mogućnosti prijevoza, s fokusom na transfere iz zračne luke i međugradska putovanja.

Usluge prijevoznika Brioni Pula, Arriva, FlixBus od Zagreb do Rijeka
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Rijeka s busom
Sadržaj Brioni Pula Arriva FlixBus Nomago
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check
air_con Klimatizacija check check check check
quiet_zone Mirna zona cross check cross cross
luggage Prtljaga cross check check cross
accessibility Pristupačnost cross check cross cross
food_and_drink Hrana i piće cross check check check
bicycle Bicikl cross check cross check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross check cross cross

Zagreb do Rijeka emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
9.31kg
Autobus
9.98kg
Let
26.6kg
Automobil
21.28kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zagreb do Rijeka?
Karta za autobus od Zagreb do Rijeka košta 160,61 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 5,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Rijeka?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Rijeka je 5,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Rijeka ?
Udaljenost od Zagreb do Rijeka je 133,02 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zagreb i Rijeka?
Zagreb do Rijeka je u prosjeku 2 h i 33 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 2 h i 0 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Rijeka?
Put odZagreb do Rijeka pokriva 4 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Brioni Pula, GoOpti, Arriva, FlixBus, Nomago
Koliko puta dnevno ide autobus od Zagreb do Rijeka?
Zagreb do Rijeka u prosjeku ima 139 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zagreb do Rijeka?
Najraniji autobus od Zagreb do Rijeka polazi na 01:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zagreb do Rijeka?
Najnoviji autobus od Zagreb do Rijeka polazi na 23:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Rijeka?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 5,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Rijeka?
Postoje 5 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Rijeka. Možete ići s Remetinec, Gajnice, Zagreb Zapadni Kolodvor, Zagreb Kaptol, Glavni Kolodvor i možete stići na Rijeka Bus Station.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Rijeka?
U prosjeku ima 139 veza(e) od Zagreb do Rijeka.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Rijeka s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zagreb i Rijeka je 2 h i 0 min.
Postoji li izravni autobus od Zagreb do Rijeka?
Da, postoji direktni autobus između Zagreb i Rijeka.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Rijeka sautobus?
Putovanje s autobus od Zagreb do Rijeka stvara 9.98kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Rijeka

Povezane rute

Ostale popularne rute