Autobus Zagreb - Milano cijene od 26,65 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
26,65 €

Od Zagreb do Milano s autobusom

Putovanje od Zagreb do Milano od strane autobus je 529,63 km i traje 12 h i 32 min. Postoji 16 veza dnevno, s prvim polaskom na 07:55 i posljednjim na 21:55. Moguće je putovati od Zagreb do Milano preko autobus za samo 26,65 € ili čak 164,97 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 26,65 €.

Najniža cijena26,65 €
Trajanje putovanja12 h i 32 min
Veza po danu16
Najniža cijena26,65 €
Najviša cijena164,97 €
Prvi odlazak07:55
Zadnji odlazak21:55
Udaljenost529,63 km
PolazakZagreb
DolazakMilano
PrijevozniciUnion Ivkoni, FlixBusViše

Vremena polaska Autobusa od Zagreb do Milan

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Kada je prvi i posljednji autobusi iz Zagreb na Milano otići?

Da biste dobili od Zagreb do Milano autobusom će vas odvesti 12 h i 32 min. Prvi polazak je zakazan na 07:55, a posljednji autobus je na 21:55. Dok je prvi autobus polazi u 07:55, posljednji ostavlja Zagreb na 21:55. Trajanje putovanja u prosjeku 12 h i 32 min, ali to vas može odvesti samo 9 h i 30 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Zagreb do Milan

Jeftine autobus karte od Zagreb do Milano
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Milano.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Milano, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Milano.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Milan

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 14,88 € do 49,99 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 70% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zagreb do Milano

Najjeftinije Zagreb - Milano autobusne karte mogu se pronaći već za 29,89 € ako imate sreće ili 36,43 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 47,51 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Milano autobusom

Ako putujete autobusom na Milano, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

Union Ivkoni je bugarska autobusna tvrtka koja posluje u zemlji i inozemstvu. Osnovana 1992. godine, tvrtka je narasla i postala jedan od najvećih autobusnih prijevoznika u Bugarskoj, s voznim parkom od preko 1000 autobusa. Union Ivkoni nudi široku paletu usluga, uključujući redovne autobusne linije, charter usluge i međunarodne rute do odredišta diljem Europe. Tvrtka je poznata po modernom voznom parku, udobnim autobusima i pouzdanoj usluzi.

Usluge prijevoznika Union Ivkoni, FlixBus, BlaBlaCar Bus od Zagreb do Milano
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Milano s busom
Sadržaj Union Ivkoni FlixBus BlaBlaCar Bus
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check check
air_con Klimatizacija check check check
food_and_drink Hrana i piće cross check cross

Zagreb do Milano emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
37.07kg
Autobus
39.72kg
Let
105.93kg
Automobil
84.74kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zagreb do Milano?
Karta za autobus od Zagreb do Milano košta 44,73 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 26,65 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Milano?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Milano je 26,65 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Milano ?
Udaljenost od Zagreb do Milano je 529,63 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zagreb i Milano?
Zagreb do Milano je u prosjeku 12 h i 32 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 9 h i 30 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Milano?
Put odZagreb do Milano pokriva 6 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: Union Ivkoni, FlixBus, BlaBlaCar Bus, FlixBus Italia S.r.l., FlixBus RO SRL, Union Ivkoni International, FlixBus DACH GmbH
Koliko puta dnevno ide autobus od Zagreb do Milano?
Zagreb do Milano u prosjeku ima 16 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zagreb do Milano?
Najraniji autobus od Zagreb do Milano polazi na 07:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zagreb do Milano?
Najnoviji autobus od Zagreb do Milano polazi na 21:55. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Milano?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 26,65 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Milano?
U prosjeku ima 8 veza(e) od Zagreb do Milano.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Milano s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zagreb i Milano je 9 h i 30 min.
Postoji li izravni autobus od Zagreb do Milano?
Da, postoji direktni autobus između Zagreb i Milano.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Milano sautobus?
Putovanje s autobus od Zagreb do Milano stvara 39.72kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Milano

Povezane rute

Ostale popularne rute