Autobus Zagreb - Trst cijene od 12,99 €

18/04/2024
+ Povratak
Ostanite uz Booking.com
Početi od
12,99 €

Od Zagreb do Trst s autobusom

Putovanje od Zagreb do Trst od strane autobus je 171,78 km i traje 3 h i 52 min. Postoji 10 veza dnevno, s prvim polaskom na 02:00 i posljednjim na 23:00. Moguće je putovati od Zagreb do Trst preko autobus za samo 12,99 € ili čak 42,79 €. Najbolja cijena za ovo putovanje je 12,99 €.

Najniža cijena12,99 €
Trajanje putovanja3 h i 52 min
Veza po danu10
Najniža cijena12,99 €
Najviša cijena42,79 €
Prvi odlazak02:00
Zadnji odlazak23:00
Udaljenost171,78 km
PolazakZagreb
DolazakTrst
PrijevozniciBlaBlaCar Bus, FlixBus Italia S.r.l.Više

Vremena polaska Autobusa od Zagreb do Trieste

Datum polaska
četvrtak, 18. tra 2024.

Kad su autobusi iz Zagreb na Trst rasporedu?

Putovanje od Zagreb do Trst traje 3 h i 52 min. Dok je prvi autobus polazi od Zagreb na 02:00, zadnji je na rasporedu u 23:00. Dok je prvi autobus polazi u 02:00, posljednji ostavlja Zagreb na 23:00. Trajanje putovanja u prosjeku 3 h i 52 min, ali to vas može odvesti samo 3 h i 0 min s najbrže veze.

Usporedite cijene karata od Zagreb do Trieste

Jeftine autobus karte od Zagreb do Trst
Tražite najbolju ponudu karte za vlak za svoje putovanje? Evo 4 načina za nabavu jeftinih karata za vlak od Zagreb do Trst.

Rezervirajte unaprijed i uštedite

Ako tražite najbolju ponudu za svoje putovanje od Zagreb do Trst, rezervacija karata za vlak unaprijed sjajan je način da uštedite novac, ali imajte na umu da su karte unaprijed obično dostupne tek 3 mjeseca prije datuma putovanja.

Ostanite fleksibilni s vremenom putovanja i istražite putovanja izvan špice

Planiranje putovanja izvan sezone ne samo da znači da ćete moći izbjeći gužve, već možete i uštedjeti. Fleksibilnost u rasporedu i razmatranje alternativnih ruta ili vremena značajno će utjecati na iznos koji ćete potrošiti na dobivanje od Zagreb do Trst.

Uvijek provjeri posebne ponude

Provjera najnovijih ponuda može vam pomoći uštedjeti mnogo novca, zbog čega vrijedi odvojiti vrijeme za pregledavanje i usporedbu cijena. Stoga osigurajte najbolju ponudu za svoju kartu i iskoristite posebne cijene za djecu, mlade i starije osobe kao i popuste za grupe.

Otkrijete prednosti sporijih vlakova ili presjedanja.

Ako ste fleksibilni s vremenom vašeg putovanja, zašto se ne biste odlučili za slikovitu rutu? Putovanje sporijim vlakovima ili vlakovim koji imaju više stanica možete uštedjeti karti - svakako vrijedi razmisliti uklapa li se u vaš raspored.

Pokažite ulaznice do
Najbolje vrijeme za rezervirati karte od Zagreb do Trieste

Virail Pro Savjet ✌: Rezervacijom 10 dana unaprijed uštedite u prosjeku 10%.

Cijena kako se približava datum polaska

Autobusni prijevoznici mogu naplaćivati ​​više cijene karata kako se približava datum polaska. Cijene sljedećih dana mogu se kretati od oko 12,99 € do 21,99 €, ali mogu biti podložne promjenama. Naš savjet je da rezervirate što je ranije moguće kako biste potencijalno uštedjeli do 41% na svom putovanju!

Najbolje vrijeme za rezerviranje jeftinih autobusnih karata od Zagreb do Trst

Najjeftinije Zagreb - Trst autobusne karte mogu se pronaći već za 16,34 € ako imate sreće ili 18,35 € u prosjeku. Najskuplja karta može koštati čak 21,63 €.

Pronađite najbolji dan za putovanje do Trst autobusom

Ako putujete autobusom na Trst, ako želite izbjeći gužve, možete provjeriti koliko često naši klijenti putuju u sljedećih 30 dana pomoću grafikona u nastavku. U prosjeku, najveći sati za putovanje su između 6:30 i 9 sati ujutro ili između 16 i 19 sati navečer. Imajte to na umu kada putujete do mjesta polaska jer će vam možda trebati dodatno vrijeme da stignete, osobito u velikim gradovima!

Prijevoznici na ovoj relaciji

Saznajte više o prijevoznicima na ovoj ruti.

BlaBlaCar Bus je autobusna usluga na velikim udaljenostima dostupna u više zemalja, uključujući Francusku, Njemačku i regiju Beneluksa. Podružnica je BlaBlaCar, platforme za zajedničko korištenje automobila. BlaBlaCar. Tvrtka upravlja autobusima do i sa stanica kao što su Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Zračna luka Gaulle 3, vlak Annecy, zračna luka Stuttgart i autobusni kolodvor Victoria.

