Autobus Zagreb - Marseille cijene od 59,99 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
59,99 €

Od Zagreb do Marseille s autobusom

Putovanje od Zagreb do Marseille od strane autobus je 885,25 km i traje 21 h i 51 min. Postoji 13 veza dnevno, s prvim polaskom na 02:00 i posljednjim na 20:00. Moguće je putovati od Zagreb do Marseille preko autobus za samo 59,99 € ili čak 151,79 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 59,99 €.

Najniža cijena59,99 €
Trajanje putovanja21 h i 51 min
Veza po danu13
Najniža cijena59,99 €
Najviša cijena151,79 €
Prvi odlazak02:00
Zadnji odlazak20:00
Udaljenost885,25 km
PolazakZagreb
DolazakMarseille
PrijevozniciUnion Ivkoni, FlixBus Italia S.r.l.Više

Vremena polaska Autobusa od Zagreb do Marseille

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Kad su autobusi iz Zagreb na Marseille rasporedu?

Da biste dobili od Zagreb do Marseille autobusom će vas odvesti 21 h i 51 min. Prvi polazak je zakazan na 02:00, a posljednji autobus je na 20:00. Prvi autobus na Marseille ostavlja na 02:00, a zadnji je na rasporedu u 20:00. Putovanje traje u prosjeku 21 h i 51 min, ali najbrže veze se samo 18 h i 0 min.

Usporedite cijene karata od Zagreb do Marseille

Jeftine autobus karte od Zagreb do Marseille
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Marseille.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Marseille, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Marseille.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Marseille

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 49,97 € do 91,88 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 46% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zagreb do Marseille

Najjeftinije Zagreb - Marseille autobusne karte mogu se pronaći već za 60,87 € ako imate sreće ili 72,03 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 81,93 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Marseille autobusom

Ako putujete autobusom na Marseille, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Union Ivkoni je bugarska autobusna tvrtka koja posluje u zemlji i inozemstvu. Osnovana 1992. godine, tvrtka je narasla i postala jedan od najvećih autobusnih prijevoznika u Bugarskoj, s voznim parkom od preko 1000 autobusa. Union Ivkoni nudi široku paletu usluga, uključujući redovne autobusne linije, charter usluge i međunarodne rute do odredišta diljem Europe. Tvrtka je poznata po modernom voznom parku, udobnim autobusima i pouzdanoj usluzi.

Usluge prijevoznika Union Ivkoni, FlixBus, BlaBlaCar Bus od Zagreb do Marseille
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Marseille s busom
Sadržaj Union Ivkoni FlixBus BlaBlaCar Bus OUIGO
wifi WiFi check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check
luggage Prtljaga check check check check
air_con Klimatizacija check check check cross
food_and_drink Hrana i piće cross check cross check

Zagreb do Marseille emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
61.97kg
Autobus
66.39kg
Let
177.05kg
Automobil
141.64kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zagreb do Marseille?
Karta za autobus od Zagreb do Marseille košta 92,20 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 59,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Marseille?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Marseille je 59,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Marseille ?
Udaljenost od Zagreb do Marseille je 885,25 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zagreb i Marseille?
Zagreb do Marseille je u prosjeku 21 h i 51 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 18 h i 0 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Marseille?
Put odZagreb do Marseille pokriva 5 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Union Ivkoni, FlixBus Italia S.r.l., FlixBus France S.A.R.L., FlixBus, BlaBlaCar Bus, OUIGO
Koliko puta dnevno ide autobus od Zagreb do Marseille?
Zagreb do Marseille u prosjeku ima 13 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zagreb do Marseille?
Najraniji autobus od Zagreb do Marseille polazi na 02:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zagreb do Marseille?
Najnoviji autobus od Zagreb do Marseille polazi na 20:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Marseille?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 59,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Marseille?
U prosjeku ima 4 veza(e) od Zagreb do Marseille.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Marseille s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zagreb i Marseille je 18 h i 0 min.
Postoji li izravni autobus od Zagreb do Marseille?
Da, postoji direktni autobus između Zagreb i Marseille.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Marseille sautobus?
Putovanje s autobus od Zagreb do Marseille stvara 66.39kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Marseille

Povezane rute

Ostale popularne rute