Autobus Zagreb - Bologna cijene od 29,99 €

Početi od
29,99 €

Od Zagreb do Bologna s autobusom

Putovanje od Zagreb do Bologna od strane autobus je 392,67 km i traje 10 h i 45 min. Postoji 7 veza dnevno, s prvim polaskom na 02:00 i posljednjim na 23:30. Moguće je putovati od Zagreb do Bologna preko autobus za samo 29,99 € ili čak 125,30 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 29,99 €.

Najniža cijena29,99 €
Trajanje putovanja10 h i 45 min
Veza po danu7
Najniža cijena29,99 €
Najviša cijena125,30 €
Prvi odlazak02:00
Zadnji odlazak23:30
Udaljenost392,67 km
PolazakZagreb
DolazakBologna
PrijevozniciUnion Ivkoni, Intercity NotteViše

Vremena polaska Autobusa od Zagreb do Bologna

Datum polaska
četvrtak, 22. velj 2024.

Kad su autobusi linije Zagreb - Bologna rasporedu?

Prvi autobus polazi od Zagreb na 02:00, a posljednji ostavlja na 23:30. Putovanje traje 10 h i 45 min. Najraniji vrijeme možete otići iz Zagreb je na 02:00, a posljednji autobus je na 23:30. Putovanje traje u prosjeku 10 h i 45 min ali isto tako može trajati 7 h i 35 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Zagreb do Bologna

Jeftine autobus karte od Zagreb do Bologna
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Bologna.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Bologna, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Bologna.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Bologna

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 29,99 € do 49,99 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 40% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zagreb do Bologna

Najjeftinije Zagreb - Bologna autobusne karte mogu se pronaći već za 29,07 € ako imate sreće ili 41,26 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 85,98 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Bologna autobusom

Ako putujete autobusom na Bologna, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Itabus je autobusni prijevoznik koji posluje u Italiji i nudi autobusne usluge na velikim udaljenostima između velikih gradova i zračnih luka. Pruža usluge Milanu, Rimu, Bologni, Veneciji i drugim ključnim gradovima u Italiji. Itabus ima za cilj pružiti pristupačne i održive mogućnosti putovanja za putnike, s fokusom na smanjenje emisije ugljika i promicanje ekološki prihvatljivih praksi.

Ferrovie dello Stato Italiane vlasnik je Trenitalie, koja služi kao glavni željeznički operater u Italiji. Brzi vlakovi Frecciarossa povezuju Milano, Rim, Napulj, Firencu i Torino brzinom do 300 km/h (186 mph). Frecciargento i Frecciabianca dvije su druge usluge velike brzine koje rade nešto sporije, ali omogućuju povezanost s manjim gradovima i mjestima. Trenitalia upravlja regionalnim i međugradskim vlakovima i osigurava međunarodne veze sa susjednim zemljama preko EuroCity vlakova.

Union Ivkoni je bugarska autobusna tvrtka koja posluje u zemlji i inozemstvu. Osnovana 1992. godine, tvrtka je narasla i postala jedan od najvećih autobusnih prijevoznika u Bugarskoj, s voznim parkom od preko 1000 autobusa. Union Ivkoni nudi široku paletu usluga, uključujući redovne autobusne linije, charter usluge i međunarodne rute do odredišta diljem Europe. Tvrtka je poznata po modernom voznom parku, udobnim autobusima i pouzdanoj usluzi.

Iako nisu tako brzi kao brzi ICE vlakovi, InterCity vlakovi Deutsche Bahna mogu se pohvaliti brzinama do 200 km/h, nudeći prostrane vagone i restorane. Prometujući na brojnim njemačkim rutama, kao što je Köln-Hamburg, ovi vlakovi također voze do međunarodnih odredišta, uključujući Amsterdam i Luksemburg. Neke rute imaju čak i dvokatne vlakove.

Usluge i vrste ulaznica na relaciji Zagreb - Bologna

Usporedite različite vrste karata i usluga koje nudi DB - Intercityna relaciji Zagreb - Bologna.