FlixBus, međugradski autobusni prijevoznik, posluje u Europi i Sjedinjenim Državama. Osnovan 2013., izrastao je u jednog od najvećih autobusnih prijevoznika u Europi, povezujući preko 2500 odredišta u 30 zemalja. Porijeklom iz Njemačke, FlixBus se brzo proširio na susjedne zemlje, uključujući Francusku, Italiju, Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku, dok također nudi redovne usluge za Norvešku, Španjolsku i Englesku. S pristupačnim cijenama karata i udobnim sadržajima kao što su besplatni Wi-Fi, utičnice i toaleti u vozilu, FlixBus pruža praktično i ugodno iskustvo putovanja.

GoOpti je slovenska prijevoznička tvrtka koja nudi zajedničke usluge prijevoza diljem Europe. Tvrtka je osnovana 2008. godine i od tada se proširila na ponudu usluga u 4 zemlje. Gooptijeve usluge osmišljene su kako bi putnicima pružile pristupačne i prikladne mogućnosti prijevoza, s fokusom na transfere iz zračne luke i međugradska putovanja.

Union Ivkoni je bugarska autobusna tvrtka koja posluje u zemlji i inozemstvu. Osnovana 1992. godine, tvrtka je narasla i postala jedan od najvećih autobusnih prijevoznika u Bugarskoj, s voznim parkom od preko 1000 autobusa. Union Ivkoni nudi široku paletu usluga, uključujući redovne autobusne linije, charter usluge i međunarodne rute do odredišta diljem Europe. Tvrtka je poznata po modernom voznom parku, udobnim autobusima i pouzdanoj usluzi.

Usluge prijevoznika BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni, FlixBus od Zagreb do Trst
Usporedite usluge prijevoznika kada putujete od Zagreb do Trst s busom
Sadržaj BlaBlaCar Bus Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check check check
power_sockets Strujne utičnice check check check
luggage Prtljaga check check check
air_con Klimatizacija check check check
food_and_drink Hrana i piće cross cross check

Zagreb do Trst emisije CO2 od Autobus

Ecology
Vlak
12.02kg
Autobus
12.88kg
Let
34.36kg
Automobil
27.48kg

Možemo li nešto poboljšati?

Često postavljana pitanja

Koliko košta karta za autobus od Zagreb do Trst?
Karta za autobus od Zagreb do Trst košta 27,08 €. Međutim, cijena varira ovisno o tome koliko rano kupujete i koliko je prometno. Povremeno ih možete pronaći jeftinije od 12,99 €.
Koja je najjeftinija karta za vlak od Zagreb do Trst?
Najjeftinija karta koju možete dobiti od Zagreb do Trst je 12,99 €. Preporučamo da rezervirate što je ranije moguće i izvan radnog vremena kako biste dobili najjeftiniju moguću kartu.
Kolika je udaljenost između Zagreb i Trst ?
Udaljenost od Zagreb do Trst je 171,78 km.
Koliko dugo traje vožnja s autobus između Zagreb i Trst?
Zagreb do Trst je u prosjeku 3 h i 52 min. Međutim, najbrža opcija dovest će vas tamo u 3 h i 0 min.
Koji prijevoznici voze od Zagreb do Trst?
Put odZagreb do Trst pokriva 5 operater(a). Na Virailu možete pronaći ove operatere koji pružaju uslugu na ovoj ruti: BlaBlaCar Bus, FlixBus Italia S.r.l., GoOpti, Union Ivkoni, FlixBus, Union Ivkoni International
Koliko puta dnevno ide autobus od Zagreb do Trst?
Zagreb do Trst u prosjeku ima 10 veza dnevno.
U koliko sati kreće prvi autobus od Zagreb do Trst?
Najraniji autobus od Zagreb do Trst polazi na 02:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
U koliko sati odlazi posljednji autobus od Zagreb do Trst?
Najnoviji autobus od Zagreb do Trst polazi na 23:00. Međutim, provjerite s nama raspored na dan kada želite otići jer se vrijeme može razlikovati.
Trebam li unaprijed rezervirati kartu od Zagreb do Trst?
Ako možete, preporučamo da svoju kartu rezervirate što je ranije moguće kako biste osigurali bolju uštedu. Najjeftinija karta za autobus koju smo pronašli dođe 12,99 €, ali to može biti podložno promjenama ovisno o potražnji.
Koliko izravnih veza ide od Zagreb do Trst?
U prosjeku ima 10 veza(e) od Zagreb do Trst.
Koje je najbrže vrijeme putovanja između Zagreb i Trst s autobus?
Najbrže vrijeme putovanja autobus između Zagreb i Trst je 3 h i 0 min.
Postoji li izravni autobus od Zagreb do Trst?
Da, postoji direktni autobus između Zagreb i Trst.
Kolike su emisije CO2 za putovanje od Zagreb do Trst sautobus?
Putovanje s autobus od Zagreb do Trst stvara 12.88kg emisije CO2.

Idi lokalno s Zagreb

Popularne rute

Vikend izleti s Zagreb

Međunarodne rute s Zagreb i obližnjih područja

Ostala odredišta s Zagreb

Glavne rute do Trst

Povezane rute

Ostale popularne rute