Autobus Zagreb - Pula cijene od 22,99 €

25/05/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com

Pronađite najjeftiniju kartu za svoje putovanje

25,72 €
25,70 €
26,36 €

Od Zagreb do Pula s autobusom

Putovanje od Zagreb do Pula od strane autobus je 197,13 km i traje 4 h i 48 min. Postoji 31 veza dnevno, s prvim polaskom na 04:20 i posljednjim na 22:40. Moguće je putovati od Zagreb do Pula preko autobus za samo 22,99 € ili čak 362,60 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 22,99 €.

Najniža cijena22,99 €
Trajanje putovanja4 h i 48 min
Veza po danu31
Najniža cijena22,99 €
Najviša cijena362,60 €
Prvi odlazak04:20
Zadnji odlazak22:40
Udaljenost197,13 km
PolazakZagreb
DolazakPula
PrijevozniciFlixBus CZ s.r.o., NomagoViše

Vremena polaska Autobusa od Zagreb do Pula, Istria

Datum polaska
subota, 25. svi 2024.

Koliko je sati autobusi na Pula otići?

Da biste dobili od Zagreb do Pula autobusom će vas odvesti 4 h i 48 min. Prvi polazak je zakazan na 04:20, a posljednji autobus je na 22:40. Dok je prvi autobus polazi u 04:20, posljednji ostavlja Zagreb na 22:40. Trajanje putovanja u prosjeku 4 h i 48 min, ali to vas može odvesti samo 3 h i 25 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Zagreb do Pula, Istria

Jeftine autobus karte od Zagreb do Pula
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Pula.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Pula, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Pula.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Pula, Istria

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 25,54 € do 26,62 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 4% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zagreb do Pula

Najjeftinije Zagreb - Pula autobusne karte mogu se pronaći već za 25,51 € ako imate sreće ili 25,99 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 28,27 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Pula autobusom

Ako putujete autobusom na Pula, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

Arriva je multinacionalna tvrtka za javni prijevoz koja upravlja autobusima, vlakovima, tramvajima i vodenim autobusima diljem Europe. Arriva je prijevoznička tvrtka koja posluje u Ujedinjenom Kraljevstvu i kontinentalnoj Europi. Tvrtka je osnovana 1938. godine u Sunderlandu u Engleskoj i od tada je izrasla u jednog od najvećih prijevoznika u Europi. Deutsche Bahn, njemačka nacionalna željeznička kompanija, vlasnik je Arrive. U Ujedinjenom Kraljevstvu pružaju autobusne i željezničke usluge, uključujući legendarne crvene autobuse na kat u Londonu. Također su uspostavili jake tržišne pozicije u zemljama poput Danske, Švedske, Češke i Nizozemske.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

GoOpti je slovenska prijevoznička tvrtka koja nudi zajedničke usluge prijevoza diljem Europe. Tvrtka je osnovana 2008. godine i od tada se proširila na ponudu usluga u 4 zemlje. Gooptijeve usluge osmišljene su kako bi putnicima pružile pristupačne i prikladne mogućnosti prijevoza, s fokusom na transfere iz zračne luke i međugradska putovanja.

Usluge prijevoznika Nomago, Fils, Arriva od Zagreb do Pula
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Pula s busom
Sadržaj Nomago Fils Arriva FlixBus Brioni Pula
wifi WiFi check cross check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check check check
food_and_drink Hrana i piće check cross check check cross
air_con Klimatizacija check check check check check
bicycle Bicikl check cross check cross cross
quiet_zone Mirna zona cross cross check cross cross
luggage Prtljaga cross cross check check cross
accessibility Pristupačnost cross cross check cross cross
sleeper_couchette Spavaći vagon cross cross check cross cross

Zagreb do Pula emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
13.8kg
Autobus
14.79kg
Let
39.43kg
Automobil
31.54kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zagreb do Pula?
Karta za autobus od Zagreb do Pula košta 97,39 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 22,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Pula?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Pula je 22,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Pula ?
Udaljenost od Zagreb do Pula je 197,13 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zagreb i Pula?
Zagreb do Pula je u prosjeku 4 h i 48 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h i 25 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Pula?
Put odZagreb do Pula pokriva 7 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: FlixBus CZ s.r.o., Nomago, Fils, GoOpti, Arriva, FlixBus, FlixBus Italia S.r.l., Brioni Pula
Koliko puta dnevno ide autobus od Zagreb do Pula?
Zagreb do Pula u prosjeku ima 31 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zagreb do Pula?
Najraniji autobus od Zagreb do Pula polazi na 04:20. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zagreb do Pula?
Najnoviji autobus od Zagreb do Pula polazi na 22:40. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Pula?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 22,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Pula?
U prosjeku ima 28 veza(e) od Zagreb do Pula.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Pula s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zagreb i Pula je 3 h i 25 min.
Postoji li izravni autobus od Zagreb do Pula?
Da, postoji direktni autobus između Zagreb i Pula.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Pula sautobus?
Putovanje s autobus od Zagreb do Pula stvara 14.79kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Pula

Povezane rute

Ostale popularne rute