Second Class

U vlakovima SBB Intercity, uz osnovne pogodnosti za kartu drugog razreda, postoji i Obiteljska zona posebno dizajnirana za udobnost obiteljima s djecom. Ako tijekom putovanja ogladnite, možete uživati u ukusnim obrocima u kočiji restorana.
wifi WiFi
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

First Class

U prvom razredu SBB Intercitya možete iskoristiti osobnu utičnicu, udobnija sjedala i veći prtljažni prostor. Neki IC vlakovi također nude mirne zone i poslovne prostore.
wifi WiFi
quiet_zone Mirna zona
power_sockets Strujne utičnice
luggage Prtljaga
accessibility Pristupačnost
food_and_drink Hrana i piće
air_con Klimatizacija
bicycle Bicikl

Opis objekta

Saznajte više o različitim sadržajima dostupnim na brodu kod svakog prijevoznika na ovoj ruti.

air_con Klimatizacija open icon close icon
Međugradski vlakovi imaju klimatizirane dijelove.
wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn uvodi besplatan WiFi u svojim IC vlakovima, a neki već nude tu uslugu.
power_sockets Strujne utičnice open icon close icon
Sva sjedala u obje klase imaju strujne utičnice na DB IC vlakovima.
luggage Prtljaga open icon close icon
U IC vlakove možete unijeti bilo koju količinu prtljage bez ograničenja. Spremite male torbe u police iznad glave ili ispod sjedala. Za veće predmete prtljage koristite police koje se nalaze u odjeljcima ili blizu vanjskih vrata.
accessibility Pristupačnost open icon close icon
Služba za mobilnost Deutsche Bahna pruža pomoć pri ukrcaju, iskrcaju i presjedanju na vlak. Osoblje je spremno odgovoriti na pitanja i osigurati nesmetano putovanje.
food_and_drink Hrana i piće open icon close icon
U vlakovima DB IC postoji restoran za obroke ili bistro za grickalice. Možete jesti u bistrou ili na svom mjestu. Putnici prve klase dobivaju besplatnu hranu na svom sjedištu. Jelovnik se mijenja, ali uvijek ima lokalnu hranu, uključujući vegetarijanske i veganske izbore.
bicycle Bicikl open icon close icon
Za IC vlakove potrebna je karta i rezervacija za bicikle, s uključenim troškom rezervacije. Bicikli se obično čuvaju u vagonima drugog razreda, iako vaše sjedalo može biti negdje drugdje.
Usluge prijevoznika Union Ivkoni, Itabus, Trenitalia od Zagreb do Bologna
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Bologna s busom
Sadržaj Union Ivkoni Itabus Trenitalia DB - Intercity FlixBus Frecciarossa
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check check
luggage Prtljaga check check check check check check
air_con Klimatizacija check check check cross check check
food_and_drink Hrana i piće cross check check check check check
quiet_zone Mirna zona cross cross check cross cross check
accessibility Pristupačnost cross cross check cross cross check
bicycle Bicikl cross cross check cross cross check
sleeper_couchette Spavaći vagon cross cross check cross cross check

Zagreb do Bologna emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
27.49kg
Autobus
29.45kg
Let
78.53kg
Automobil
62.83kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zagreb do Bologna?
Karta za autobus od Zagreb do Bologna košta 56,35 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 29,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Bologna?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Bologna je 29,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Bologna ?
Udaljenost od Zagreb do Bologna je 392,67 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zagreb i Bologna?
Zagreb do Bologna je u prosjeku 10 h i 45 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 7 h i 35 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Bologna?
Put odZagreb do Bologna pokriva 8 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Union Ivkoni, Intercity Notte, Itabus, Trenitalia, DB - Intercity, Italo Treno, MarinoBus, FlixBus, Frecciarossa
Koliko puta dnevno ide autobus od Zagreb do Bologna?
Zagreb do Bologna u prosjeku ima 7 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zagreb do Bologna?
Najraniji autobus od Zagreb do Bologna polazi na 02:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zagreb do Bologna?
Najnoviji autobus od Zagreb do Bologna polazi na 23:30. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Bologna?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 29,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
S koje stanice mogu ići od Zagreb do Bologna?
Postoje 5 postaje(e) s kojih možete krenuti s Zagreb da biste otišli na Bologna. Možete ići s Remetinec, Zagreb Kaptol, Glavni Kolodvor, Gajnice, Zagreb Zapadni Kolodvor i možete stići na Bologna Piazza Franklin Delano Roosevelt, Bologna Airport, Bologna Centrale, Casalecchio di Reno Stazione Casalecchio Garibaldi.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Bologna?
U prosjeku ima 3 veza(e) od Zagreb do Bologna.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Bologna s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zagreb i Bologna je 7 h i 35 min.
Postoji li izravni autobus od Zagreb do Bologna?
Da, postoji direktni autobus između Zagreb i Bologna.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Bologna sautobus?
Putovanje s autobus od Zagreb do Bologna stvara 29.45kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Bologna

Povezane rute

Ostale popularne rute